Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   30.09.2016 u 23:07

@martin (30.09.2016/21:06)
Kaži mi neku pesmu da je preslušam.
Dragon Days
martin martin   30.09.2016 u 23:31

Odslušao sam je. Fina je pesma.
Cranium Cranium   10.10.2016 u 00:33

Adel Tawil - Weinen youtu.be/NknnGdGvac0

Ni rečenicu jednu ne razumem, ali osećam da je neka "tebi ženo puca ku**c za mene, a ja ovde sečem vene"

Ne sad stvarno, ova pesma je stara 2-3 godine, i nijednom nisam potražio prevod za nju. A imam je u fonu. Moram da potražim prevod za nju. Baš me zanima o čemu peva.

Update......Našao prevod. Donekle sam u pravu. Zasrao je on, ali i ona je tu nešto petljala. Uglavnom čovek moli ribu da mu se vrati, i ne zanima ga šta je ona uradila. Samo nek se ona vrati, a on što je zasrao. To nikom ništa.
Cranium Cranium   19.10.2016 u 20:22

Justin Timberlake - Tunnel Vision. youtu.be/07FYdnEawAQ

Aiiuuuuuuuuuu. Zaboravih kako je ovo do jaja pesma bila.
Cranium Cranium   01.11.2016 u 12:53

Starset - Carnivore youtu.be/LAMiX5EEbFU

Koji sam je ku**c pa puštao sinoć, celu noć sam je pevao u sebi.
Evo i jutros. Izbacio mi jutjub monster, pa kad smo već tu, pustio i carnivore. I zaj**em se. Ali dobraaaa jeeee.

I zaaaato.

Who are you to change this world?
Silly Boy.
No one needs to hear your words.
Let it go.
Cranium Cranium   09.11.2016 u 21:45

Eamon - Girl Act Right. youtu.be/zm1FKd-KLkg

Na sreću, nisu sve devojke ludače.
Aaaaaaaah, staro ali do jaja.
Cranium Cranium   18.11.2016 u 23:06

Sugababes - Shape youtu.be/IpzFuRQ-1hY
To je taj britanski R'n'B. Druga postava grupe koju sam ja gotivio.
Od svih pesama zasnovanih na semplu Stinga, ova mi se najviše svidjala. A bilo ih je vala preko 10 obrada.
Stingov - Shape Of My Heart je iz 1993 pa je nisam zapamtio. Tad nisam ni bio svestan sebe. Ali ova je objasnila. Videću da uradim nešto sa ovim semplom.
Cranium Cranium   21.11.2016 u 11:24

The Weeknd - False Alarm youtu.be/CW5oGRx9CLM

Koji spot j**ote. Oduvek sam hteo da neko napravi first person spot. Pesma i nije nešto, ali spot je do jaja.
FoX FoX   24.11.2016 u 05:20

Danas sam na poslu pustio moj Rock folder u kom se nalaze između ostalog : cela diskografija Linkin parka i dosta pesama od Evanescence,Dead by sunrise i The Material (i T.A.T.U ali za njih sam saznao još pree)

Sva četiri benda si mi ti preporučio i baš razmišljam nešto..nikad ti se nisam pravo zahvalio za ovo otkrivenje
Sigurno je da bih muzički bio siromašniji bez ovih bendova
Ovo posebno važi za Linkin Park...oni su mi jedan od naj bendova
Ako se nekad budemo videli ,dođem ti gajbu piva

Elem,išla pesma od The Material-Bottles...extra stvar..msm da je sa onog EP što su skupljali donaciju da bi snimili...
EP mi i nije nešto ali svidelo mi se par pesama..Gasoline i ova Bottles
I sad pretrazujem nesto forum vezano za "The Material" da vidim da li si nešto pisao za njih i vidim u edm temi si pisao "Colleen D'Agostino" i spominješ the material...kasnije pustim onaj link što si okačio i ladno je to ova što peva ili je pevala u The Material znači prešla u elektro?Propao The Material?
Šteta.
Cranium Cranium   24.11.2016 u 13:21

FoX (24.11.2016/04:20)
Danas sam na poslu pustio moj Rock folder u kom se nalaze između ostalog : cela diskografija Linkin parka i dosta pesama od Evanescence,Dead by sunris
Ahahahahahaha, samo ti slušaj mene.
I Kristinu sisooooo moraš. Ništa tebra, nema na čemu. Bolje ja da ti preporučujem nego zvez Verku Kaludjerku.
Pa nije propao, ali ono. Ako nadješ bolji izvor zarade logično je da ćeš da guraš tu priču. Potpisala za mau5trap koji je ku**c od izdavačke kuće ali je bolje to milion puta nego da skupljaju keš od donacija da bi snimili album. Na kraju krajeva, i skrillex je počeo u mau5trapu. Čak je osvajala neke sertifikate za prodate singlove. Platinum single. To je milion prodatih kopija u Americi. Mislim da je Stay u pitanju ili Seeya. Mislim da je Seeya. A to je bio singl Deadmau5. Ona bila vokal. Bila čak izvodjač na Juno Awards, kanadska verzija gremija. Tamo je ovaj njen producent osvojio nagradu za najbolji electro album, i ova išla da izvodi neke pesme. Uglavno undercover, uspela je riba. Samo od jedne pesme ona je hipotetički uzela najmanje milion dolara jer se singl prodaje za 0,99 dolara uglavnom. Naravno nije njeno svih milion, a nije ni njen singl. Tako da ako je njeno 10 ili 20 % od prodaje, to je ipak 100 do 200 hiljada dolara koje je zaradila. Od čega ona može lagano da živi. Mnogo bolje to nego da radi regular poslove, a za ziku skuplja 4 hiljada dolara iz donacija. Tako da ja mislim da će se bazirati na solo karijeru, a The Material možda nekad izda nešto. Sigurno oni snimaju i dalje, ali to je na čekanju. Jer nemaju iza sebe izdavača, a ovamo se uglavila.

Update: Malo sam sada istraživao jer me je zanimalo. Mnooogo sam se zaj**ao. Platinum sertifikat u Kanadi je 40.000 download-a. Ja sam računao Ameriku. Dakle +40.000 dolara je zaradio singl. Ako je njeno 10-20% koliko smo rekli, ona je na tom singlu zaradila "samo" 4000-8000 dolara. Što je mnooogo manje nego prvobitna procena. E sad ne znam kako se njen EP koji je izdala kotira sa prodajom. Dakle pffffff, nije to neka zarada još uvek, ali bar zaradjuje neki keš.

Forum početna