YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   18.06.2019 u 21:47

Cranium (18.06.2019/09:24)
youtu.be/oFnutIoTZKA

Nije mi krivo, neka vozi. Ali mi je sokantno da je uzeo 60+ soma evra od glupe dece i kupio sebi kola koja ni biznism
Tuga brate, tuga... Stvarno idemo u kontra smeru evolucije kad ovakvi imaju toliko uspeha...
"Ovo smo zajedno postigli" i sede baja u svoj novi porše
Cranium Cranium   18.06.2019 u 23:05

FoX (18.06.2019/19:47)
Tuga brate, tuga... Stvarno idemo u kontra smeru evolucije kad ovakvi imaju toliko uspeha...
"Ovo smo zajedno postigli" i sede baja u svoj novi porš
Odmah ku***enje.
Edy Edy   19.06.2019 u 01:12

Cranium, ako ti je tako mrzak što dijeliš klipove od ovog

Ja nikad za lika nisam čuo dok nisi podijelovio ovdje

Problem sa medijima, svaka slava je dobra jer donosi narod, pa bila dobra bila loša.
PARTYzan PARTYzan   19.06.2019 u 02:11

Tako i FoX, malo malo pa deli klipove s Vučićem a mrzak mu
Cranium, znači ti smatraš da to treba da vozi neko ko je zaradio na prostotama i debilisanju tj da debilisanje treba da bude nagrađeno Podsetiću da sam i ja glasao za debilizme
Što se Bake tiče, skoro da nisam čuo za njega dok se nije desila ona havarija u tržnom centru u NS-u, generalno ne pratim jutjubere a isključim se kad moje okruženje priča o tome. Otkad sam se upoznao s njegovim likom i delom ... nit' ga hejtujem nit' ga nešto gotivim.
Ipak nije mi teško da skontam kako i zašto je uspeo. Neodoljivo me podseća na druga Rastka (čak msm i da su isto godište) koji mi je oplemenio letovanje 2017 o čemu sam naširoko kenjao u temi Privatni klipovi U naslovu Bolivar beach bar bingo blackfoxwap.tk/forum/4 ... art=5 sam naveo nekoliko primera debilizama Ako se setim pitaću ga, mora da mu je Baka idol, ima neka tajna veza a meni na sreću ili nažalost, debilisanje ni u ovim godinama nije strano. U ovim redovima kao da sam se vizionarski osvrnuo na to kad se debilizmi nagrade, umesto da budu osuđeni. Njih dvojica imaju još 1 sličnost- obojica su uspeli Baka dobio kolica, a Rastkova kruška u Grčkoj iz trećeg pokušaja prešla 800 pa još i snimljeno , na kraju klipa sendvid.com/cjrq2h3k
Eto, ja i kod Bakinih kolica ishaluciniram letovanje, šta ću Ma samo nek je zdravlja i mora
Cranium Cranium   19.06.2019 u 02:29

Edy (18.06.2019/23:12)
Cranium, ako ti je tako mrzak što dijeliš klipove od ovog

Ja nikad za lika nisam čuo dok nisi podijelovio ovdje

Problem sa medijima, svak
Zato sto me nervira nacin na koji se bogati. Na racun glupe dece koju uci kako su sve zene kurve koje mogu da se rrrrrrese (dub) nekim glupim forama, kako ortacima treba da psujes sve zivo jer je to dokaz pravog drugarstva. Gadi mi se klinac, jer ne verujem da je neko toliko kvaran, da stotine hiljada klinaca iskvari jer ce tako sebi doneti pare. Ne pratim ga, ali j**eno iskace svuda po jutjubu. I onda nekako uvek moram da vidim sta serenda, i kako sada manipulise da bi se jos malo obogatio. Vrlo rado bih blokirao sve njegove klipove kad bi znao kako. A otac mu je pop pritom. Kao pobozan covek, dopusta sinu da de bavi "necasnim" radnjama, samo da bi se zgrnula kinta. Necasne radnje su laganje decurlije, fejk price o nekakvim sukobima sa drugim jutjuberima, silovanje klipova iznova i iznova o tome. Uffff, bas mi ide na ku**c taj mali, rado bih popricao koju sa njim.
FoX FoX   19.06.2019 u 10:31

To je problem kod nas balkanaca.. Prećutkuju se te neke stvari i onda nakon par godina se čudimo zašto su deca takva kakva su...
Kad te opsuje bez razloga klinac na ulici koji još ne zna nos da obriše onda se svi čude... "kako smo do toga došli, ne poštuju nikoga"..

