Preporuke serija
Forum Zabava Serije

Edy Edy   21.07.2015 u 21:54

@FoX (05.07.2015/09:35)
aahahaha slazem se eto ako i 3ep bude ok ja cu napraviti temu
kakva je bila ja sam stao na drugoj nemam nešto živce
FoX FoX   21.07.2015 u 23:26

Ok je evo odgledao i 4ep..bice ovo zanimljivo
twistex twistex   25.07.2015 u 14:27

Dark matter..šest ljudi se budi u svemirskom brodu..obrisana im je memorija te nemaju pojma sta se desava..prozvali su se brojevima po redosledu buđenja..kec je neki dobrica..dvojka se odma postavila za šefa..trojka se brine samo za sebe i oružje i pare i stomak četvorka je neki kinez japanac zna s mečevima..petica je neka mlada dama zalutala u brod i izgleda da u njenom mozgu čame sećanja ostalih petoro..i sestica isto dobrica ali crni tu sa njima je i ženski Android..i tako ubacili su svašta nešto..kloniranje.zombije..zavere..dobra je za sada
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   26.07.2015 u 06:44

SLEDBENICI
FoX FoX   03.08.2015 u 02:24

twistex, Zanimljivaa serija Odgledao sam 2ep i mogu reci da mi se svidja Takodje sam poceo da gledam i Wayward pines,ali pisacu u toj temi Miksujem ove dve serije za sad
twistex twistex   23.08.2015 u 14:03

Edy preporucio eureku,posle prve sezone usla mi u top 5..posle druge eto je na drugom mestu..jos tri sezone da odgledam i javicu ako smene prijatelje s trona mada tesko znaci kad gledam ovu seriju svaka epizoda je ko jedan film samo se glumci ne menjaju..ima tu svacega poput nevidljivosti..kloniranja..ubrzanog starenja i tome slicno..jos je ubacen i umeren humor tako da je mnogo zabavno gledati..velika preporuka
FoX FoX   23.08.2015 u 15:22

UuuUU pogledacu pa javljam Dvoumio sam se par puta da li da je gledam i uvek pogledam trailer i nekako mi nije nesto
Edy Edy   06.09.2015 u 14:20

@twistex (23.08.2015/12:03)
Edy preporucio eureku,posle prve sezone usla mi u top 5..posle druge eto je na drugom mestu..jos tri sezone da odgledam i javicu ako smene prijatelje s trona mada tesko znaci kad gledam ovu seriju s
gledao Odlična serija

Nije naročito ozbiljna, nekad ima svojih momenata, ali je više neka polu-komedija sa sci fi elementima

@Fox
UuuUU pogledacu pa javljam Dvoumio sam se par puta da li da je gledam i uvek pogledam trailer i nekako mi nije nesto

Još nisi?!
twistex twistex   07.09.2015 u 17:11

Jos malo pa zavrsio sa eurekom..ne znate sta propustate..cisto da spomenem da obratite paznju na epizode 4x21 i 5x5..skoro se nisam tako "slatko" smejao
FoX FoX   07.09.2015 u 17:35

E to kad vidim " ne znate šta propuštate " onda znam da je dobra serija hahhahh skinuću večeras pa krećemo

Forum početna