Attack on Titan
Forum Zabava Serije

atom atom   09.10.2015 u 22:25

@Welicak94 me zarazio sa ovim anime serijama

Iako možda nije najpopularniji žanr na našim prostorima, anime je svakako veoma bitan deo japanske kulture. Za slabije upućene, anime su japanske serije sa veoma specifičnim pristupom idejama, pričama i nasilju. Attack on Titan je anime koji je postao jako popularan u Japanu, a popularnost mu se brzo širi i na zapadne zemlje. Do te mere, da su planu čak četiri igre bazirane na njemu, a već postoji i nekoliko novela i film. Radnja je sledeća – sto godina pre početka priče, džinovska stvorenja životinjske inteligencije čija je jedina potreba da jedu ljude zvana Titani su naterali čovečanstvo da se povuče iza teritorije opasane sa tri zida, iza kojih su živeli u miru. Međutim, zid je srušen od strane novih vrsta Titana, što je nateralo ljude da se povuku iza druge odbrambene linije.

Priča prati Erena i Mikasu, koji su živeli u jednom od gradova koji je uništen od strane Titana, koji su ostali bez roditelja tokom napada i sada se pridružuju specijalnoj vojsci za borbu protiv njih, kako bi okončali večitu pretnju čovečanstvu. Anime obiluje sjajnom akcijom i misterijom i svako ko je iole zainteresovan za tematiku bi trebalo da ga pogleda. Nedavno se završila prva sezona koja se sastoji od 25 epizoda, a cela serija će imati ukupno 75 epizoda, što je atipično za anime, jer mogu da se sastoje od 500+ epizoda i da im se kraj nikad ne naslućuje.

Trejler Za Film
DR_
Dr_Psycho  
 09.10.2015 u 22:29

Gledao sam film ovog cini mi se..pustao ortak..on je zaludjen ovim stvarima
atom atom   09.10.2015 u 22:33

Gledao sam i ja film juce,nije los uopste.Mada,ja i nisam neki ljubitelj anima,odgledam samo one koje mi se dopadnu.
DR_
Dr_Psycho  
 09.10.2015 u 22:36

Film je jos od pre godinu i jace izasao
atom atom   09.10.2015 u 22:49

Nije,pre mesec dana izasao.
DR_
Dr_Psycho  
 09.10.2015 u 22:52

Atom ja ga gledao pre god dana
atom atom   09.10.2015 u 23:01

Ti si verovatno gledao neki drugi