Preporuke serija
Forum Zabava Serije

Helena Helena   26.03.2015 u 22:49

Teen wolf,redovno je gledam
FoX FoX   27.05.2015 u 05:21

iZombie hahaah mocna serija Ko voli zombije i ko voli detektivske serije, nek pogleda par epizoda Meni je bas kul
FoX FoX   09.06.2015 u 22:04

uuuu vidim uskoro pocinje Limitless ali serija meni je film extra,nadam se da ce i serija biti..drago mi je sto se i u seriji pojavljuje Bradley Cooper...
iii The Whispers sad cu bas da pogledam prvu ep pa javljam deluje mi ok.
FoX FoX   29.06.2015 u 04:14

The Whispers nije losa...nista specijalno...
ali upravo sam odgledao prvu epizodu serije Mr.Robot

kako mi se svidela serija inace od 1.jula krecu ostale epizode...fala bogu pa je pilot epizoda dobro prosla kod publike

Opis:Eliot (Rami Malek) je mladi programer koji preko dana radi kao inženjer sajber bezbednosti, a preko noći je osvetoljubivi haker. Angažuje ga takozvani g. Robot (Christian Slater) koji vodi tajnu grupu hakera koja obara najveće institucije sveta za koje veruju da uništavaju i upravljaju svetom.
NeSuS NeSuS   02.07.2015 u 01:30

Dva i po muskarca mislim da su ovo svi gledali
atom atom   02.07.2015 u 16:07

Falling Skies

Dobra serija,msm meni se dopada

Opis:U produkciji Stivena Spilberga ova naucno fantasticna serija fokusira se na grupu ljudi koji su preziveli invaziju vanzemaljaca na zemlju.Gradovi i drzave su unistene,a preziveli moraju da se snadju za hranu i ostale zivotne namirnice,oni se moraju boriti protiv vanzemaljaca kako bi preziveli.
atom atom   02.07.2015 u 22:18

@FoX (29.06.2015/02:14)
The Whispers nije losa...nista specijalno...
ali upravo sam odgledao prvu epizodu serije Mr.Robot

kako mi se svidela serija inace od
E i ja malo pre pogledao mr.robot aaa kako je dobra serija gl. glumac je odlican
FoX FoX   02.07.2015 u 22:38

Jeste Samooo da ne uprskaju ali ne verujem...puno ocekujem od ove serije Inace izasla je dugo ocekivana druga epizoda,bas cu veceras da pogledam
atom atom   02.07.2015 u 22:45

I ja moram skinuti kasnije drugu epku
FoX FoX   03.07.2015 u 01:12

Sad cu da gledam jbg milina mi gledati uz nas prevod ali ovi nasi prevodioci spori u pm...ali i engleski prevod mi znaci...evo ako ti nesto znaci prevod_mr.robot ep 2.eng

Forum početna