Friends
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   29.05.2021 u 19:56

FoX (29.05.2021 / 16:30)
Ja narezao pre par godina sve sezone

Jel uncut ima za sve epizode ili samo za pilot?
Za sve epizode, ja sam to davno imao na kompu, poneki deo scene bi izbacili za televiziju, koji kao nije bio potreban. Tipa u pilot epizodi kad Čendler priča san kako ima telefon umesto ku***a, i kad zazvoni usred kafiterije. Ima deo gde kaže svi počinju da gledaju u mene, Monika mu odgovara, a nisu gledali pre toga??? Tako neke recenice koje su izbacili. Imam torrent ako hoces, ali je 480p kvalitet. Baaas losije od onoga sto moze da se nadje za skracene epizode. Te verzije su sa do jaja kvalitetom. Evo primer te scene na delu. youtu.be/O66rweYsYlk

I tako ima mali milion forica koje su izbacene iz televizijske verzije.
Cranium Cranium   29.05.2021 u 20:04

Odgledao i braaaaaate, drago mi bas. ???? Dosta dugo nisam lepse proveo dva sata gledajuci nesto. Proletelo. I provalio sam da kada stavim neki android smajli, bf ne prepozna, samo stavi znak pitanja.
PARTYzan PARTYzan   30.05.2021 u 01:55

Ja generalno nisam obozavalac nastavaka nakon duzeg perioda, smatram da nesto s razlogom ima određenu vrednost u određenim okolnostima, i da je bespotrebno cak i naivno ocekivati da ima isti kontekst u znatno izmenjenim okolnostima.
Da pojednostavim, nisam cak ni pristalica toga da se nocni klub koji je jako dobro radio pa se zatvorio, ponovo otvori

E ovo sam pojasnio i za mnoge mozda zvuci logicno. Ali ono sto ne zvuci i sto je jedna moja perverzija je da meni generalno cak ne prija ni da gledam stare serije ili filmove premijerno ili ponovo. Retko slusam i staru muziku. Najvise mi prijaju sadrzaji novijeg datuma, uz povremene izuzetke
FoX FoX   30.05.2021 u 19:19

Cranium (29.05.2021 / 18:04)
Odgledao i braaaaaate, drago mi bas. ???? Dosta dugo nisam lepse proveo dva sata gledajuci nesto. Proletelo. I provalio sam da kada stavim neki android sma
Ma da, probaću bar te poznate android smajlije da sredim.

Elem, morali su i lgbt da se ubace
Najsmešniji mi bio onaj debil iz nemačke
"Bio sam peder, koji je želeo frizuru kao Dženifer Aniston. Možete da zamislite koliko sam bio usamljen." wtf

@partyzan, ovo nije nastavak. Okupili su se nakon 17 godina. Fazon večernje emisije, nešto tipa Ivan Ivanović ili Amidžić... Samo što je voditelj James Corden (Carpool Karaoke)

blackfoxwap.tk/forum/i ... t=210

Preuzimanje: yts.mx/movies/friends- ... -2021
Cranium Cranium   31.05.2021 u 01:07

FoX (30.05.2021 / 17:19)
Ma da, probaću bar te poznate android smajlije da sredim.

