YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

Cranium Cranium   07.02.2017 u 14:46

Ovih dana sam malo čekirao PewDiePie kanal. Ima nekih 5-6 klipova koje bih sada okačio, ali evo ovaj poslednji koji sam gledao.
Awkward moments - handshake edition.

youtu.be/nkSWwanJPOI

Ahahahahahhahahha, realno lagano se sj**e rukovanje ako ne idete istim potezom. Meni se desilo hiljadu puta, samo što to ne smatram neugodnom situacijom, boli me ku**c. Neko krene official rukovanje, ja krenem "hoody handshake" i nikom ništa, nekako se snadjemo. Ili obrnuto.

Ali da, u suštini....lik je j**eni kralj. Nije smešan, nije lep, nije prepametan, ništa korisni ne radi na kanalu, ali lik je j**eno kralj. Ne prosipa mudrosti i nije sav "official" kao 99% jutjuba. Vidi se da voli ovo što radi.
FoX FoX   07.02.2017 u 16:32

Cranium, ahaahhhahahhahahahhahhaahah lik je KRALJ!!!
Daaa,dešavalo se nekoliko puta što ti kažeš,krenem "hoody handshake" a on obično rukovanje i jest malo bzvz ali nije toliko strašno ...evo primera youtu.be/nkSWwanJPOI?t=7m23s
Cranium Cranium   07.02.2017 u 16:55

Pogledaću kasnije klip, okačiću uveče još neke linkove. Lik snima 6 godina jbt, a ja nisam znao za njega. Mislim znao sam da postoji švedjanin koji se obogatio od tjuba i da ga svi hvale, ali nisam istraživao.
Cranium Cranium   07.02.2017 u 17:14

Brate, podelio si isti klip.
PARTYzan PARTYzan   07.02.2017 u 18:32

"Ko o cemu, baba o ustipcima" malo warm-up-a u februaru youtube.com/watch? ... BtfyA
youtube.com/watch? ... yYdnc youtube.com/watch? ... Ew-sg
I konacno klip vise u duhu ove teme; iako je bajat, do mene je dosao tek sinoc, retko sam na yt, obicno samo zbog spotova; u komentarima se pominje kox i spid a lik mi vise izgleda kao da se zakucao exerima; obicno se posle 2 min prekine kad je neko u slicnom stanju ali on je opusteno i marljivo odradio ceo termin, alal vera youtu.be/RWGHDLnf5zs?t=162
FoX FoX   07.02.2017 u 19:16

Cranium, ahahah pa isti nego 7min23sek tog klipa je primer klasične ispale kod mene
Cranium Cranium   07.02.2017 u 23:29

Aha, pa uglavnom su to te ispale. Nesinhronizovanost. Ali okej, ništa strašno. Kapiram da je njemu frka jer je snimljen. Ovako bi ga boleo ku**c.
E da, provalio sam da su ti "severnjaci" na ovu foru. Iako su kul i sve, nekako su i stidljivi u isto vreme.
Cranium Cranium   11.02.2017 u 21:40

youtu.be/WE6tDn75mV4

PewDiePie i photoshop.

3:58-4:41

Ahahahahahaha
FoX FoX   11.02.2017 u 21:59

hahaahahahahhahahh kojiii lik jbt ceo taj video je smehotresan
Cranium Cranium   11.02.2017 u 22:35

FoX (11.02.2017/20:59)
hahaahahahahhahahh kojiii lik jbt ceo taj video je smehotresan
Zaj**ava se lik. . Odoše oči.

Forum početna