Putovanje vremenom
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Edy Edy   29.11.2012 u 20:50

Ovdje cu da stavim temu na neki nacin je "misterija" vise mit ali eto... Eh. Ovo je tema u kojoj "mislim da moze/ne moze" nije dozvoljeno ako cete da postujete napisite nesto korisno ili ako nista da se nasmijemo
Edy Edy   29.11.2012 u 20:53

Znaci: Putovanje vremenom covjeka odusevljava isto koliko i sposobnost ptica da lete tako da su mnogi izuzetni fizičari u prošlosti pokušali da pronađu odgovor da li je moguće, kako i zasto, a neki malo manje poznati (opravdano) su pokusali i da naprave kakvu masinu da otputuju vremenom konkretno postavite sta mislite pod ovim jeli moguće zasto kako imate li kakve ideje kako i sta biste uradili kada biste mogli da putujete vremenom
Cika Niki Cika Niki   29.11.2012 u 21:03

Moguce je. . Da moze ja bi otputovao u buducnost
Edy Edy   29.11.2012 u 21:12

mislim da je ajnštajn govorio da se nemože putovat u budućnost ja mislim da bas to moze! ne mislim da sam pametniji od ajnštajna da se zna već je dokazano da postoje pojave u svemiru gdje imamo da vrijeme tece sporije (mislim na crne rupe) dobro nije bas dokazano ali eto kad bi nasao nesto slicno (da ostanem ziv jer u crnoj rupi gravitacija je toliko jaka da bi postao palaćinak ) onda bi se tu zadrzao iz u malo sreće izvukao za koju stotinu godina
Edy Edy   29.11.2012 u 21:17

ja bi radije otisao u proslost i to u godinu 1550 kada je počela kolonizacija amerike i to bas u ameriku... uticao bi na historiju te drzave... kad bi mogao mozda bi se prebacio negdje u evropu i pozvao bezbroj ljudi u ameriku tako da se historija odvije na malo drugaciji nacin
KinG KinG   29.11.2012 u 22:33

prvo i prvo u crnoj rupi vreme ne tece sporije... to niko ne moze da dokaze... a putovanje kroz vreme se nece desiti
Tommy Tommy   30.11.2012 u 01:30

moguče je kako da ne, onaj jedan amerikanac popravljao nešto ispod sudopera najedanput se srušio dospio u budučnost i upoznao sebe, i slikao se sa sebom iz budučnosti, ima na youtube-a kaže lik tko vjeruje nek vjeruje tko neče ne mora, ja sam bio u budučnosti vi ne! BAZINGA
FoX FoX   30.11.2012 u 11:19

Mislim da nije moguce ici u buducnost,jedino mozda u proslost...ali kao u filmovima,i da se vratimo,ne mozemo da promenimo istoriju...ali i da postoji vremeplov mislis da bi nama smrtnim ljudima, to rekli Ameri,Rusi ...to bi bila velika tajna...jer nije za svakoga vremeplov
Edy Edy   30.11.2012 u 11:20

Tommy (30.11.2012/00:30)
moguče je kako da ne, onaj jedan amerikanac popravljao nešto ispod sudopera najedanput se srušio dospio u budučnost i upoznao sebe, i slikao se sa sebom iz budučnosti, ima na youtube-a kaže lik tko vj
hahah popravljao sudoperu? zanimljivo
Edy Edy   30.11.2012 u 11:25

KinG (29.11.2012/21:33)
prvo i prvo u crnoj rupi vreme ne tece sporije... to niko ne moze da dokaze... a putovanje kroz vreme se nece desiti
PRVI I PRVO to za crne rupe se bazira na ajnštajnovim teorijama tako da upravo pokušavaš da ispraviš ajnštajna ovaj moj način putovanja u budućnost je više kao usporavanje starenja to jeste ja ne bi stario ali bi vrijeme oko mene i dalje teklo pa se nemože baš reći da je to klasično "putovanje vremenom" i vrijeme u crnoj rupi stvarno teče sporije prema usvojenim teorijama a moze se desiti, zasto ne bi? Samo je potrebno da su neke teorije o prostorno-vremenskom kontinuumu tačne

Forum početna