Uspomene iz detinjstva
Forum Zabava Ostalo

Cranium Cranium   01.12.2014 u 02:26

Matori, mi to ne znamo. Možda i njima brane, samo ih ovi mungosi ne slušaju. Auuu tvoji stvarno bili strogi. Mene ćale kontrolisao do sedmog, pa digao ruke. Ja mu smišljao fazone da ću spavati kod druga itd, a lagao sam. Mada je i njega bolelo uvo. :-) Ali zaaato kad bi napravio neko sranje. Kukuuuu majko. Tresla se zgrada.
Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 09:47

Hahaha pa ja sam sve to radio u granicama normale, jedino sto sam u do 4 razreda osnovne škole bio nrmiran kao ja pekao palacinke sa sveskom i sada kako sam izbacio svesku sa bloka, sveska se obrne 3-4x u visini I pogodi nastavnicu :xD
atom atom   01.12.2014 u 09:59

Zvezdas (01.12.2014/08:47)
Hahaha pa ja sam sve to radio u granicama normale, jedino sto sam u do 4 razreda osnovne škole bio nrmiran kao ja pekao palacinke sa sveskom i sada kako sam izbacio svesku sa bloka, sveska se ob
Ahahaha i ja sam pogodio nastavnika kredom u glavu a hteo sam druga da pogodim,drug se sagnuo i ja spičio nastavnika čovek se izgubio nije znao da'l je poš'o il je doš'o hahaha,sva sreća pa nije video da sam to bio ja
Cranium Cranium   01.12.2014 u 12:21

Ahahahahahha, ja neću da se javljam. Kako smo mi završili onu našu osnovnu jbt.
Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 12:54

Kredom? odkud ti kredita u klupu,?

Neznam ni ja cran za moju generaciju je vazilo da smo naj mirni bili od svih ostalih odeljenja i generacija ali bilo je ispada
Cranium Cranium   01.12.2014 u 13:49

Ahahahahahaha, zvez za nas se govorilo kada smo išli u osnovnu da smo najgora generacija u istoriji škole. Medjutim, ovi klinci '95 koji su isto išli u odeljenje 1 kao i mi su nas prešišali sve. Luda deca. Pitanje glasi. Jel se samo meni čini da su odeljenja 1 najgora, odeljenja 2 neprimetna zlatna sredina, odeljenja 3 štreberčine i odeljenja 4 najgotivniji za bleju.
Welicak94 Welicak94   01.12.2014 u 15:07

Moje odeljenje 9 je uvek bilo najgore i u kojoj god da sam skoli , moje odeljenje bije glas da smo najgori sto i jeste kako u osnovnoj, tako i u srednjoj, pa i sad na visoj, rekli profesori da smo najgora generacija, najmanja prolaznost na ispitima
Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 15:17

slazem se cran, ja sam bio 4 odeljenju ali smo bili naj mirni od svih ostalih odeljenja najgori su bili odeljenje 1 i 5 Uvek smo bili kao jedan u odeljenju
atom atom   01.12.2014 u 15:22

Welicak94 (01.12.2014/14:07)
Moje odeljenje 9 je uvek bilo najgore i u kojoj god da sam skoli , moje odeljenje bije glas da smo najgori sto i jeste kako u osnovnoj, tako i u srednjoj, pa i sad na visoj, rekli profesori da s
Ja sam u osnovnoj bio nemiraaan,doduše ne toliko koliko u srednjoj.Završio sam za mašin-bravara,a u mom odeljenju bili sve ludaci i kako ćeš ti da budeš normalan pored njih Jednom nam je profesor prakse podelio svima kečeve,i naterao da utovarimo sav ugalj koji je taj dan stigao za školu,i mi se naljutili i prevrnuli smo mu kola na krov A vozio je onaj stari Reno msm da ga zovu Cokula
Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 15:26

Welicak94, Hahaha kazem ti ja sve generacije posle nas su najgore dobro u srednjoj školi sve uhvati neko ludilo

Forum početna