Preporuke serija
Forum Zabava Serije

atom atom   05.02.2015 u 21:47

Ahaha @FoX moja cura voli da gleda onog Sulejmana i onu indijsku Nakuša,ona što ima spojene obrve ko Šojić ,tako da sam prisiljen da i ja gledam,mada,meni to brzo dosadi i ja lepo odem na net i pustim za moju dušu nešto
Cranium Cranium   05.02.2015 u 23:29

FoX (05.02.2015/20:34)
haahaha kran,jest...jbg vecina omladine tako mada mislim da je pola-pola
ja od turskih samo Gumus i to malo nesto,devojka me navadila i gledao sam odbacenu(indijska) jbt ono kao da j
I tebe je devojka naterala. Mene je devojka naterala da gledam poslednju epozodu neke Turske serije. Kukuuuu majko. Neka devojka celu seriju juri nekog lika, te jesu te nisu zajedno. Ona se zaljubila. I u poslednjoj epozodi on se ženi nekom trećom ženom, a ona reši da se ubije. Znaš koja drama jbt. Ja se skamenio. Tužnjikav kraj za medalju. E to sam gledao, Sulejmana sam gledao prvu epizodu da vidim na koju foru je snimano. Indijsku nisam nikad gledao i hvala bogu.
Edy Edy   06.02.2015 u 13:06

FoX (05.02.2015/20:34)
haahaha kran,jest...jbg vecina omladine tako mada mislim da je pola-pola
ja od turskih samo Gumus i to malo nesto,devojka me navadila i gledao sam odbacenu(indijska) jbt ono kao da j
Ja sada kad vidim sapunicu bilo kakvu na TVu odmah skrećem pogled Za svaki slučaj

I američki mainstream nije sad savršen, ali bolje nego da gledam seriju u kojoj 3 generacije glavne glumice, glumi ista glumica Msm stvarno, ja kad sam bio pošao da izračunam koliko je onaj jedan dedo star izašlo preko 90, daleko. A on ko da mu je 45

To je bila neka indijska, ne znam koja
atom atom   13.02.2015 u 13:59

Odstrel (eng.Burn Notice)

Godina snimanja:2008-2013

Žanr:Action,Crime

Kratak opis: Prava poslastica za ljubitelje detektivskih priča.Američka akciona serija "Odstrel" je priča o pustolovinama špijuna Michela Westena koji neočekivano dobija obaveštenje za odstrel.Pilot epizoda 2008 godine,dobila je nagradu za najbolju pilot epizodu od svih seriju u toj godini.Ono što je zanimljivo je da Michel(glavni lik) obožava da jede jogurt,ali ga u svakoj epizodi nikad ne pojede,jer ga uvek u tom momentu zadesi nova misija :xD
Gendza Gendza   13.02.2015 u 14:08

youtu.be/lhVpn4DwDq8
hobotnica mnogo jaka serija. radi se o borbi protiv italijanske mafije
Cranium Cranium   13.02.2015 u 17:01

Ja se ne sećam te serije uopšte, gledao sam je daaavno davno. Ali znam da sam se smorio kao zmaj kad su roknuli Korada Katanija. Njega se sećam jedino. Sećam se i te scene. Kao izlazi on nešto, i iskaču iz kombija sa puškama neki. On bio pored zida. Izbušili ga kao sir. Ceo zid izbušili zajedno sa njim. Ne sećam se ni kako izgleda Korado Katani, valjda je bio malo prosed?
Gendza Gendza   13.02.2015 u 17:44

jeste . meni je jaci lik neki Tano mafijas sa zalizanom kosom
atom atom   15.02.2015 u 13:03

Dominion(2014-)

Postapokaliptična serija inspirisana filmom "Legion".Arkanđel Gabriel sa svojom vojskom anđela želi sručiti pakao na zemlju,ipak njegovoj revoluciji suprostaviće se arkanđel Mihael koji će se boriti na strani čovečanstva.25 godina posle rata,preživeli ljudi već znaju kako da se bore protiv anđela,uništeni gradovi su se obnovili,a radnja serije se odvija u gradu Vega(nekadašnji Las Vegas)
Edy Edy   10.03.2015 u 01:15

Home Improvement Komedija sjećanja iz djetinjstva :'(

Sezona 1 Epizoda 1: youtube.com/watch? ... JdxDI
Edy Edy   14.03.2015 u 23:42

evo super serija iz 1990tih

watchseries.lt/episode/ ... .html

Quantum Leap putovanje kroz vrijeme pregledao jednu epizodu, fenomenalna je

Forum početna