Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   11.09.2018 u 00:48

Cranium (10.09.2018/22:27)
Ćana? Who the fuck is ćana? Ko je bre Ćana? Sad me baš zanima. Indira ti je brate za vašare, kafane i bircuze. Taj neki mentalitet.
Nznm po cemu ti je lepsa slavica ? koju pesmu ima slavica? Mrgude... glupsa pesma nije mogla da se snimi,ja nznm da je ista vise snimala od tog albuma,a sto se tice lepote za nju je indira pojam,i sa lepotom i sa oblibama koje ima ti kran nemas ukusa za zene... znas sta je jadranka barjaktarevic za slavicu tanju itd MIG-35.
Cranium Cranium   11.09.2018 u 01:13

Ajoooooj bolje ćuti. Ahahaahahahahaahahaha, i ta tvoja jadranka je daska čista. Nisam ja rekao da je Slavica lepa, rekao sam da je lepša od j**ene babetine Indire. Jos kazes da ti se svidjaju Indirine obline. Ahahahahaha, fuk brate fuj. koliko si ti nedokazan. I nije glupša nego gluplja, kao da mi burgijaš mozak kada kreneš da se frljaš.

A što se muzike tiče, to je i problem. Što gledaš po tome koju poznatu pesmu ko ima. Popularnost kod čobanske publike nije dokaz da nešto vredi više. Šta je Rasta bolji umetnik od ne znam ni ja koga, Vlade Georgijeva npr. Jeste ku**c. A Slavica itekako ima hitove iza sebe iako je na sceni fazon 3 puta krace od ove Karakondzule. Koju pesmu pa Indira ima majke ti? Zmaja samo i lopova. Slavica ima manastir, prevari me, ja te samo podsecam na nju, zvaces je mojim imenom itd itd. Eto i mrgud.
Zvezdas Zvezdas   11.09.2018 u 08:40

Cranium (10.09.2018/23:13)
Ajoooooj bolje ćuti. Ahahaahahahahaahahaha, i ta tvoja jadranka je daska čista. Nisam ja rekao da je Slavica lepa, rekao sam da je lepša od
Lepsa je indira bila od nje 1000x verujem da je i sada jer nema ni jedne da se pojavljuju nigde...cobani? sta su za tebe cobani? To recimo sto ti slusas su nenormalne pesme i narkomani za one koje ti nazivas cobanima... jadranka je pojam pojmova...

Indira ima hitove od svojih pocetaka pa do danas... rodni kraj,ljubav kad prestane,zivim da zivim,zmaj,moja ce te ljibav stici (stari hit) junacko srce,nisam sumnjala itd...
A to slavici nisu neki hitovi,meni je to prvi put da cujem da neko hvali nju...
Cranium Cranium   11.09.2018 u 10:08

Zvezdas (11.09.2018/06:40)
Lepsa je indira bila od nje 1000x verujem da je i sada jer nema ni jedne da se pojavljuju nigde...cobani? sta su za tebe cobani? To recimo sto ti slus
Za mene je čobanin onaj koji se loži na muziku današnje Srbije. Bio to Rasta, IDJ govnarije, Vuk Mob itd, to je ono sto se danas daje. A pritom ne istrazuje dalje, da vidi sta dalje ima od muzike po ovom belom svetu. E to je definicija čobanina. Ja nikako ne mogu biti čobanin jer sam kroz sve ove godine koliko slušam muziku (95% je strana) prošaltao kroz mnoooogo žanrova i skapirao koliko je popularna muzika u srbiji ustvari primitivna i široko zastupljena. Stojina bela ciganka??? Koliko je bila popularna pre par godina?? A ono je prolivčina od pesme. Ljudi bi nam se smejali.

Zato ja ne mogu da se poistovetim sa pevacima tipa Stoja, Indira, Vera Matovic itd itd. Jer je to po mnogima predmet podsmeha. Kao da ih neko...

I ja posle slušam kao narkomane. Koje narkomane?? Ja sam srpski rep ako na to aludiraš prestao da slušam onda kad je krenula da se glorifikuje droga. Droga i kriminal. Jer je to nezrelo po meni.