Elem, morali su i lgbt da se ubace
Najsmešniji mi bio onaj debil iz nemačke
"Bio sam pede
Realno jesu bili fenomen koji ne mogu ove nove generacije da shvate. Druga neka vremena bila, toplija. Eto video si i sam kako su snimali, pred publikom. Sta valja ostaje, sta ne valja leti iz serije. Maltene su tvorci ponovili ono sto sam ja pre neku godinu rekao Edyki kad smo se prepirali oko prijatelja. Serija je jedinstvena bila, a i dan danas je jer obradjuje svakooodnevne teme koje nas sve muce, i nas i nase prijatelje, samo sto nema 1 nego 6 glavnih likova. I to je bila formula. A inace... ne znam kako sam se ovoliko raspisao, hteo sam samo da kazem da su bili fenomen u ono vreme devedesetih i ranih dvehiljaditih jer je bilo drugo vreme, ljudi su se povezivali sa njima. Znam i ja par prica iz okruzenja vezanih za prijatelje. Sta su sve radili ovi stariji iz kraja pocetkom dvehiljaditih. Hahahahaha. To je moda bila, sto kaze onaj derpe, zeleo je frizuru kao Rejčel. Brate veruj mi da je par riba ovde bilo isti fazon kao Rejčel. Još mi kasnimo, kod nas je serija počela da se prikazuje tamo 1998-1999, tako nekako. Ja je tad nisam nesto kapirao da budem iskren. Bila je na pinku ako se ne varam. Gledao ponekad, ali nisam kontao sve fore. Posle kad su presli na stari b92, ja sam skontao seriju i to je to. Hahahahah, posle sa svakim novim gledanjem je postala relevantnija meni jer sam i ja postao momak, situacije mi postale bliske. I kako da ne zavolis seriju. Predraga mi je brate. Ima taj ceo smek, nikoga ne vredja a sprda se sa svakakvim stvarima. Maltene je sve receno od strane autora, nece skorije snimiti ovakvu seriju, naci ovakve glumce koji se poklapaju.
Cranium Cranium   31.05.2021 u 01:09

E daaa, inace stigao sam do pete epizode, dugo nisam gledao i bas mi prija. I ne znam jesi video post pre onog o specijalu, pisao sam o onim uncut epizodama. Imam ih na torrentu. Imas i klip da vidis otprilike koja je razlika.
FoX FoX   03.06.2021 u 00:52

Ja završavam sa "rewatch-om" Futurame pa se bacam na "Friends". 

Ja sam se onomad ogrešio sa izjavom da je "Office [US]" bolji od "Friends-a".
Ipak su "Prijatelji" serija za sebe.
Cranium Cranium   03.06.2021 u 01:38

FoX (02.06.2021 / 22:52)
Ja završavam sa "rewatch-om" Futurame pa se bacam na "Friends". 

Ja sam se onomad ogrešio sa izjavom da je "Office [US]" bolji od "Friends-a".
Ipak su "Pri
Hahahahah, oprastamo gresku. Office jeste zanimljiv ali brzo dosadi koncept. Sve isto, na istu foru. Majkl je dosadan, smara ih sve, Dvajt je napotan streber i sve se vrti u krug. Ja stao na pocetku druge sezone, nemam volje vise.
FoX FoX   03.06.2021 u 14:01

Cranium (02.06.2021 / 23:38)
Hahahahah, oprastamo gresku. Office jeste zanimljiv ali brzo dosadi koncept. Sve isto, na istu foru. Majkl je dosadan, smara ih sve, Dvajt je napotan strebe

Jbg, stvar ukusa

Meni je i dalje Office na prvom mestu, nekako mi je prirodnija serija, koncept je po meni dobar, kako odmiče sve je bolji. 
Neću da ih uporedjujem. Ove dve serije su nebo i zemlja. Zato kažem da sam se ogrešio

Prijatelji imaju uglavnom usiljen humor (sa dodatkom ubačenog smeha). Gluma je klimava (Dženifer je to potvrdila u specijalu, doduše kroz šalu ali rekla je istinu). I pored svega, ipak je kultna serija.

Office sam sa zadovoljstvom pogledao 2x a kad su Prijatelji u pitanju, moram da se nateram... Par epizoda da preguram pa će biti lakše

Inače, imaš i ovakva istraživanja The US Office is officially the funniest sitcom according to science
Cranium Cranium   03.06.2021 u 16:03

FoX (03.06.2021 / 12:01)
Jbg, stvar ukusa

Meni je i dalje Office na prvom mestu, nekako mi je prirodnija serija, koncept je po meni dobar, kako odmiče sve je bolji. 
Neću da ih u
Ne mogu da se nateraaam, office je krenuo da mi bude monoton. Koncept je dobar, ali brzo dosadi ako se ne gradi. Sto kazes, stvar ukusa.

A friends je brate sitcom bree, kao pozoriste. A pritom su fore bezazlene. Sta bre losa gluma?! Pogledaj opeeet.

Forum početna