Chernobyl (TV Mini-Series 2019)
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   30.05.2019 u 22:33

FoX (30.05.2019/20:18)
Na kraju 4.epiziode dobijamo odgovor ko je kriv i po meni ima logike...
Tehnologija je u to vreme imala dosta bagova..

A pekari brt Em zbog un
Nisam odgledao jos. Veceras cu. Elem, evo neke karte kretanja prasine. maptd.com/wp-content/up ... e.jpg Ne znam da li je tacna, znam da su slovenci imali nekih 200-300 km kvadratnih kontaminirano, verujem da smo i mi malo bili pogodjeni, znam da mi je cale pricao, bila zabrana berbe povrcki i vocki silnih, da su se tripovali da ne rode deformisanu decu itd. Ali sve je to bila boranija u odnosu na jadne Ukrajince i Beloruse. j**ote, radijacija se siri, niko da ih upozori. Ma kakva propaganda, sovjeti su bili kao i svi ostali komunisti. Sakrij, da ne ispadnes slab.
Djomla97 Djomla97   31.05.2019 u 22:51

Dobra 4. Epizoda. I dalje drzi paznju i nosi jaku poruku, posle svega vidjenog i razumem zasto je Legasov digao ruku na sebe, previse ljudi je stradalo od radijacije kako bi se ista sprecila i on je nosio ogroman teret na svojim ledjima, jer je odlicno znao kako ce se dalje stvari odvijati, a najvise se pitao za strategiju, plus je tu bio i pritisak lidera sovjetskog rezima da ne prica istinu i ne talasa u javnosti.

Ono sto me strasno nervira to su trenutno ovi nasi mediji. Niko nista godinama nije pisao o Cernobilju, cak ni za godisnjicu katastrofe niko nista. A sad evo svi satro nesto pisu.
FoX FoX   31.05.2019 u 23:01

Djomla97 (31.05.2019/20:51)
Dobra 4. Epizoda. I dalje drzi paznju i nosi jaku poruku, posle svega vidjenog i razumem zasto je Legasov digao ruku na sebe, previse ljudi je stradal
Zašto spojlerišeš Taj podatak nisam znao
Odličan glumac

Pa gde će ljude dodatno da plaše.. Malo li je što se svaki čas spominje Osiromašeni uranijum, šiptari, HAARP, 5G i ostale stvari..još nam samo Černobilj fali u vestima
Djomla97 Djomla97   31.05.2019 u 23:09

Ne spojlujem. On se obesio u 1. Epizodi.
Dobro HARP i ovo ostalo, ali Cernobilj je ipak nesto veliko. Ljudi nisu svesni, sta je sve moglo da se desi. Mozda Evropa ne bi ni postojala.
FoX FoX   01.06.2019 u 00:08

Djomla97 (31.05.2019/21:09)
Ne spojlujem. On se obesio u 1. Epizodi.
Dobro HARP i ovo ostalo, ali Cernobilj je ipak nesto veliko. Ljudi nisu svesni, sta je sve moglo da se de
A to se on obesio? Vidiš sve vreme se pitam ko je taj lik na početku prve epizode a nešto mi nije ličio na Legasova
To se ubio nakon par godina verovatno?

Jbg... Nekim čudom je sve prošlo kako treba, donekle..
zenon zenon   01.06.2019 u 18:45

Profesor doktor Ajdacic je vec drugog ili treceg dana upozorio sa radio Beograda da trudnice i deca ne izlaze napolje.LIcno je izmerio radijaciju u Vinci.Sklonili su ga da ne dize "paniku".Toliko o tadasnjim nasim komunistima.
Djomla97 Djomla97   04.06.2019 u 10:02

Veceras u 21:00 poslednja epizoda! ;)
Djomla97 Djomla97   05.06.2019 u 00:19

Posle ovoga, ne znam sta bih napisao. Nesto najbolje ikad snimljeno! Sve sve, ali glavno pitanje je.. Koja je cena lazi?
Ide vikend, pa za jedno vece pogledam ponovo celu seriju. Ne znam, nekako mi je bila cast da sam ovako nesto odgledao.
Tommy Tommy   05.06.2019 u 21:24

konacno gotovo. i dalje ne znam cemu toliki hype.
Cranium Cranium   05.06.2019 u 21:54

Zavrsio i ja. Pa pazi, hajp je jer je serija dramatizacija necega sto se stvarno desilo, sa procentom autenticnosti oko 90%. A ljudi ne znaju sta je mooglo da se desi sa svima nama da hiljade i hiljade ljudi nije zrtvovalo sebe da sanira stetu. Nismo imali prilike da na komercijalnoj televiziji vidimo ovo. Serija nije sad remek delo, ali je dobra. Cak odlicna.

Forum početna