Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   21.05.2016 u 22:18

pesma je odlicna
Cranium Cranium   22.05.2016 u 00:01

Eeva - Backdoor youtu.be/rUuzTXUSOiY

Najjači komentar na tjubu.

I'll be damned if i let you in through the backdoor. Crna Iva, o čemu ti to pevaš???

Backdoor je slengovani izraz za analni seks inače. Aaaa jbg, potrefilo se tako. Mislim da Iva nije ni znala za taj sleng. Ali evo, ima perverznjaka koji svaku grešku čekaju.

Ahahahahahahahahahah. Proplakao sam.
FoX FoX   22.05.2016 u 20:06

ahaahahhaahahahahahahahhahah

Inače kran,kakvo je tvoje mišljenje o adele? hahaha pazi ovu što se napalila youtube.com/watch? ... W6pSs to ona naša nina sa eurosonga
Cranium Cranium   22.05.2016 u 20:29

@FoX (22.05.2016/18:06)
ahaahahhaahahahahahahahhahah

Inače kran,kakvo je tvoje mišljenje o adele? hahaha pazi ovu što se napalila youtube.com/watch? ... W6pSs to ona naša nina sa eurosonga
Adele je extra pevačica, rispekt za to. Ali ja nešto ne gotivim prehajpovane stvari. Isti slučaj je sa Sijom. Sad odjednom svi slušaju Adele i Siju. A to što je Sija imala pun ku**c albuma pre neko što se proslavila sa Chandelier to nikom ništa. Mišljenje o Adele je da je dobra pevačica, ali da je pre pre pre precenjena.

Ovo ona Nina sa kratkom plavom kosom i roze helankama što je glumila barbiku na Evroviziji? Brate ne bih je prepoznao. Pa dobro, riba prati trendove. Pun je jutjub covera ove pesme. Možda je neko i primeti. Mada nema od toga ništa. Ona ni u Srbiji ništa nije napravila a kamoli dalje.
FoX FoX   23.05.2016 u 01:46

Slažem se.
Šta ćeš kad adele izbacuje samo hitove Mislim skoro svaka njena pesma je ok + zna da peva...tako da kapiram zašto je dižu u nebesa ali jesu smorili i jeste precenjena

A Sia,pa dobro možda se probila sa Chandelier,ali ja sam za nju čuo ono kad je sa getom snimila par pesmica i koliko se sećam i tad je bila onako...dosta popularna... She wolf,Titanium..eto kako 2,3pesme mogu da promene sve jbt tek sad vidim da je ona bila u nekoj grupi jos 1997...hahha haos

Jeste,to je ta Nina Verovatno je očekivala da će se proslaviti sa ovom obradom...ma neće se ona leba najesti od pevanja
Cranium Cranium   23.05.2016 u 02:48

@FoX (22.05.2016/23:46)
Slažem se.
Šta ćeš kad adele izbacuje samo hitove Mislim skoro svaka njena pesma je ok + zna da peva...tako da kapiram zašto je dižu u nebesa ali jesu smorili i jeste precenjena

A Sia,pa
Ja sam za Siju čuo kad je izašao Chandelier i sećam se da je bukvalno iz frižidera iskakala. Pa da, tako malo treba da postaneš poznat i prljavo bogat ali opet vidiš kako je zaj**ano. :-). Ni Nina, ni debela Bojana, ni ova mala Sanja neće ništa postići van Srbije, a kamoli u svetu. Svaka iz svojih razloga. Nina jer ne peva bogzna kako, debela jer je mentol utripovani i Sanja jer peva "pogrešnu" vrstu muzike u zemlji Srbiji.
Cranium Cranium   06.06.2016 u 15:46

Darude - Coming Home

youtu.be/_qLyW8qh1Yc
Cranium Cranium   06.07.2016 u 04:16

En Vogue - Don't Let Go youtu.be/mwhwGmoYv1s

Ja ne znam jesam li mator ili sam baš kao malo dete krenuo da slušam pravu muziku. Pesma je od pre j**enih 19 godina. Ili sam u prošlom životu bio čamuga pa toliko gotivim ovakve stvari. Nema, crnci su rodjeni za muziku.
FoX FoX   09.07.2016 u 05:08

hahahahah i ja mislim isto da od rodjenja imam sluh za dobru ziku

Crnci su rodjeni za mnogo toga
inace,ovu pesmu od En Vogue puštaju na radiju svaki čas...

Jedina pesma koja mi se sviđa od Justin Timberlake-a...

Justin Timberlake-What goes around..

ortak mi preporučio još davne 2007,8 god...i par njevovih pesmica sam preslušao..ali jok...samo ova mi se sviđa..baš je dobra
Cranium Cranium   09.07.2016 u 09:44

@FoX (09.07.2016/03:08)
hahahahah i ja mislim isto da od rodjenja imam sluh za dobru ziku

Crnci su rodjeni za mnogo toga
inace,ovu pesmu od En Vogue puštaju na radiju svaki čas...

Jedina pesma koja mi se svi
Verovatno na radiju radi neki frik kao ja i ti koga boli ku**c, pa pušta šta se njemu sluša. A to su naftalinke ove. Ahahahahaha. Ja sam Justina slušao kao klinac, ima on do jaja pesmica. Ova mu je preeeeedugačka, ali je dobra. Svidja mi se outro. Ne mogu sad da otvaram link (pišem ovo) i ne sećam se ima li u video klipu onaj outro koji postoji na album verziji. Album verzija pesme traje 7 i kusur minuta. Raniji Dzastin je ličio po muzici na Majkl Dzeksona malo.

Forum početna