Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
FoX FoX   15.05.2021 u 18:51

Hahah možda je i bolje što neće biti na foru nastavka priče jer, kao što je jedan u komentaru napisao "Ako se uzme u obzir današnja politička korektnost, Rejčel je verovatno postala lezbejka, Ros tranvestit al nije to znao a Monika je muž dok je Čendler žena u skladu s vremenom u kom živimo"
Cranium Cranium   16.05.2021 u 12:48

Danas su serije politicki nekorektnije ako mene pitate. Jer ne postuju moja uverenja da ne gledam pedere i lezbejke svuda po serijama, filmovima itd. Sta cemo sa tim? Ma brate ne znam ni sta da mislim. Voleo bih da snime jos neku epizodu, ali kapiram da bih se smorio jer nastavci nikad nisu kao original.
FoX FoX   16.05.2021 u 23:17

Koliko je samo sj**ano vreme u kom mi živimo danas

Produceti dugo očekivane povratničke epizode Prijatelja u središtu su optužbi za rasizam nakon što je postalo poznato da u novim epizodama nema nijednog crnog glumca.

Odluka je izazvala bes na društvenim mrežama, a jedan obožavatelj je napisao: "Nakon što su nas uverili da u Njujorku za deset sezona nema crnaca ili smeđih ljudi, oni okupljaju 25 slavnih i nekako izbegavaju da pronađu jednog crnca."
Uključeni su i drugi komentari: "Okupljanje prijatelja! Toliko novih prijatelja! Niko od njih nije crnac" i "Prošlo je 17 godina, a vi još uvek niste stekli nijednog crnog prijatelja?"
atom atom   17.05.2021 u 01:32

FoX (16.05.2021 / 21:17)
Koliko je samo sj**ano vreme u kom mi živimo danas

Produceti dugo očekivane povratničke epizode Prijatelja u središtu su optužbi za rasizam nakon što je
Ja nemam problem da crnci glume u filmovima i serijama,meni je čak Denzel Washington jedan od najboljih glumaca. Ali imam problem kada se to radi planski i napadno,i kada se forsira nečija boja kože a ne glumački talenat. Čak je i Denzel izjavio da mu to smeta,jer ispada da su oni jadni i nesposobni,i da im treba politika da bi nešto postigli u životu.
zenon zenon   20.05.2021 u 17:53

atom atom   20.05.2021 u 20:51

Džoi i Čendler propali
Cranium Cranium   24.05.2021 u 20:36

Jbg buraz, proslo je 20 i kusur godina od kada su bili usred snimanja i sa najjacim sezonama. A 17 godina od kako je serija zavrsena. I mi smo krenuli da starimo polako, a kamoli oni. Ja sam poceo da vidim sede sa strane, imam ih dosta. A kamoli Dzoi koji ima preko 50. Kad smo kod sedih, Dzoi je imao sede u svim sezonama. Sve vise i vise, pa je farbao kosu da se ne vidi. Eeeee jedva cekam tu epizodu, trejler kidaaaaa. Svi se drze fino, sem Čendlera brata koji je prosao svakakva sranja. Nije njemu do ovoga iako voli sto ih sve vidi. Eeeee smor, najjaci likovi i najsmesniji su uvek privatno nesrecni. Zapamtite to. Ali da ne dramimo, jedva cekam tu premijeru. Danas sam ceo dan u "friends" fazonu. Razmisljam se da pocnem da ih gledam opet. Obelezili su moje detinjstvo i tvrdim da su najjaci sitkom ikada jer vise nece niko moci toliko duboko da udje u sve likove i njihove zivote a da ostanu zanimljivi toliko. Uporedjuju how i met your mother sa njima kao slican sitkom koji ide na sve strane i potencira vise likova sa radnjom, ali ipak je to dosta slabije. Nisam ni odgledao ceo himym. Posle 2-3 sezone izgubili zalet. Ostale komedije i sitkomi mogu da budu i smesniji sa forama, ali je to plitka radnja. Vrti se prica ili oko jednog lika, ili je okruzenje uvek isto. U prijateljima toga nema, i zato mi je najomiljeniji sitkom ikada. Amin.
FoX FoX   29.05.2021 u 14:37

Juče odgledao Friends Reunion Special (2021)

Nije loše. Lepo ih je videti ponovo na okupu A vidim da su i oni srećni. Kako i ne bi, svako dobio po 2 milke
Možda krenem ponovo da ih gledam.

Džoi, Ros i Fibi nisu toliko propali koliko Čendler i Monika Rejčel i Monika sa njihovim operacijama
Žao mi Čendlera... Sa ovim parama što je sad dobio, ne miriše mi na dobro njegova budućnost al ajd možda bude ok.
Cranium Cranium   29.05.2021 u 17:40

FoX (29.05.2021 / 12:37)
Juče odgledao Friends Reunion Special (2021)

Nije loše. Lepo ih je videti ponovo na okupu A vidim da su i oni srećni. Kako i ne bi, svako dobio po 2 milke
Skida seeee, inace poceo sam da gledam opet. Prvu epizodu odgledao i to se namucio da nadjem uncut verziju. Los kvalitet jbg ali sta da se radi.
FoX FoX   29.05.2021 u 18:30

Cranium (29.05.2021 / 15:40)
Skida seeee, inace poceo sam da gledam opet. Prvu epizodu odgledao i to se namucio da nadjem uncut verziju. Los kvalitet jbg ali sta da se radi.
Ja narezao pre par godina sve sezone

Jel uncut ima za sve epizode ili samo za pilot?

Forum početna