Demo
Forum Zabava Muzika

DR_
Dr_Psycho  
03.07.2012 u 21:00

Something special for you Najjaca pesmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   07.03.2020 u 22:28

Jbt čitam ove poruke i ne verujem... Posebno ove moje poruke... au au au... ono nisam ja pisao
Mada i kranov tekst dominira

za kranov tekst sam napisao "u jaaakk text "

za psajkovu šit (uz dužno poštovanje ) pesmu sam napisao "extra je"

Nisam znao fl da koristim
"dr.psycho jel si owo radio preko cega?"
Cranium Cranium   07.03.2020 u 23:04

FoX (07.03.2020/21:28)
Jbt čitam ove poruke i ne verujem... Posebno ove moje poruke... au au au... ono nisam ja pisao
Mada i kranov tekst dominira

za
Sta sam ja pisao u pm. Fazon...smrt svima. Hahahahahah. Ja cu sad to obrisati sa foruma. Jos sam i snimio bio neki demo te pesme. Mislim da sam i kacio. Hteo da snimim u studiju ril verziju, stariji ortak koji je i trebao da mi sredi studio je bio u fazonu, nemoj ovo sranje da si slucajno snimio. Hahahahahaha.
FoX FoX   07.03.2020 u 23:07

Cranium (07.03.2020/22:04)
Sta sam ja pisao u pm. Fazon...smrt svima. Hahahahahah. Ja cu sad to obrisati sa foruma. Jos sam i snimio bio neki demo te pesme. Mislim da
Hahahh znao sam da ćeš hteti da obrišeš
A nije loš tekst (bar deo gde se ne poručuje "smrt svima" ) koliko mi je smešno kad uporedim craniuma tada i sada
E jbt.. šteta što nisi snimio u studiju
Cranium Cranium   07.03.2020 u 23:47

FoX (07.03.2020/22:07)
Hahahh znao sam da ćeš hteti da obrišeš
A nije loš tekst (bar deo gde se ne poručuje "smrt svima" ) koliko mi je smešno kad uporedim craniuma ta
Sazreo sam 2-3 godine nakon tog ekscesa. Hahahahaha. Jao majko kakav sam ja pajser mali bio. Jos je ovo moja poluzrela varijanta. Zamisli kakav sam debil bio sa 16-17. Samo tvrdo, samo ku***enje. Ma budala. Meni je zao sto sam izgubio jednu pesmu koju sam trebao da snimim u studiju. A snimio sam je sa 19. Imao sam mnooogo jak demo, bit sam uzeo od nekog lika koji je na tjubu odradio tako jak remake pesme "By A Stranger" da to nije realno. Evo sada gledam, taj instrumental je i dalje na tjubu. Skupio je 300k pregleda. A ja sam ga nasao kad je imao mozda 1000. Znam da sam ganjao bit fazon nedelju dana jer nisam znao kako da ga konvertujem sa tjuba u mp3. Tad nije bilo konvertera kao danas. Pa mi je jedan drugar (tada najbolji drug) pomagao. Bas je bila licna pesma, mislim da je nesto najiskrenije sto sam ikada izbacio iz sebe. Cuo sam je samo ja i taj decko sto mi je pomagao. I to je to. Drugi ni ne znaju za to. Tematika nebitna. Uglavnom, ja sam tu pesmu i hteo i nisam hteo da snimim i objavim. I nekako sam sve odlagao i na kraju sam je negde zagubio. Secam se celog teksta i dalje, ali ne bih se sada sa 30 usudio da odradim to ponovo. Momenat je prosao.

Aaaaa, nekako neopisiv osecaj. Vratio si me u proslost. Gde iskopa ovu temu.

A inace, original te pesme odakle je instrumental ja sam cuo u GTA.

Sta ti je podsvest, sad mi se ta pesma "gadi" jer me asocira na ovu pesmu sto sam ja trebao da odradim. Los vajb mi izaziva.
FoX FoX   08.03.2020 u 00:29

Cranium (07.03.2020/22:47)
Sazreo sam 2-3 godine nakon tog ekscesa. Hahahahaha. Jao majko kakav sam ja pajser mali bio. Jos je ovo moja poluzrela varijanta. Zamisli kakav sam
Hahaha u takvom kraju si odrastao Dobro je da si se iščupao

E jbg...ništa gore nego kad nešto zagubiš.. Kapiram da je momenat prošao ali mogao bi bar za svoju dušu da odradiš remake

Ma slučajno nabasao pa ajd rek'o da se podsetim... i naletim na brdo postova psajke kako se muči da ubaci link pa moli repera da mu to odradi
Cranium Cranium   08.03.2020 u 00:35

FoX (07.03.2020/23:29)
Hahaha u takvom kraju si odrastao Dobro je da si se iščupao

E jbg...ništa gore nego kad nešto zagubiš.. Kapiram da je momenat prošao ali moga
Ma brate, nije to to. Ni ja vise nisam isti kao tada. Ne mozes ti da odradis nesto 11 godina kasnije, a da ima istu tezinu kao original. A verovatno bih nesto doradjivao pa bih sj**ao. Neka, neka mi ostane u secanju. A psajka?? Hahahahahah, psajka se nije promenila nimalo.

Forum početna