YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

Cranium Cranium   22.10.2018 u 20:00

Ahahahahahaha, zasto ovo nisam ranije video.
atom atom   01.11.2018 u 20:45

Ahahahaha

FoX FoX   02.11.2018 u 04:51

Cranium (15.10.2018/15:21)
Ne znam zaaasto sam ja odgledao ovaj video j**ote. youtu.be/WEFe8uruYHs

Koja pajsercina majko mila. Devojka ga zvala u emisiju, mogao
I ja se isto pitam koji Šaban jbt...bezobrazan za sve pare. Šteta što voditeljka nije malo namazanija pa da ga malo nauči pameti..
Ali o tome ja pričam.. nije ni čudo što su klinci ovakvi kad su im ovo idoli. Kao unuci
atom atom   02.11.2018 u 09:52

Cranium (15.10.2018/15:21)
Ne znam zaaasto sam ja odgledao ovaj video j**ote. youtu.be/WEFe8uruYHs

Koja pajsercina majko mila. Devojka ga zvala u emisiju, mogao
I Magični psuje,ali je za ovog šabana CAR! Baka je retard,gledam neki njegov klip lik se smeje na silu jbt...ponaša se kao klinja od 13 godina,vidim proziva neke klince kao on je baja...RETARD!
FoX FoX   09.11.2018 u 20:17

Kakav spot jbt...pesma i nije nešto ali video... Opisuje današnje društvo u 3min..

Cranium Cranium   11.11.2018 u 00:10

Mislim da cu veceras uzeti da gledam neki horor, neki slasher. I to zbog ovog kralja.

- Uuu sta ce sad da bude, uuu sto sam zainteresovan za fabulu price.

- Nikad devojku ne treba pitati dva puta hoce li da se ......krljoše.

- Znaci....do drugs....to ti je (pljas pljas pljas) Raičević Rodja.

I have sex....uuu toooooo lutko, daj vamo stikliraj sve to koj ku**c.

- Uuuu kolka sise j**ote, ko lepinja za novu godinu

- Ooooo, sad u napad, udari ga, levi krose, desni, ubodi ga nozem ......odseci joj sisu. Dobro ne znam na cijoj sam strani, nije ni bitno

- Aj nek ispadne sisa slucajno...aaaaaaaa, sto osteti sporet, u kolka guza, cek da vratim ovo. Ahahahhahaha, ali jednu recenicu ne zavrsi, jos 3 nove bi rekao.
FoX FoX   14.11.2018 u 08:47

Edy Edy   14.11.2018 u 17:09

FoX, hmm, ne kontam? Šta, jeli ovo live bilo na vjestima negdje ili šta već?
FoX FoX   14.11.2018 u 19:28

Edy, svako Vučićevo pojavljivanje na kameri mora da završi u vestima, tako da je i ovo verovatno bilo u vestima Kao i ovo
PARTYzan PARTYzan   15.11.2018 u 01:30

Koji moron onaj Kesić na kraju će ga sopstveno zlo spržiti. Teško je zaboraviti emisiju u kojoj je gostovao sa jednim sveštenikom. Mogu da razumem ateiste ali ne i antiteiste. Nzm zašto je tako teško da neko ko vodi takav tip emisije liči na čoveka (Kesić, Ivanović). Sina Bjelice ne bih ni stavljao u taj koš, dečko je talentovano netalentovan.

Forum početna