Uspomene iz detinjstva
Forum Zabava Ostalo

DR_
Dr_Psycho  
 19.04.2013 u 00:59

Haha cran,king...
Cranium Cranium   27.07.2013 u 03:48

Ahahahahahaha. Citam ovu uspomenu sa fudbala i smejem se kao kreten.
DAV
Davor  
 27.07.2013 u 03:53

Dr_Psycho (16.04.2013/16:57)
Ali ovo NIKADA necu zaboraviti...moj prvi poljubac,moja drugarica i simpatija...to je bilo 2003 godine..bila mi je tad komsinica..ja sam tad ziveo u Bosni...mi smo bili cesto muvakali i zezali kao dru
Dr psycho,tuzna prica
Cranium Cranium   31.07.2013 u 14:52

Setio sam se ove uspomene. Bio sam bas bas mali. Tipa 5-6 godina. Bio je neki praznik. Verujem da je bio sveti Nikola. I sad cela moja porodica: keva, cale, baba, deda itd....i ja naravno krenuli u Gracanicu na liturgiju. (tada sam ziveo u dole) GUZVA U PM! Mene cale nosio na ramenima pa sam ja video koooliko ljudi ima ispred crkve. I dolazi keva, kao ajde da se proguramo unutra. Pop sveti vodicu i kolac. Cale me spustio sa ramena i njih dvoje otisli unutra. Ja ostao sa babom i dedom. Zapricali se oni kao za inat, malo on, malo ona....I JA SAM OSETIO KAKO MENE VISE NIKO NE DRZI ZA RUKU. Ti mali fazon do kolena ljudima. Guzva u pm, ne vidis nista oko sebe. Samo ljudi. Ja poceo da panicim. Krenuo da se guram kroz masu. A TO MI JE BILA GRESKA! Pogubio sam se u masi. Glupson pomislio da su me ostavili, da su otisli kuci. Svasta sam pomisljao, ne secam se tacno sta ali verujem da jesam histerisao. Pronasla me je neka babina drugarica, pojma ja nemam ni dan danas ko je to. Cale poludeo kad je saznao da su me izgubili. Bio sam glupo i nestasno dete. Evo sad cu da napisem kako sam dobio prve batine. (kojih se secam )
Cranium Cranium   31.07.2013 u 15:20

Evo ovako. Cale kupio neku vikendicu, tjst plac. I sada je pokusavao da od placa napravi vikendicu. Poceo da gradi neku kucu. Bas profi je bila. Na desetine radnika. Mesa se malter, beton, armature i kako to vec ide u gradjevini. Gomila pametnjakovica na malom mestu. Ja klinja igrao fudbal sam sa sobom (sutirao loptu izmedju 2 stabla) Uglavnom, muvao se tu negde. Cale k'o cale me pozvao medju gradjevince. Kao da ih zabavljam jer sam znao respektabilno puno psovki u to doba.
Ja jedva docekao klipan. Bilo mi je zanimljivo u pocetku. Posle mi je bilo neprijatno jer su slusali svi oko mene. Privukao sam paznju. Ja se postideo, a cale je bio u fazonu. "that's my son" ALI NEEEEE, NIJE MU BILO DOVOLJNO DA ME TU PUSTI, NEGO JE POCEO DA ME ZEZA. Tipa, nemoj da govoris takve reci, ko te naucio tome? (a on je da se zna) on je tada imao nekih 30 godina gore dole. Znaci bleja. Ja se iznervirao, nisam kapirao ironiju nego sam pomislio da me napada pred njima. Rekao mu kroz plac: Pusti me, idem ja kuci. Oni svi u komu od smeha, a ja mrtav ozbiljan. Nastave oni da rade. Ja se iskradem iz vikendice i krenem pesaka kuci. Da ne pominjem da ima nekih 10km da se pesaci, plus sam ja znao mozda petinu puta napamet. Ali poneo sam flasu vode. Krenuo ja niz brda i doline, dobrih sat vremena ja pesacio. Izasao na put. Cepam ja po putu, jos uvek znam kuda idem. I iza mene odjednom krece da trubi nesto. Okrenem se, kad ono nas crni Yugo. Krenula je potera zamnom. Tu je bila i neka prodavnica, kafana sta ti ja znam. Ljudi sedeli ispred i pratili predstavu. Hocu li dobiti batine pred svima? Otvaraju se vrata, jedan radnik na zadnjem sedistu me scepao i ubacio u kola. Cale obrnuo polukruzno,i krenuo nazad od puta uzbrdo ka placu. Cim smo izasli sa puta, cale zaustavlja kola...a meni se zaustavilo vreme. Odvalio me je od batinaaaaaaaa. Posle nisam smeo pred oci da im izadjem. Isao na drugi kraj placa da berem maslacke itd.
Edy Edy   01.08.2013 u 12:43

uuuu zanimljiva priča
Cranium Cranium   01.08.2013 u 13:17

Edy (01.08.2013/10:43)
uuuu zanimljiva priča
E sta sam ja sve radio. Daj ti neku.
Edy Edy   01.08.2013 u 13:23

vjeruj da mi ništa ne pada na pamet ... hmmm....
Cranium Cranium   01.12.2014 u 01:24

Jel se sećate kad smo bili klinci? Eeeeee to je bilo do jaja. Po ceo dan igraš fudbal, u 10 si gajbi mrtav od umora. Kasnije smo preko dana bili gajbi, uveče izadješ ispred zgrade. Ceeeeela omladina iz kraja je izlazila na bleju. I tako dok te ne pozovu roditelji u fazonu "imaš li ti kuću bitango".

Nema toga više. Eeee, nedostaje mi to
Welicak94 Welicak94   01.12.2014 u 02:06

Cranium, A kod mene je bilo ovako, posto ne zivim u zgradi, sa drugarima i drugaricama se zezam ceo dan po komsiluku, a keva me zove da dodjem kuci a ja kazem: jos 5 minuta ))

Forum početna