Preporuke serija
Forum Zabava Serije

PARTYzan PARTYzan   11.12.2016 u 19:37

Mislim da sam već negde napisao Simpsonovi, Kuća od karata, American Horror Story...da pridodam još American Crime Story-Narod protiv O.J. Simpsona
Edy Edy   11.12.2016 u 21:22

Tru Calling (2003 - 2005)

Serija ima dvije sezone, 26 epizoda, druga završava na 6toj epizodi, neki specijal izgleda. Ženska ima moć da čuje glasove nedavno umrlih koje mole za pomoć. Ona se onda probudi 24 sata prije, i proživi dan nanovo, kako bi mogla da ih spasi. Neka vrsta hipster putovanja u prošlost za jedan dan. Prva epizoda je uredu, jedna sedmica, ali druga je odlična 9/10 Nisam gledao dalje. Glavni lik je pomalo tak-tak, ženska ima nula karaktera, lice kao da je napumpala pola litre botoksa i zapale oči, ide uz temu sa mrtvim koje mole u pomoć u mrtvačnici, ali nije baš lahko zagrijat se za likove. Sem glavne likuše, ima najbolja prijateljica, koja je naizgled tračara, i njen momak, koji je vara već u drugoj epizodi. Radnja je dobra, efekti su ok, ali glumci i likovi su pojeftini. Ako vam ne smeta gledati zgodnu ali netalentiranu žensku u veoma zanimljivoj seriji, izvolite!

Inače, evo našao sam da je ženska glumila 'Echo' u seriji Dollhouse, još jedna serija sa dobrim premisom, ali koju sam batalio jer me likuša ubi u mozak sa ovom 'koala facom' što ima. Ima onaj sexy glas doduše, evo radilo je sinkro za Catwoman animirani film, Saints Row i druge video igre
atom atom   14.12.2016 u 14:07

3%(2016)

Netflix Brazilska serija,je post apokaliptična drama.Svet je uništen,ali ljudi dobijaju šansu da pređu na "bolju stranu",problem je u tome što mesta ima samo za 3% kandidata koji uspeju da prođu test.
atom atom   01.03.2017 u 19:49

Yonderland(2013)

Žanr: Comedy,Fantasy
Evo jedne zanimljive komedije koja će vas sigurno oraspoložiti ako napolju pada kiša i ukoliko ste neraspoloženi.

Ovo je kao mix Monthy Payton-a i Muppet Show-a.I gluma je maestralna.

Serija ima samo 3 sezone,sa epizodama koje traju po 22 min.
FoX FoX   02.03.2017 u 04:41

atom (14.12.2016/13:07)
3%(2016)

Netflix Brazilska serija,je post apokaliptična drama.Svet je uništen,ali ljudi dobijaju šansu da pređu na "bolju stranu",problem je
Ovo planiram da gledam..plot zvuči zanimljivo
PARTYzan PARTYzan   24.11.2017 u 16:12

Ne sećam se da je neko pomenuo seriju Fargo. Ako neko gotivi krimi žanr u crno-humornoj varijanti i sofisticiranu sprdnju, prava poslastica. Treća sezona se daje na AMC kanalu (ex MGM). Iako sam počeo da pratim 1. sezonu, prestao sam posle par epizoda. Nije do serije-do mene je Jednostavno sam prestao da volim crni humor, a serija vredi za sve pare. Čak ima i atmosferu istoimenog filma, mislim da su i braća Koen upleli svoje prste u nju a od poznatih glumaca tu su Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor
atom atom   10.05.2018 u 22:05

The Americans(2013-)

Serija se odvija za vreme hladnog rata 80-tih godina prošlog veka,i prati dva KGB Sovjetska špijuna koji glume Američki bračni par.

Super serija,baš za tebe @Zvezdas
Zvezdas Zvezdas   10.05.2018 u 22:41

atom (10.05.2018/20:05)
The Americans(2013-)

Serija se odvija za vreme hladnog rata 80-tih godina prošlog veka,i prati dva KGB Sovjetska špijuna koji glume Američki bračni
mozda pogledam dok se zavrsi cista ljubav
PARTYzan PARTYzan   11.05.2018 u 02:19

Lele Boške, završi se prikazivanje Twean Peaks 2017 prošlog vikenda na RTS. Nzm šta da kažem, morao bih nekog dobro da poznajem da bih znao da li da mu preporučim. Neverovatno ali istinito da nešto što se nastavi posle 2 i po decenije ne samo da ne devalvira, već bude još tripoznije youtube.com/watch? ... 1lin4
Tommy Tommy   11.05.2018 u 03:03

atom (14.12.2016/13:07)
3%(2016)

Netflix Brazilska serija,je post apokaliptična drama.Svet je uništen,ali ljudi dobijaju šansu da pređu na "bolju stranu",problem je
Cobra Kai

Forum početna