YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   07.08.2019 u 01:54

Cranium (06.08.2019/23:40)
Abu Dabi, Abu Dabi, vijuvijuviju, vijuvijuaaaaaaa

Nisam ni ja ljubitelj njegove muzike, ali da je objasnio batica, objasnio je.

Kokaiii
Samo mi krivo što nije ubacio i "mala" u tekst..

Hahahah ma bole uši ali objasnio je

Najjače od svega što je bio u trendingu i onda ga izbacili..sad ga vratili i prvi je... Klinci u komentarima se čude i ne kapiraju
Cranium Cranium   07.08.2019 u 02:48

FoX (06.08.2019/23:54)
Samo mi krivo što nije ubacio i "mala" u tekst..

Hahahah ma bole uši ali objasnio je

Najjače od svega što je bio u trendingu i onda ga izbac
Meni najjace kako zavija bez ikakvog reda i smisla. Jeste bolid on svakako, ali brate, ovo je umetnost. Napraviti ovako glupu pesmu. Ahahahahaha, namerno. To ne moze svako.

Podseca me na nesto sto bi Kuguarsi radili da su jos mladi i ludi.
Cranium Cranium   08.08.2019 u 02:18

Hahahahahaha, koja analiza pesme.

Kaze OMG, misli o moj boze....znaci pobozna devojka brate, ovaj Relja sve pobozne devojke nalazi.
atom atom   26.08.2019 u 20:44

Ahahaha umirem

atom atom   29.08.2019 u 11:53

Šta je? Ne voliš noge od golube?!

PARTYzan PARTYzan   29.08.2019 u 18:06

mada je tuga ovo gledati na YT umesto na MTV-ju, bolje i tako nego nikako MTV VMA 2019 bile su toliko dobre da nije humano
VIdelo se ne samo po učesnicima i prisutnima i njihovom istinskom užitku umesto usiljenog osmeha, nego kapiram i isped malih ekrana
KO voli dobar mainstream i ima MTV može da odgleda u nekom od repriznih termina na MTV. Dominirali su, očekivano, hip-hop kao i latino, bilo je čak i dosta repera s kraja prošlog veka.

Kao ilustraciju ću postaviti moje favorite A$AP Ferga i Big Sean-a sa novim singlom
youtube.com/watch? ... sZNg0
a ne bi se smeo izostaviti ni nastup dobitnice MTV video vanguard nagrade Missy Elliott
youtube.com/watch? ... 1TXoA
FoX FoX   30.08.2019 u 17:38

Kaletova abeceda

atom atom   17.09.2019 u 11:52

Voditelj: Choda,dobrodošao
Choda: Dobrodošao.

Krv ti j**e*...

Cranium Cranium   17.09.2019 u 15:37

atom (17.09.2019/09:52)
Voditelj: Choda,dobrodošao
Choda: Dobrodošao.

Krv ti j**e*...

youtu.be/GsrrcfqMD8U
Daj bre, decko retardiran. Skolu nije zavrsio jer su mu igrice bile bitnije. Aloooo. Sve ti je jasno kakav mozak je u pitanju. Na stranu to sto danas skola slabo znaci, akcenat je na tome koliko njemu nije stalo do nekih osnovnih "obaveza" . Da ga nije usralo sa jutjubom, sad bi sa 20 i kusur zickao za cigare od caleta, po ceo dan bi igrao igrice i dinar ne bi doneo u kucu. Ovaj mi je jos gori od Bake. Jer se vidi da je klasicno "lol rofl" dete. Ta nova generacija
Edy Edy   18.09.2019 u 00:50

Cranium, to nema veze sa generacijom Bilo je bitanga i p.n.e

Forum početna