A za blokiranje klipova, vrlo lako @cranium. Udješ sa desktop verziju i kad ti se prikaže njegov klip sa strane, imaš tri tačke na tom klipu, klikneš i izabereš razlog zbog kog ti se ne svidja.
Cranium Cranium   19.06.2019 u 11:28

Ne seeeeeri, opaaaa. Sad cu da zablokiram jedno 10 debila. Njega, onog pajsera Chodu koji mi ide na ku**c jos vise. On je vidi se debilcina, ona nalozena deca sto se "tukla" po knezu. I taaako. Hvala brate za ovo. I sta kao, kad udjem u trending, nece mi izbacivati njihove klipove?
atom atom   19.06.2019 u 15:17

Bas sam pre neki dan bio nesto kod lekara,i izadjem ja malo ispred posto je u cekaonici bila guzva. Kad tamo neki klinja,nema 8 godina kaze svojoj kevi "E mama,Baka Prase kupio kola,bas su lepa." a keva mu u fazonu "zabole me uvo.".

Meni doslo da da joj kazem " Zasto dopustate detetu da gleda tog mentola,kakva ste vi to majka?" ali nisam hteo da pravim problem.
PARTYzan PARTYzan   19.06.2019 u 15:51

Naravno da je u redu da ti se Baka ne sviđa ali on ne krši zakone, nikoga ne tera da ga prati. Za razliku od recimo rijalitija gde ne verujem da se ne krše zakoni a REM ipak ćuti
Ako klinac opsuje bez razloga, tome može do doprinese i sadržaj koji gleda online ili na tv-u. Ali to je samo katalizator, ne uzrok. Dete iz normalne porodice može da prati 3 puta veće prostote od Bakinih i neće opsovati bez razloga na ulici
Cranium Cranium   19.06.2019 u 19:20

Nije fora u tome da li psuje ili ne, brate svi psuju. Vec sam pricao o tome, isto razmisljamo sto se toga tice. Neko ko je vaspitan nece psovati. Ali velika je razlika izmedju nekoga ko ce opsovati u igri npr, kao mudja i njegov cale,i ovog pajsera koji je prosto vulgaran i bezobrazan. Ova prva dvojica se j**avaju dok se trkaju kolima u igrici, a van tog njihovog 1 na 1 duela u igricama, oni mogu i da nauce nesto ovu decu, ja mudju nisam cuo da je ijednom opsovao van klipova gta trke sa caletom. Ranije bih pogledao po neki njihov klip i nikakve zamerke nemam. Jedna skladna porodica, svi za jednog jedan za sve. Dok ovaj mali govnar grabi sve sto moze. Kazes ne tera decu da ga prate. Bar po 3 puta u toku klipa ih podseti da ga zaprate i na tjubu i na instagramu. Pritom ih tera da kupuju neke njegove majice usrane. Ali nisam o tome krenuo da pisem, lik je bre moralna nakaza. Kazes da nikad cuo nisi za njega, kako onda mozes da ga branis? To laze, manipulise, vara, promovise pogresne stvari, prostacki se ponasa, bezobrazan je. Spreman je da naudi "hlebu" drugih jutjubera ako odluci tako. Stvara losu kampanju protiv istih, i snima iznova i iznova neka sranja kako bi im sj**ao kanal, a sebi izmuzao prihod. Verzija zeljka mitrovica za klince.

Forum početna