Stare pesme su zakon :)
Forum Zabava Muzika

atom atom   29.11.2018 u 21:25

Kakve su ovo p**ke bile I imale su ok pesme.Bolje od 90% naše "estrade" danas.

PARTYzan PARTYzan   30.11.2018 u 00:37

upravo ovu stvar sam slušao uživo na promociji godišnjeg kalendara Modelsica u Stupici. Dobio pozivnice u Plastiku (tad se zvao Mondo), vlasnik držao i Stupicu. Drugar i ja bili najmlađi tamo, cirkali viski za dz, neki novinar pravi video intervju sa Sindi i pita je da li su prave ili silikonske za dojke, a Sindi uperi mikrofon ortaku "šta ti misliš" on kao iz topa "pff kakvo je to pitanje, majka priroda ;-) " (al' zamalo)
Cranium Cranium   02.12.2018 u 21:27

Trenutno sam u 90' fazonu, ali ne dens nego narodnjaci. Mada to i nije bio folk. Posle prelazim na dvehiljadite. Nesto me puklo da uzmem da trazim Aca Lukas evolucija, i nadjem Cecu. Auuuuuuuuu, greska. Ja staru Cecu ne treba da slusam. Od 1995-2000 Ceca je bila druga najjaca zena u Srbiji (u svakom smislu)
FoX FoX   31.03.2019 u 18:58

Odlična Čuo sam je i ranije ali eto zahvaljujući ovom filmu Bumblebee, sad se podsetio pa obogatio kolekciju '80

Duran Duran - Save A Prayer

Isti slučaj.. Bon Jovi-Runaway (jak intro, BS ćapio i ovo...BS armija)

FoX FoX   14.06.2019 u 01:58

Sad sam se setio ove legendarne...

Ovo sam slušao milion puta dok nisam dobio net i krenuo da istražujem noviju dance muziku

MUSIC INSTRUCTOR - Get Freaky
Cranium Cranium   14.06.2019 u 02:03

FoX (13.06.2019/23:58)
Sad sam se setio ove legendarne...

Ovo sam slušao milion puta dok nisam dobio net i krenuo da istražujem noviju dance muziku

MUSIC INSTRUCTOR
Imam je u fonu godinama, bas je slusao pre neki dan. Imam osecaj kao da je stvorena za space jam soundtrack.
FoX FoX   22.02.2020 u 23:09

Muzički hit iz osamdesetih godina dostigao je više od milijardu pregleda na YouTubeu. Time je postao tek drugi video-snimak iz ovog perioda kome je to uspelo.

A-ha - Take on me

Spot za pesmu "Take on me", norveške pop grupe A-ha, postavljen je na Youtube u januaru 2010.

Ove godine video-spot je imao prosečno 480.000 pregleda po danu. Grupa A-ha je objavila dobre vesti na svom nalogu na Tviteru, a 1986. godine ovaj spot je osvojio šest MTV Music nagrada.

Jedini video-snimak koji je napravljen osamdesetih i koji ima preko milijardu pregleda je pesma "Sweet Child O' Mine", benda Guns N' Roses. Ovaj spot je na platformi YouTube od 2009. godine, piše CNN.
Cranium Cranium   15.07.2020 u 19:53

Što se mene tiče, ja ću zauvek da je pamtim po ovom stilu, i tih 10-15 pesama koje je tada izbacila će zauvek ostati u mojoj glavi kao "Alicia Keys" pesme. Ovih ostalih 50 koje je posle snimila su isto Alicia Keys pesme, ali asocijacija na nju me odmah vraća u early 00'.

Bila je unikatna u moru drugih RnB izvodjača.
atom atom   21.09.2020 u 23:46

Ne se*i da je Marina Tucaković pisla tekst za ovu pesmu Ustvari,ne samo za ovu,nego za skoro sve njihove pesme pa i one iz 70-tih. Znači ne verujem

Cranium Cranium   12.02.2021 u 00:42

Auuuuu koliko dugo nisam cuo ovo, inace pesma je smaracka kada ona vergla samo da mi ime ne zaboravis. Muzika je top, nije ni narodnjacka, ni funk, ni ne znam kako su uspeli. A njen najjaci deo traje samo desetak sekundi kad kaze "ne ja ne zivim ko drugi ljudi, dani su moji jako dugi." I ti trileri su otpevani na bliskoistocni, da ne kazem arapsko/turski nacin. Sto mene dovodi do zakljucka da je pesma prepevana. Sad me zanima koji je original.

Forum početna