Horor filmovi
Forum Zabava Film

atom   17.11.2023 u 23:35

Ne mogu da objasnim, moraš pogledati film
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
twistex twistex   22.11.2023 u 14:26

atom (17.11.2023 / 22:20)
When Evil Lurks (2023) Od reditelja Aterrados (2017), ovaj psihološki horor prati dva brata koji žive u izolovanom selu daleko od grada, oni otkrivaju čovek
Pogledao ovaj..mozda bi bilo zanimljivije pogledati i kako je to sve pocelo..ovako samo iz price malo vatamo sta i kako..nije lose.sigurno je drugacije od amerikanaca..ne znas sta ce sledece da se desi..jedno dve tri situacije u filmu su paniku bas dobro preneli
Moze 6.5/10
twistex twistex   12.12.2023 u 16:05

Locked in-2023
Zena je na prvi pogled dozivela saobracajku ali ustvari je to bio pokusaj ubistva ..ona je sad zarobljena u svom telu i komunicira samo treptajima oka..i tako mi pomocu dosadnih flasbekova poooolako saznajemo sta i kako..ispod proseka 4.5/10
A Haunting in Venice-2023
A cim je Poaro ima sve da se razjasni..onako dobro za 5/10
Oracle-2023
Nije mi se svidela tema filma ali sam ga ipak pogledao do kraja..bolje da nisam..nije me nesto iznenadio sa krajem..5/10
Night of the Hunted-2023
Zena biva zarobljena na benzijskoj stanici..oce neki snajperista da je nauci nekoj lekciji..sad ko je on i sta hoce bas i nije jasno i kraj mi se ne svidja..jedva 4/10
The invitation-2022
Pogledao prvih 20-tak minuta..nisam se uziveo i premotao skoro na kraj..i ko da sam pogledao ceo film..mislim da nista nisam propustio
Phantoms-1998
Dve sestre dolaze u neki gradic..tamo skoro svi mrtvi..od neobjasnjivoga nacina..ipak tu je zamenik serifa i neki naucnik ce da stigne i pokusace da provale sta se to dogadja..delimicno moze da prodje 6/10
The ruins-2008
Neka mladjarija odluci da poseti neke iskopine a ni ne slute da ce doziveti surovu sudbinu..pa bilo mi ih je zao..a sta da se radi evo 5.5/10
FoX FoX   12.12.2023 u 19:04

@twistex, A jest ovaj Night of the Hunted bez veze
Ja isto gledao jer volim te "locked in" filmove. Lik je neki psiho koji hoće da pročisti ameriku od preljubnika

Spominjao sam ranije ATM (2012) koji mi je baš legao. Iako ima slabu ocenu na imdb, atmosfera mi je kul. A i napet je film. Pisao sam ranije o njemu. Jest da sam mu dao 5.5 ocenu ali eto, ostao mi je u sećanju.
twistex twistex   23.06.2024 u 13:33

Marrowbone-2017

Zena dolazi u svoju kucu iz detinjstva sa svoja tri sina i kcerkom,medjutim nesto je bolesna i ubrzo umire..sav teret pada na najstarijeg sina Dzeka..ovaj se trudi da odrzi svoju bracu i sestru na okupu dok ne napuni 21 godinu i dobije starateljstvo..usput se zaljubljuje u komsinicu Ali(igra je Ana Teylor Joy)..sad kako je tekao film uopste nisam zamisljao onakvu sokantnu zavrsnicu..znaci ovo je jedna odlicna psiho misteri triler horor drama..preporuka 9/10

Forum početna