Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   29.08.2018 u 00:35

Uu keltska muzika, ja je obozavam Good choice Djomla
Edy Edy   31.08.2018 u 21:59

"Weird Al" Yankovic - The Saga Begins

Inače mi on nije nešto, ali ova mu je vala hit po meni Mada moda moj inner-Nerd izlazi ovih dana.

PS: Doduše, i moj outer-Nerd isto volim ovu pjesmu
Cranium Cranium   07.09.2018 u 00:17

Aaaaaaaaa, fleska na moju "modernu narodna muzika" aka grand fazu. Koliko smo se kao klinci unistavali po zurkama od alkohola. Jeste grand uglavnom izbacivao svakakva sranja, ali neki albumi pojedinih izvodjaca su bili i ostali carski. Prvo sto mi pada na pamet kad kazem grand, sredina dvehiljaditih je slavica cukteras i tanja savic. Nece ih ukenjati vise nikad da u jednoj godini dobiju dva "rukija" koji su kidali konkurenciju kako su stigli. A pritom nisu bili seljanija kao Seka Aleksic, Indira, Stoja itd. Sad ne znam ni da li grand postoji, i drago mi je zbog toga. Drago mi je sto ih nema vise kao ranije. A od Danijele Vranic znam dve tri pesme. Recimo nisam znao ni ko peva ovaj benger koji sam okacio, a koji je tada bio mega popularan
FoX FoX   09.09.2018 u 21:52

Hahhahaha kran, haooos čime su trovao uši Ali slažem se, to vreme je bar imalo solidne pesme ako ih uporedimo sa ovim idiotskim danas...

Elem, nabasao na ovu pa baš zaarazna...

AViVA - GRRRLS
Cranium Cranium   09.09.2018 u 22:43

FoX (09.09.2018/19:52)
Hahhahaha kran, haooos čime su trovao uši Ali slažem se, to vreme je bar imalo solidne pesme ako ih uporedimo sa ovim idiotskim danas...

Elem, n
Ko tebra, sad da pustimo ove pesme na nekoj bleji, opet bi se ubili ko bulje. Te pesme jesu tralala i ja ih nisam slusao kad sam sam, ali brateeee. Gomila tih pesama iz dvehiljaditih ima tezinu jer znam kad sam ih slusao i mogu da ih povezem sa nekim lepim trenucima. Ali ono, u fonu nemam nijeeednu bukvalno nijednu domacu, a da nije rep.

PS....ova tvoja me podseca na stil 21 pilots.
Zvezdas Zvezdas   09.09.2018 u 23:07

Cranium (06.09.2018/22:17)
youtu.be/bpPLxKjxVgE

Aaaaaaaaa, fleska na moju "modernu narodna muzika" aka grand fazu. Koliko smo se kao klinci unistavali po zur
Sta fali Indiri? jedna od boljih pevavica... slavica cukteras je strasilo bilo i nije imala pesme da valjaju,tanja savic je bila dobra jedna od boljih pevacica ali je se povukla kasnije,nznm da li peva sada..
FoX FoX   10.09.2018 u 01:22

Moj burazer je to slušao ali eto, slažem se.

Hahaha jao zvez sve kontra
Indira dobra pevačica? Njen glas svakako nije dobar ali o ukusima se ne raspravlja...Ali dovoljno čuti onu njenu francusku pesmu pa da vidiš o kakvoj pevačici se radi...
Imala je Indira ranije par dobrih pesama, iako ne slušam i ne volim tu vrstu muziku..ali da kuka, kuka za sve pare kao i ostali narodnjaci i samo u alkoholisanom stanju moze čovek kao ja da ih sluša

Strašilo

Jest kran, taj neki stil la la la
Cranium Cranium   10.09.2018 u 09:50

Zvezdas (09.09.2018/21:07)
Sta fali Indiri? jedna od boljih pevavica... slavica cukteras je strasilo bilo i nije imala pesme da valjaju,tanja savic je bila dobra jedna od b
Slavica je doktor za Indiru zvez. I muzicki, a fizicki tek.

Indira i Stoja, dva reprezenta svega onog sto ne valja u nekadasnjoj muzici. Zavijaju kao da ih neko trpa u bulju (da prostite na izrazu) Dve zene koje imaju para da plivaju u njima a ne znaju da sebe dovedu u red. Zato jer su seljancure. Njima bih dodao i Radu Manojlovic. Sve na njima je fuš, jer ne znaju za bolje. Još kad su Indiru neki slepci prozvali srpska Šakira. Ahahahahaahahahaa, pogledaj samo na tjubu ko je Šakira. Strašno.
Zvezdas Zvezdas   10.09.2018 u 20:08

Cranium (10.09.2018/07:50)
Slavica je doktor za Indiru zvez. I muzicki, a fizicki tek.

Indira i Stoja, dva reprezenta svega onog sto ne valja u nekadasnjoj muzici.
hahahaah jeste vi normalni? indira je poojam za slavicu,ti kran gresis kod indire ona je jedna od boljih pevacica koje imamo,indira,cana... ostalo se slazem sa tobom,ali indiraaaa...ona je oduvek pevala dobro i imala pesme dobre...
Cranium Cranium   11.09.2018 u 00:27

Zvezdas (10.09.2018/18:08)
hahahaah jeste vi normalni? indira je poojam za slavicu,ti kran gresis kod indire ona je jedna od boljih pevacica koje imamo,indira,cana... os
Ćana? Who the fuck is ćana? Ko je bre Ćana? Sad me baš zanima. Indira ti je brate za vašare, kafane i bircuze. Taj neki mentalitet. Slavica em je mladja, em peva 30 puta bolje od Indire, em je lepša 159 puta. (Iako ima muškobanjastu facu, sama činjenica da je lepša 159 puta od Indire dokazuje kolika je ova Indira gaborka) A o muzici bolje da ne pričamo.

Forum početna