Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

DR_
Dr_Psycho  
 15.07.2016 u 15:15

@martin (15.07.2016/13:09)
Ispricacu svoja 2 blama

1.Imao sam jedno 5 godina i otisao sam na selo sa porodicom na leto. I jedan moj rodjak je dosao da nas poseti,posto ima kucu blizu nase. I moj ujak je voleo da se sprda sa
pa ti si manijak isto
martin martin   15.07.2016 u 15:18

@Dr_Psycho (15.07.2016/13:15)
pa ti si manijak isto
Nisam,nego mi se tako namestilo a i bio sam dosta mali
martin martin   26.09.2016 u 23:29

Bio sam treći razred osnovne škole i trebao sam da idem na rekreativnu nastavu. Dugo sam se dvoumio da li da idem ali sam ipak otišao. Posle nekoliko dana provedenih u hotelu,meni se išlo u vece. Ali bilo me je sramota da idem u kupatilo pa sam se usrao u gaće. A što je najgore od svega nisam se ni presvukao ni oprao. Tako sam usran išao svuda,u salu,hotelski restoran itd. Izgleda da su me neka deca primetila da smrdim,pa su mi rekli da se malo udaljim od njih. Moji drugovi koji su bili sa mnom u sobi su se požalili učiteljici da nešto smrdi. A ona im kaže "provetrite malo sobu". Posle par dana došla je sobarica da raspremi sobu i pitala me je "što si se upiškio?" Kada smo se vratili uveče kući,sačekala me je majka zajedno sa njenim drugom koji je čekao njegovu ćerku. I pitao nas je da nas poveze kući. Moja majka je to odbila zato što je primetila o čemu se radi. Ali ipak smo ušli u kola. Stigli smo u kuću i majka je videla da mi smrdi torba sa stvarima. Posle toga me je okupala i videla je da su mi govnjiva leđa.
FoX FoX   26.09.2016 u 23:33

haahaahahaahahahahahhahaahaa brate ti si stvarno kralj Mislim da si pobedio u ovoj temi
Meni se to jednom kuci desilo kad sam bio klinac...ali imao sam livpro tako da se desava jbg
Cranium Cranium   26.09.2016 u 23:44

Ahahahahahahahahahahahahahhh. Nemoguće. Pa i trebali su da te sprdaju. Nekoliko dana nisi išao u WC. j**ote zar nije bilo kupatila u sobi gde si bio? Objasnio si majke mi. Sve blamove si prevazišao.
martin martin   26.09.2016 u 23:49

Bilo je nego me je bilo sramota da idem u vece jer ni u školi nikad nisam pitao učiteljicu da odem,jer sam stidljiv.
Cranium Cranium   26.09.2016 u 23:52

@martin (26.09.2016/21:49)
Bilo je nego me je bilo sramota da idem u vece jer ni u školi nikad nisam pitao učiteljicu da odem,jer sam stidljiv.
Brate ja bih samo ustao i krenuo ka vratima, kad bi me učiteljica pogledala u fazonu šta hoće ovaj ja bi samo promrmljao idem u wc. Šta ima da je pitam za dozvolu.

Aahahahahahaha, a što se nisi presvukao ludak.
martin martin   26.09.2016 u 23:53

Nisam znao šta da obučem
Cranium Cranium   27.09.2016 u 00:29

@martin (26.09.2016/21:53)
Nisam znao šta da obučem
Bilo šta tebra. Ja sebe ne mogu da zamislim u toj situaciji. Verovatno kad bi se usrao bih zaključao sobu i krenuo da ribam stvari, a i sebe najvećom mogućom brzinom. Ladnom vodom ako treba. To ako nemam ništa da obučem. Pa jesi imao rezervne stvari?
martin martin   27.09.2016 u 00:32

Jesam nego nisam znao da se snađem. Ne treba mi zameriti,prvi put sam se odvojio od kuće.

Forum početna