Omiljene EDM pesme
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   01.06.2020 u 02:24

TOP 5 ili više, vama omiljenih elektro dance pesama?

Što se mene tiče, pesme koje sam naveo slušam već dve, tri godine. Baš mi se svidjaju, još nisu smorile i samim tim su mi i omiljene.

Pa da počnemo. Redosled nije bitan.

WDA - CALYPSO

JETFIRE & Happy Enemies - Brazil

SaberZ - Epidemic

Timmy Trumpet & Savage - Freaks

Will Sparks feat. Gloria Kim - Take Me

Mark Sixma - Sinfonia 

Tony Junior & SWACQ - Speakah Wreckah

Blasterjaxx & Marnik - Heart Starts to Beat

Headhunterz & KSHMR - Dharma -jedina sa liste koja me smorila odavno ali ipak je legendarna

Tony Junior & JETFIRE feat. Rivero - Police

Hardwell ft. Mitch Crown - Call Me A Spaceman mada mi je i ova verzija super - Hardwell feat. Bright Lights - Mr. Spaceman

To je to za sada, ako se setim još neke, pišem
Cranium Cranium   01.06.2020 u 13:01

FoX (01.06.2020/00:24)
TOP 5 ili više, vama omiljenih elektro dance pesama?

Što se mene tiče, pesme koje sam naveo slušam već dve, tri godine. Baš mi se svidjaju, još ni
Samo big room? ???? Ja kad bih sastavljao listu, to bi siguuurno bila lista rane dvehiljadite. Sada vise ne slusam EDM skoro uopste. Znaam poneku pesmu, ali ne slusam generalno. Niti se trudim. Moozda sastavim neku listu mojih legendarnih pesama. Onih na koje reagujem euforijom.
FoX FoX   01.06.2020 u 13:37

Cranium (01.06.2020/11:01)
Samo big room? ???? Ja kad bih sastavljao listu, to bi siguuurno bila lista rane dvehiljadite. Sada vise ne slusam EDM skoro uopste. Znaam pone
Ne mora samo big room. EDM u globalu

Trebao sam da napomenem da je moja lista samo big room. Ovih dana ću ostale podžanrove da obradim
Cranium Cranium   01.06.2020 u 13:47

Pa vidim ja da si kacio samo big room. E da, kad stavim smajli sa androida, bf ga ne prepoznaje. Umesta smajlija se pojave ????.

Cisto da znaaas.

Evo sad sam uzeo malo da slusam svoju kolekciju edm pesama, auuu teeesko. Brate ono sto bih okacio nije najomiljenije sigurno, a volim da cujem te pesme. Najomiljenije je ono sto sam slusao toliko puta da mi se "zgadilo" , a cim sam slusao toliko puta, znaci da mi je omiljeno. Zacarani krug brate. Kako da stavim nesto sto mi se smucilo. Hahahahah.
Welicak94 Welicak94   01.06.2020 u 19:43

Napisao si TOP 5 u zaglavlju teme, a ispisao si TOP 10
Kod mene je ta lista promenljiva jer slusam novitete koji me smore posle nekoliko meseci, ali hajde da to izgleda ovako, bez određenih noviteta:

1. David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories
Pesma koju i nakon ovoliko godina vrlo rado pustim.

2. Headhunterz & KSHMR - Dharma
Definitivno još jedna od pesama koja je doslovno dobra i to ne može da se demantuje.

3. R3hab vs Skytech & Fafaq - Tiger
Možda nekom random, ali u mojoj listi je ostavila trag. Slušam redovno.

4. Armin van Buuren - Blah Blah Blah
Ne moze da dosadi ovako dobar psy-trance zvuk.

5. KSHMR & 7 Skies - Neverland
Definitivno omiljena.

Ovo je strogo probrano, ali uspeo sam.
Cekam da vidim i ostale EDM liste. Dobra tema, @Fox
Djomla97 Djomla97   01.06.2020 u 21:15

Ej jbg sad, zaista nezahvalna tema. Ali, ajd' da probam:

1. KSHMR & Tiësto feat. Vassy - Secrets
2. R3hab & Headhunterz - Won't Stop Rocking
3. JETFIRE x RIVERO & Nolan van Lith - Tears Of The Sun
4. KSHMR - Jammu
5. KSHMR & Marnik - Bazaar

Eto, ne mogu da se setim jos nekih. Sigurno ova lista moze da se izmeni, ali u ovom trenutku neka bude ovakva. Jer ono, ovih traka sam se setio.. Opet kazem, nezahvalna tema

I naravno, KSHMR dominira u temi!
FoX FoX   03.06.2020 u 01:53

nezahvalna tema

Nema veze, lista omiljenih je podložna apdejtu Tako da ću i ja moju listu s vremena na vreme dopunjavati

Najomiljenije je ono sto sam slusao toliko puta da mi se "zgadilo"

Hahah pa bitno da se te omiljene izdvajaju po nečemu od ostalih tako da nema veze ako su ti se zgadile. Mada kapiram na šta misliš...
Sa ove moje liste, jedino Dharma od Headhunterza i KSHMR-a me smorila Ove ostale nisu još iako često nalete u playlisti
MAT
Matija  
 04.06.2020 u 17:06

Moje all time favourites

1.

2.

3.

4.

5.
FoX FoX   09.08.2020 u 03:02

Pfff kako sam mogao da zaboravim legendarnu Giratinu

Sigurno u top 5