Uspomene iz detinjstva
Forum Zabava Ostalo

DR_
Dr_Psycho  
 16.04.2013 u 18:47

Pazi ovo Ja i ortak se igrali napolju,dodavali loptom,sprdali,gadjali kamenjem i tome slicno Kad kaze on meni,da devojcice imaju trening odbojke...i mi odemo,gledamo trening...kad dolaze posle njih starije...juniorke takoreci Gledali smo njihov trening,buljili ko debili u njihove guze,prelepe obline...pritom mi se cak i tad digao I zavrsio se trening,one su cini mi se krenule na tusiranje,a mi izasli odatle i gledali da li moze vani preko prozora da vidimo neku golotinju I stanemo mi kod prozora i cekamo...posle 10 minuta,krenuse da se presvlace...booom! Prvi put sam tad video sisu Uh jbt kolika je bila...izvalile nas one,pocele da vriste Kad izlazi trener i pocne da nam j**e mater,govorio nam kako vas nije sram Hahaha,bezite kuci,da ne lupam samare...ko ga j**e i da je lupio,bar sam video velike sise
DR_
Dr_Psycho  
 16.04.2013 u 18:57

Ali ovo NIKADA necu zaboraviti...moj prvi poljubac,moja drugarica i simpatija...to je bilo 2003 godine..bila mi je tad komsinica..ja sam tad ziveo u Bosni...mi smo bili cesto muvakali i zezali kao drugari,ali ipak smo se ponajvise simpatizovali...na kraju je palo i experimentisanje,poljupci i tako...cak i u usta Nazalost,ona se preselila u Hrvatsku i vise je nikada nisam video
DR_
Dr_Psycho  
 16.04.2013 u 19:03

Jednom sam bio u razredu jednoj devojci skinuo pantalone,imala je crne tange,zamisli jbt
DR_
Dr_Psycho  
 16.04.2013 u 20:13

Jeste da mi je cale bio alkos,al imao sam bas lepo detinjstvo,msm na te uspomene
Cranium Cranium   16.04.2013 u 23:55

Ahahahaha, psycho moja klonirana verzija. Jesam pricao kad sam slucajno uhvatio sisu? Igrali corave bake ja, ortakinja, njen burazer i jedna njihova rodjaka. Mi bili fazon treci razred, a ona sedmi. I ja bio coravac...trazim ja po sobi, ispruzio ruke kad odjednom naletim na nesto. Istog momenta sam dobio po prstima, uz kikotanje. Pronasao sam je, onda sam trazio ostale...pronadjem ih sve ja, i kaze ta likusa.. Jbt mali me uhvatio za sisu. Ja se smorio, dete jbg.
Cranium Cranium   17.04.2013 u 00:07

A prvi poljubac mi je bio na maloj maloj maturi. (kraj cetvrtog razreda) , isto sa najboljom ortakinjem koja se posle odselila. Tragedija tebra, ja dosao kuci, plakao ko cupi neka. Taj dan mi se urezao u mozak. Svega se secam...i priredbe, i hasanja, i dodele knjizica, i zurke. Moram opet da stupim u kontakt sa njom. Bas smo se lepo druzili. Tvrdim da se najveca prijateljstva steknu u detinjstvu. Eto to je za poljubac, za danasnje klince je kasno poljubiti se u cetvrtom. al zato sam kaaarao u sedmom! ko je bolji ha? i to je tek dozivljaj.
KinG KinG   17.04.2013 u 01:12

ae pricaj... jao kad se setim... bio ja imao jednu drugaricu... iz ulice.... bilo nas par decaka 5,6 ustvari...i dve devojcice... ja bio treci razred.... nismo pojma imali ni ocemu... (misim o seksu i ti fazoni ) i preseli se ta druga devojcica... i ja se malo vise sprijateljio sa ovom prvom... mi za leto na terasi kupali se u jednom malom decijem bazenu.. velika terasa... i posle ideju nemam sta se desilo samo se secam da smo tako trcali posle okolo... do njenog stana... do mog... stana... i krenemo mi ono decije fazon doktor i pacijent.... hahahahhaha kako se kidam dok ovo pisem i kaze ona meni da joj pokazem pisu.... ja pitam zasto..kaze zanima me... i neznam kako sam se odlucio al malo sam spustio gace da baci pogled... ona nesto wow i krene da dodirne ja se izmaknem.... kao necu i ja joj kazem da ona meni pokaze.... i pokazala mi... bili treci razred..letnji raspust... posle od 5 do 8 ne da rec nismo rekli jedno drugom nego skoro da se nismo ni pogledali
Cranium Cranium   17.04.2013 u 19:24

Mislis od 5 do 8 sati? Ili od petog do osmog razreda? Ma gde da pricam. mozda posle.
KinG KinG   17.04.2013 u 23:42

razreda brt....ahahahhahah sati
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   18.04.2013 u 21:46

au ima da pisem do sutra sta je uspomena

Forum početna