The Fast Bullets
Forum Tehnologija PC Igre

atom atom   05.10.2013 u 16:17

Igra koju sam počeo da pravim preko Unity 3D programa,zašto baš Fast Bullets,iskreno nemam pojma to mi prvo palo na pamet Mada ima veze sa temom igre,evo ovako igra je iz prvog lica,pucačina.Igrate kao Agent Kejn,kada Albanski teroristi zauzmu avion u kome su vaša ćerka i žena vi stupate u pregovore sa Hasimom Ajrin inače glavnim teroristom,pokušavate da dobijete na vremenu.Međutim Hasim vam da izvesno vreme da nabavite 200 miliona dolara,ako vam vreme istekne onda će njegovi ljudi početi na svakih sat vremena da ubijaju po jednog taoca.Ubrzo dobijate tim specijalne jedinice i krećete u akciju,cilj je da poubijate sve teroriste i da deaktivirate c4 dinamit koji je postavljen ispod aviona,deaktivacija je malo zeznuta,ali to sam i hteo Dakle,uzimate one makaze i imate 3 crvene žice,a treba da presečete samo jednu.Evo počeo sam da ubacujem slike,pa kažite kako vam se dopada priča,kako sam uradio aerodrom itd

blackfoxwap.tk/users/a ... er=25
Cranium Cranium   05.10.2013 u 18:48

I'm in. Upadam u pricu. Hoces da malo urealizujemo scenario? Da ubacimo prave ljude kao protagoniste, prave jedinice itd. Imam pricu u glavi. Vrlo realnu.
Cranium Cranium   05.10.2013 u 18:59

Zasto agent Kejn? Imamo mi nase komandante. Ovo je prica za prvu misiju jel? Mozemo da malo modifikujemo tvoju verziju, tipa da zahtev nije 200 miliona nego povlacenje vojske i policije iz 3 opstine (Preshevo, Medvedja, Bujanovac) na jugu Srbije. Ovaj tvoj komandant ce povesti neku svoju jedinicu da spase taoce i zasrace do balchaka. Oslobodice neke ali ce tim za deaktivaciju zeznuti stvar. I ode sve u pm! Komandant i dobar deo jedinice gine. Posle se zaostrava situacija, zahtevi rapidno rastu, ali to cemo u drugoj misiji.
atom atom   05.10.2013 u 19:21

Brate,nemam pojma ni zašto agent Kejn,ni Hasim To sam na brzinu smislio
Cranium Cranium   05.10.2013 u 19:29

atom (05.10.2013/17:21)
Brate,nemam pojma ni zašto agent Kejn,ni Hasim To sam na brzinu smislio
Kako ti se svidja moja verzija?
atom atom   05.10.2013 u 19:33

cranium (05.10.2013/17:29)
Kako ti se svidja moja verzija?
Pa nije loša,ali pošto ću da je uploadujem na unity3d.com,šta ako je neki Amer skine onda neće razumeti ništa šta se dešava
Cranium Cranium   05.10.2013 u 19:47

Moze intro da se napravi?
atom atom   05.10.2013 u 19:57

Ne razumem,kako intro?
KinG KinG   05.10.2013 u 21:25

verovatno nemoze... mislim da cran misli na ono tipa mini film na pocetku... mogla bi neka mini pricica... kao u star wars na pocetku
atom atom   05.10.2013 u 21:37

A to,može da se napravi ali ja to ne znam,aj videću ako ima negde turtorijal kako se pravi.

Forum početna