Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   19.11.2018 u 14:35

Jes malo pederski muški pop..

Elem, kran poslušaj ovaj svetski hit. Bruka kako jaka pesma. A posebno refren...

Cranium Cranium   19.11.2018 u 19:14

FoX (19.11.2018/13:35)
Jes malo pederski muški pop..

Elem, kran poslušaj ovaj svetski hit. Bruka kako jaka pesma. A posebno refren...

youtube.com/watch?v=Tz5jy
Ahahahhha, matoro je ovo lijo. Otkad ti slusas francuski rep??? Elem, ne svidja mi se Gradur, nije ovo njegov najveci hit (kapiram da se sprdas) , Rosa je pesma koja je onako poznatija malo. Ali lik je lokalan (francuska i okolina) Jedan je Ninho, kralj danasnjeg trepa u francuskoj.
FoX FoX   19.11.2018 u 19:28

Aahahahahah Koja carska pesma i spot kako djuskaju GanGsteri
Postavio sam refren kao ringtone na službenom fonu u firmi... kad krene da zvoni uvek prasnemo u smeh
youtube.com/watch? ... Tef4k
A inače ni mrtav ne bih mogao da slušam francuski rep
Cranium Cranium   19.11.2018 u 19:31

FoX (19.11.2018/18:28)
Aahahahahah Koja carska pesma i spot kako djuskaju GanGsteri
Postavio sam refren kao ringtone na službenom fonu u firmi... kad kre
Glumi lik DMX-a. . Pa ovo ni ja ne mogu da slusam. Ali ne seriiii, francuski rep je ubercatchy.
FoX FoX   27.11.2018 u 00:19

Cranium (02.11.2018/16:49)
E ovu verziju nisam cuo. Lepo lepo

Mada bolji je original youtu.be/_sEDBAy45p0

Ali najjaci su komentari. Sad nije zamaskirana
hahahaa pa može da se tumači i na taj fazon jer tekst glasi "Here on my own, Since you been gone, I do it solo"
Cranium Cranium   02.12.2018 u 21:23

Ovo sam jos juce hteo da okacim, eto nisam.

Ova Raye je tako kul, steta sto nema jaci tim iza sebe. Samo da nastavi sa svojin fazonom.

Cranium Cranium   28.12.2018 u 00:26

Duša da te zaboli.

Ko može, neka pogleda. Stvarno, nekome je život maćeha. Toliko loših stvari mu se dešava, bog ga očigledno kažnjava odmah, ne čeka da umre. A šteta, dečko je dobar kao hleb. Loš je samo po sebe. Sve mu je bog uzeo, oduzeo mu najbolje godine života, porodicu, ljubav, sve. Još kad sam video sliku sa sahrane njegove majke, gde su ga u lisicama dovezli. Stomak mi se prevnuo.

Elem, letos je izasao iz zatvora. Snimao album koji treba da izbaci veceras. Ali nije docekao da ga pusti u etar, danas je uhapsen ponovo, zbog istog novog starog poroka. A pre 3 dana se pozalio kako ima cudan osecaj u stomaki, intuicija je cudo.

PS...Nemojte misliti da glorifikujem kriminal, samo mi je zao coveka jer ga zivot siba kao kera, sta god da uradi. Kaznjen je odozgo vise puta, duga tema. Nisam imao prilike da cujem album, nisam stigao da se cujem sa njim.

Njemu sam pustio "podrumsko skloniste" , lik je zaplakao od smeha.
Edy Edy   06.01.2019 u 12:21

evo od mene nešto

ti više voliš ovaj style gdje je muzika na neki hard rock fazon
Cranium Cranium   06.01.2019 u 14:21

Edy (06.01.2019/11:21)
evo od mene nešto

ti više voliš ovaj style gdje je muzika na neki hard rock fazon
Daavno bese 2011 godina. Jesi poslušao album "fallen" iz 2003. Njihov prvi album. Za lisicu, koji nije u tom fazonu album je savršen.
Edy Edy   08.01.2019 u 12:41

Cranium, jašta sam, to i jest im najbolji album, u pravu si.

Evo nešto i od mene, ne znam jesi slušao kad Starset

Forum početna