YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   18.04.2019 u 20:21

Što kaže lik u komentarima "Teša Šumadinac"

zenon zenon   27.04.2019 u 20:42

Sta sam upravo odgledao ne znam ali je urnebesno

Pa kako da je gleda. Ko luster da gleda
Cranium Cranium   30.04.2019 u 12:36

Auuuu brate moj, povraca mi se. Koliko se proseravaju ovi "influenseri"

Onaj mali im se usrao u zivot svima, ovaj choda nasao da ga sprda. Mali prica kako ga bole ku**c za skupe stvari, on je dete...ovaj kao, dobro brate, da se vratimo na pare. Fuj brate fuj. I tome ucite decu. To ti je kada iz kuce ne poneses nista sem aj cuti, pusti me da igram igrice. Odjednom postali bitni, pa misle da su selebriti ako imaju skupe stvari. Evo sad gledam bas koliko kosta moj trenutni outfit. Sa sve telefonom. Ahahahahahaha. Carape neke sport aka arilje, ako kostaju 300 dinara da pevam, sorc and 1 ,zvezdin za koji ne znam ni odakle mi. Neka bude soma dinara, polovan je, majica ecko unltd, uzeo je pre mnooogo godina, ali ocuvana. Sad ne vredi ni 500 kinti. Gace se ne racunaju. One su malo skuplje, mada imam i one sa pijace. Bole me ku**c. I evo telefon oko 150 evra. Znaci sve ukupno 165 evra. A ovaj armani govnar sto ima outfit od 1300 evra, fuuuuj. Okej, nije problem imati skupe stvari, imam i ja ponesto skupo. Ali pricati o tome ushiceno u kameru, i ku***iti se predstavljajuci to kao nesto pozeljno je za povracanje. Ja da sam neki jutjuber i odem tamo negde da me neko pita koliko vredi tvoj outfit, ja bi se skinuo u gace samo. Pa bih rekao, evo vredim 20 evra, jesam li po vasem kalupu? Pa bih odrzao jedno malo predavanje sta je ustvari bitno. Ali sta znam ja, ja nisam jutjuber.
FoX FoX   30.04.2019 u 23:02

hahahah kran, koji si kralj. Rispekt!

Realno brate. Najgore od svega je što je uglavnom takva klinčadija danas. Smaraju roditelje da im kupe najskuplje a roditelji se polomiše da im ispune želje. Nisi prihvaćen i nisi cool ako ne nosiš sve brendirano, najnovije i najskuplje. I tako to ide u krug.
Onda se pojave ovakvi jutjuberi koji sigurno uzimaju neki procenat od sponzora i prodaju klincima ovakve priče.
Kao, G-Shock čuka je u modi, taj sat nosi Baka prase, hoću i ja.
Debilizam.

A ovaj BP se žešće osilio. Kad si djubre i pljuješ i sprdaš svakoga onda si popularan i klinci te vole..
Faktički, on je klincima kao stariji burazer koji ih uči svemu što ne treba.
Neverovatno je koliko su popularni ovi naši "pametni" jutjuberi čak i van srbije.

Meni bilo smešno kad sam video jedan njegov klip gde klincima, dok igra neku igricu, objašnjava značenje teksta neke njegove "pesme"

Ali brate pobedio si!
Ja da sam neki jutjuber i odem tamo negde da me neko pita koliko vredi tvoj outfit, ja bi se skinuo u gace samo.

Već zamišljam tebe i Psajka kao jutjuber kompanjone tipa Choda i prase
Psajko u sivom mantilu i gaćama intervjuiše jutjuberke a ti u gaćama pratiš psajka i deliš stručne komentare na outfit
atom atom   30.04.2019 u 23:39

Idiokratija za njih institucija. Magični isto. Problem je što Idiokratiju,koji je inteligentan dečko i koji obrađuje zanimljive teme,ne prati baš puno klinaca koji prate dva debila Chodu i Baku.
Cranium Cranium   30.04.2019 u 23:43

FoX (30.04.2019/21:02)
hahahah kran, koji si kralj. Rispekt!

Realno brate. Najgore od svega je što je uglavnom takva klinčadija danas. Smaraju roditelje da im kupe naj
Ahahahahahah, zamisli psajka. Pita neku ribu, koliko vredi tvoj autfit?

-pa ne znam, pare nisu najvaznije, recimo da mi pantalonice vrede 150 evra.

Psajko odmah vadi pare i kaze joj, prodato....skidaj se.

A ja u pozadini psujem i zemlju i ljude i sve u picku materinu.

Ma brate, skinuo bi se 100% da je neki "veliki jutjuber" , da mu se userem u sistem vrednosti i ponizim govno. A tek sto bi j**o mater ovima sto loze decu na kockanje. Joooj, to treba zakonom biti kaznjivo.

Mislim da bi prvo krenuo od bake govna malog. Detence se preigralo.
Cranium Cranium   06.05.2019 u 19:04

Ahahahahahahahahahaha, ovaj lik je bog. Kako edituje, seme mu njegovo. Kale postade smesan.

Najjaci je pocetak, zaplakah od smeha.
Kale public agent.

Kale, sta radis?
-Evo...hocu da...j**eM U PICKU.
FoX FoX   09.05.2019 u 21:38

Hahahha KAKAV KRALJEVSKI EDIT

Ha ha ha najjači smeh ima

NEĆEŠ ME PREĆI! JA SAM INTELIGENCIJA
atom atom   11.05.2019 u 21:18

600 seljančica

atom atom   22.05.2019 u 14:12

Yuri Boyka motherfuckers! Moram da pogledam ovaj film!

Forum početna