Preporuke serija
Forum Zabava Serije

Zvezdas Zvezdas   04.02.2015 u 19:20

80 epizoda pa nemozes da znas kada nisi odgledao tu seriju.to su naj gledanije serije
atom atom   04.02.2015 u 19:24

Zvezdas (04.02.2015/18:20)
80 epizoda pa nemozes da znas kada nisi odgledao tu seriju.to su naj gledanije serije
Da,najgledanije kod nas,a u svetu,ne!Pa ni ti nisi gledao ove serije što sam ja naveo,pa ne možeš da kažeš da su turske bolje.
Zvezdas Zvezdas   04.02.2015 u 20:13

atom (04.02.2015/18:24)
Da,najgledanije kod nas,a u svetu,ne!Pa ni ti nisi gledao ove serije što sam ja naveo,pa ne možeš da kažeš da su turske bolje.
ama kako lupas turske serije su bolje od americkih 100x ....hrvatska je u evropi pa je i kod njih bila naj gledanija....Turska,srbija,Makedonija,Hrvatska,Bosna i Hercegovina svugde su te serije bile naj gledanije. a sto te serije ne puste na nekoj televizi pa da vidimo kolika bi bila gledanost upotedjuje djulu sa amerikom
atom atom   04.02.2015 u 20:22

Zvezdas (04.02.2015/19:13)
ama kako lupas turske serije su bolje od americkih 100x ....hrvatska je u evropi pa je i kod njih bila naj gledanija....Turska,srbija,Makedonija,Hrvatska,Bosna i Hercegovina svugde su te serije bil
Zato što naše televizije nemaju para da otkupe autorska prava za prikazivanje tih serija,turske su jeftinije pa zato mogu da ih otkupe.
Tommy Tommy   04.02.2015 u 20:23

to sto su turske serije najgledanije ne znaci da ih ljudi gledaju zato jer su dobre, nego zato jer ih pustaju u prime time-u, na svim kanalima, jednostavno nemas sta drugo za gledati. a sapunice su takve da se lako navuces na njih.
atom atom   05.02.2015 u 16:04

The Strain(2014-)

Žanr:Horror,Thriler

Kratak opis:Boing 777 stiže na aerodrom JFK,i taman se vozi asfaltom prema pristaništu,kad odjednom se gasi.Sve zavese na avionskim prozorima su spuštene dole,sva svetla su ugašena,komunikacije na svim radio frekvencijama ne rade.Radnici aerodroma ne znaju šta se događa,ali ipak obaveštavaju centralu za kontrolu bolesti.Dr.Ephraim Eph Goodweather,vođa njihovog projekta "Kanarinac",ulazi u avion,ono što je tamo video,ledi krv u žilama.Ova uzbudljiva horor serija,koja je rađena po knjizi Guillerma Del Toro i režirana je od strane istog,donosi nam jezivu i mračnu atmosferu sa jezivim vampirima koji su željni ljudske krvi.

P.S Konačno jedna serija,u kojoj vampiri nisu zalizani i ne cmizdre
FoX FoX   05.02.2015 u 20:46

hahaah zvez koliko je ta sila bila placena?

Slazem se sa @atom ...A i sto tommy kaze,ako je nesto najgledanije ne znaci da je to dobro..pink je najgledaniji a smece od programa..ali to nas narod voli..
A i da otkupe prava na te popularne americke serije,ne verujem da bi kod nas bile popularne,jer je nas narod navikao na povrsne serije,humor tipa kursadzije,mrzi ih da ukljuce mozak ili jednostavno ne kapiraju...ne kazem da su sve americke serije super...daleko od toga...isto tako i turske,ne kazem da su lose...ali porediti turske,indijske sa americkim je bzvz...Ali svako ima svoje Pre s
Cranium Cranium   05.02.2015 u 20:53

Ja mislim da je zvez tipičan predstavnik omladine sj**ane narodnim veseljima, pinkom i grandom. Brate, ja slušam drugačiju muziku, gledam drugačije stvari na TV.
atom atom   05.02.2015 u 21:11

Ma glupo je upoređivati američke i turske serije,pogotovo indijske.Ali u pravu je @FoX ,naš narod voli proste serije jer ih mrzi da uključe mozak da bi razumeli neke američke.Ja lično mrzim indijske serije,od turskih sam gledao samo "Tihi momci" i "Dolina vukova" i to su po meni najbolje njihove serije u kojima se vidi da je uloženo malo više love,ove ostale su im glupe i jeftine.
FoX FoX   05.02.2015 u 21:34

haahaha kran,jest...jbg vecina omladine tako mada mislim da je pola-pola
ja od turskih samo Gumus i to malo nesto,devojka me navadila i gledao sam odbacenu(indijska) jbt ono kao da je neki retard pisao+1.000.000 epizoda,sve na istu foru...ali eto moja keva to redovno prati...cak je i cale jedno vreme gledao,pa prestao jer je video da je glupost ziva...ali zarazne su jbg,oteraju mozak na pasu i ti piljis u ekran ko baba neka...sve te spanske,indijske,turske su na istu foru...oduzimaju vreme i ne mozes puno toga da naucis...
Dok iz ovih americkih i mozes po nesto pametno da naucis...jest da i oni imaju neke debilske serije ali mislim da je bolje i to nego ove zarazne sapunice..

Forum početna