Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   20.07.2018 u 03:08

ova zvuči slično kao Rihanana kad je u Jamaican fazonu
FoX nzm kako to, ja 1. put kad sam čuo Womanizer nisam verovao ušima koliko radikalno i progresivno zvuči. Nije slučajno što su mi te 2 naj, tek kasnije sam saznao da je oba spota radio isti reditelj (Toxic). Ubrzo je Womanizer postala underground himna!? Nebrojeno obrada je imala uglavnom u alternativnim žanrovima jer su mnogi bili opčinjeni tom pesmom, pre svega oni koji hejtuju Britni. Sećam se verzija Lili Alen i Franc Ferdinanda ali bilo ih je ko zna koliko ...
FoX FoX   20.07.2018 u 10:24

Cranium (19.07.2018/15:08)
Istrazivao si je? Meni je malo krivo, jer mozda ima jos ovakvih pesama. Ja nisam, ali znam pun ku**c pesama, uglavnom singlove (samo singlove) i ono
Aha, nešto malo ali to pre 10-ak godina..i mislim da nisam naisao na jos neke ok pesme sem tih par, neke si i ti naveo

To je naxi online, sigurno...imaju 8, 9 online radio stanica po zanrovima ili godinama naxi.rs/digital
Nisu losi...ja nekad pustim 80s
Cranium Cranium   20.07.2018 u 15:03

FoX (20.07.2018/08:24)
Aha, nešto malo ali to pre 10-ak godina..i mislim da nisam naisao na jos neke ok pesme sem tih par, neke si i ti naveo

To je naxi online, sigurn
Moguce da je online verzija. Bas cu da vidim. Eeeeee tako sam i mislio, po albumu cepi par "catchy" pesmica, za singlove, ostalo gluposti. Nisam istrazivao, ali sad imam zelju. Mozda ima na tjubu snippet albuma. Ono, fazon ceo album u 4 minuta. Isecci pesama. Pogledacu.
Cranium Cranium   08.09.2018 u 20:27

Kad nema Indile, dobra je i Alabina.

Elem, Indila je radila tekst i muziku za dve pesme sa poslednjeg albuma Ishtar Alabine (secamo se svi ko je to)

Arabia arabia. Krv nije voda.

PS...Ostarila Alabina, kakva je p**k to bila.

A zatim ide nesto najslicnije Indili, a dolazi iz Nemacke. Naravno, arapski koreni. Ali daaaamski fazon.

Najveci njen hit i nije neka paralela sa Indilom ali ovo sto sam okacio ovde vec jeste, iako je devojka reperka/pevacica.

Ne mislite da ne ume da peva.

I moja omiljena...

youtu.be/103bx_Waacc

Sto nece vise od 4 klipa da ubaci???
Edy Edy   09.09.2018 u 15:01

Cranium, Limitirano jer previse inserta usporsava stranicu kad se otvara. Pisi novi post nakon 3-4 videa
Cranium Cranium   30.10.2018 u 14:38

Izasla pre 20 sati, prva u trendingu. Ajde vise i ova devojka da uspe, talentovana je i zasluzuje. Underrated skroz.

Ulazi u usi j**ote. Vidim ja da sam naj**ao
Edy Edy   30.10.2018 u 18:25

Cranium, prvih 40 sec samo background beat, i to ima prekida u beatu, ili ga stišaju da se jedva čuje, gdje će valjat pjesma onda Nije ni spot nešto zanimljiv, beze slike da zasluži 40 sec da se izgubi ni na šta.
Cranium Cranium   30.10.2018 u 19:54

Edy (30.10.2018/17:25)
Cranium, prvih 40 sec samo background beat, i to ima prekida u beatu, ili ga stišaju da se jedva čuje, gdje će valjat pjesma onda Nije ni spot neš
Ti slusas pesmu ili gledas film? Bio kontras, ostao kontras. Meni vec usla u usi.
Cranium Cranium   02.11.2018 u 17:49

E ovu verziju nisam cuo. Lepo lepo

Mada bolji je original

Ali najjaci su komentari. Sad nije zamaskirana rec fuck iako se i u originalu jasno vidi i cuje da je Demi izgovorila.

I svi su u soku Jedan komentar bio u fazonu, ovo saznanje da se koristi rec fuck je dovela do opadanja kvaliteta pesme u mojim ocima. Javlja se jedan drugi ...

Hmmmm, ti znas da je pesma o masturbaciji???

j**o majku, pricaju engleski od rodjenja a ne razumeju pesmu. To sve retardirano j**ote. Jos se pesma zove solo.
Cranium Cranium   15.11.2018 u 13:21

Sad nesto razmisljam, od pop muzike ja uglavnom slusam zene. Muskarci i pop danasnji mi je nekako pederski.

Elem, Bebe mora vise ovakvih pesama da radi, bas joj lezi taj neki retro stil pevanja (refren) Ima ona par pesama gde ti se uvuce u uvo j**oteeee, ne mozes da izbacis pesmu. Ali mislim da polako potpada pod uticaj moderno = prodaja.

Dok je bila manje poznata nekako je bila originalnija, sada pravi kalupsku muziku.

PS....koji je ku**c sa ovim barbikama. Kapiram da je pokrenula neki biznis sa lutkama, ali smara. Svaki lyrics video barbika.

Forum početna