Ono što ja slušam i što sam slušao može da ti bude lektira ako znaš engleski.

Veruj ti meni, nema leba od muzike naše male Srbije. Ima, ali ona ima nekih 20-30 hiljada pregleda. U odnosu na neke debilizme koje imaju po 100 miliona. Aloooooo?????

O fizickom izgledu necemo raspravljati. Evo naci cu slike pa neka ljudi uporede.

PS...sad cu da vidim ko je Cana.
Cranium Cranium   11.09.2018 u 10:22

PS....malo sam istrazivao sad. Slavica ima danas 33 godine. A bila je na sceni poslednji put pre nekih 6-7 godina, znaci 26 godina okvirno. Nije lepa Slavica uopste, to da se razumemo. Ali reci da je ona strasilo, a za onu karakondzulu kazati da ima dobre obline i da je lepsa. Ahahha
A Indira je rodjena 1966. Sto znaci sta? Da je Indira 1992 godine imala godina koliko slavica kada je bila popularna. Ajde da nadjemo neke slike iz tog perioda.

Evo ove npr.

ocdn.eu/pulscms-transf ... BoTAB

O cemu mi pricamo. Mada ti si jednom rekao da bi j**o Bebi Dol tako da ono, ne bih te zadrzavao. Ti nimalooo nemas ukusa sto se muzike i zena tice.
Edy Edy   11.09.2018 u 18:42

Ja ništa domaće gotov ne slušam, jer nema smisla.

Mislim vidi, Engleski je pravo liričan jezici, dok su naši kratki sami po sebi, ne možeš ti napisati pjesmu na našem da bude ni u pola ko u engleskom sa tom činjenicom. Haj poslušaj koliko pjesama na engleskom ima vokalni solo, a koliko naši? Pa naši ubiju muziku jer maltene stave zvuk prije glasa, jedino rep možda istakne sam glas, ali to je druga priča skroz.

Inače? Jedino narodna muzika, ili što se smatralo narodnom je to imala upola, i kako kaže Cran, dok ostatak svijeta pjeva o slobodi, moralnim pitanjima i sl, mi pjevamo o bjelim cigankama -.-
Edy Edy   11.09.2018 u 18:54

Mislim, de mi nadji domacu pjesmu gdje moze recimo pjevac da bukvalno dobacuje pricu unutar pjesme ovako? A da nije rep? Nema toga.. jer ako nema rime i neka dobra bg muzika u nas pjesme ne valjaju ničemu
Edy Edy   11.09.2018 u 18:58

Da ne govorim da ne možeš da nadješ u nas pjevačicu da više pjeva nego radi striptiz...

Evo pogledajte ovo, pjeva djevojka koja je izgubila sluh u mladosti.

Zbog ovakvih stvari ja slušam iskjučivo strano Nema u nas kreativnosti...
NeSuS NeSuS   11.09.2018 u 21:35

Posle duzeg vremena poslusah Bs - nema povlacenja nema predaje... I dalje ostaje kao najjaca pesma ikad
FoX FoX   19.09.2018 u 10:15

Zvezdas (11.09.2018/06:40)
Lepsa je indira bila od nje 1000x verujem da je i sada jer nema ni jedne da se pojavljuju nigde...cobani? sta su za tebe cobani? To recimo sto ti slus
Indira Radic na početku karijere ocdn.eu/pulscms-transf ... BoTAB

Tek sad vidim da je kran pronašao istu sliku Kran, krenuo si mojim stopama

Plastika je to zvez... Koliko operacija je imala to samo ona zna.
Recimo, pogledaj joj grudi na ovoj slici(imala je sigurno oko 30godina) a pogledaj kakve danas ima... Pogledaj joj lice..pa izgleda ko moja komšinica koja je došla iz bajine bašte...
Nos operisala, grudi, lice i ko zna šta još..

Slažem se sa edijem i kranom... Ali plava ciganka i nekako...ali današnje pesme...
Pogledao ja naš ytb trending...ajoj brt...koje su to pesme..kakav je to tekst... Alkohol, separe, skupa kola, mala, promili... A još gori su komentari na tim pesmama...
Totalno se smorim kad pogledam naš trending... Neću ga ni gledati više.

Forum početna