YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   20.04.2017 u 17:01

PARTYzan (20.04.2017/13:52)
Ruku na srce duhovito, nema šta Problem je samo što je ovaj lik mrtav ozbiljan. Extremno inteligentan ali psiho. Najjače mi je kad se kao pobornici
Pa nije psiho brt.
Možda te ideje deluju ekstremno u današnje vreme ali kad pogledaš nema druge.
Danas je svet bolestan do srži a razlog je što svako može da radi šta mu se ćefne.
To je ta demokratija.
Kad bi postojao zakon da se svakom ubici,pedofilu,silovatelju,narko dileru i ostalim poremecenim ljudima vrati istom merom,čuveno oko za oko(tjst zivot za zivot) onda bi ih manje i bilo...
Što reče jedan moj komšija,kad bi nekom lopovu isekli ruke za primer,onda ti ne bi palo na pamet da krades vise..Nema cile mile bato..pod mač!
A i to u parovima...čista provokacija ljigavih režisera...i to nije žena to je k***va...ne bi on šutirao poštenu i časnu ženu..i oni poslali tu k***u da igra oko čoveka koji živi časno,ima ženu,decu...svako normalan bi trebao tako da postupi.
Zvezdas Zvezdas   20.04.2017 u 17:07

Pa recimo ja se se slazem sa vecinom njegovih stavova,pa i po pitanju droge,on je u par klipova opisao u predavanjima neke stavove koje ja podrzavam,e sad fox je skoro sve objasnio nema sale izlaze tesanovici
PARTYzan PARTYzan   20.04.2017 u 18:26

Gazda ja sam mislio da si ti građanski a ne extremno orijentisan I kurve su žene, i narko dileri su ljudi, sviđalo nam se to ili ne. Čovek koji živi časno ne šutira ništa sem lopte, nasilje i čast jedno drugo isključuju, a reakcija je jednaka akciji u 3. Njutnovom zakonu a ne u svakodnevnom životu. Na svu sreću, takvi zakoni su za naše podneblje davna prošlost (u Dušanovom zakoniku je pisalo da se oseče ruka pijancu), svest je evoluirala. Koliko god da je svet danas bolestan, mnogo je manje bolestan nego ranije, kada je bilo uobičajeno da se ljudi spaljuju na lomači, jedu, kamenuju do smrti...Penološka praksa je takođe evoluirala pa za najozbiljnije prestupnike postoji doživotna kazna zatvora (ne i kod nas), a za mentalno obolele-zatvorsko lečenje, ako je neko poremećen treba da se leči. Iluzija da je danas svest bolesniji je posledica upravo napretka u društvu- informacije su manje cenzurisane, dostupnije su, "tamna brojka" kriminaliteta je manja (više zlodela se prijavljuje a manje prikriva), ljudski vek kao posledica progresa je znatno produžen, sa nekadašnjih prosečnih 30 na 80 godina. Who da fuck sam ja da nekog upucam pod bilo kojim izgovorom, nije u opisu čoveka da preuzima ulogu Boga, i da radi isto ono što je uradio neko koga smatra poremećenim-time pokazuje da i sebe smatra poremećenim. And finally, nevezano za stručne, etičke, demokratske, bla bla razloge, religija i vera (Božije zapovesti) mi uskraćuju mogućnost da tako razmišljam i tu ću da turim točku
FoX FoX   20.04.2017 u 20:45

Skrenuli smo sa teme al ajd
Pa po meni nije ekstremno nego normalno..po meni je ekstremno da svak radi sta hoce.
Da postoji zakon i da se taj zakon postuje ne bi bilo ubica i ostalih poremecaja.
Potpuno je debilno slati ubice i ostale propalitete u zatvor,da im mi placamo kroz porez njihov boravak u zatvoru.
Nisam ja za smrtnu kaznu,ja sam za mukotrpan rad..znači poslati ih umesto u zatvor, na drustveno koristan rad.
Što se tiče ovog sto je sutirao...necu da komentarisem..nije je sutnuo nego je nogom terao..ako je zena normalna ona bi se sklonila a ne da ga navodi na greh.
Cranium Cranium   16.06.2017 u 16:56

How the fuck did not at least one person die there??? youtu.be/AKGNvCpdb4M

Koji kralj brate. Isto sam se zapitao. Reci bolidi sede na zidiću pored puta dok lik vozi kola 250 na sat.
Cranium Cranium   11.07.2017 u 21:39

Samo za lisicu. Nemam pojma kako je meni ovo iskočilo na tjubu. Ahahahahahaha. youtu.be/BIe4MynCGg4

Simbolika je tu.....a tu je i čuveni podrum
FoX FoX   11.07.2017 u 23:34

hahhahah to je znači taj podrum,atomsko sklonište ?

hahah kakvih sve pacijenata ima na ytb jbt....
meni zapao za oko ovaj video u preporuci youtube.com/watch? ... 5szp8
phahhahah ko može ove likove da gleda jbt....naslov me podsetio na martinov slučaj
Cranium Cranium   11.07.2017 u 23:48

FoX (11.07.2017/21:34)
hahhahah to je znači taj podrum,atomsko sklonište ?

hahah kakvih sve pacijenata ima na ytb jbt....
meni zapao za oko ovaj video u preporuci htt
Ne mogu da podnesem ovo. Prekinuo sam posle minut dva. Feget mali.
FoX FoX   12.07.2017 u 01:16

Cranium (11.07.2017/21:48)
Ne mogu da podnesem ovo. Prekinuo sam posle minut dva. Feget mali.
Isti slučaj Jbt sve je više takvih..isfeminizirani,iritantni klinci..
jbg,uranijum učinio svoje..
PARTYzan PARTYzan   12.07.2017 u 02:10

ja prekinuo posle par sec. Aj kad je neko samo isfeminiziran, to je ugl. urođeno. Ali kad je svesno iritantan, "zabada prst u oko" (tačnije, i u oko ahaha) to je beć bezobrazlook

Forum početna