Omiljena Radio stanica
Forum Zabava Muzika

twistex twistex   11.07.2015 u 11:33

necu da mi drugi pustaju pa svaka treca ili peta da valja..lepo surfujem youtubom skinem sta mi se svidja i kad mi se slusa slusam bez da mi se ubaci nesto bezveze u medjuvremenu
Zvezdas Zvezdas   08.03.2016 u 22:38

snaga krajine a inace mogu sve da slusam zavisi sta se zadesi na radiu trenutno
dosta radio stanica se i ugasilo a naj vise sam voleo da slusam Flesh Arandjelovac
FoX FoX   09.03.2016 u 06:09

hahaa damn nigga u and ur power of krajina

Ja slušam radio samo na poslu..
Twistex,slažem se...ali kad radiš u nekoj firmi pa kolege puste do daske pingvin ili sad se zove radio s 3....ćutiš i trpiš...sluške da stavim,ne mogu,jer bzvz je tako da...turbo folk nacija

Inače,prestao sam da slušam top fm i tdi..pre su bili ok...mada i nikad nisam bio neki fan tdi-a..nervira me onaj pop i one emisije tipa dobrojutranji program,dr love ali kad te emisije počnu ja samo promenim skalu

Sad su mi ok što se tiče strane - Play radio ili index ili sad se zove radio s 4 valjda..antena radio je bila ok ali i to više ne postoji sad je As radio valjda..
Domaća muzika - Radio Jat...mada i oni smaraju...radio s je smeće a pre sam voleo taj radio,naxi - depresija...i tako...
Edy Edy   09.03.2016 u 14:44

cmd.fm samo internet radio nije klasični radio, ali je music streaming. sa playlistama koje oni podese. Po definiciji je radio, bar meni
Zvezdas Zvezdas   09.03.2016 u 19:00

sta fali snagi krajine?

opasno ti je kada covek nema sluha kao recimo fox no elem,recimo mema onih stanica koje su pre bile popuklarne,ja retko kada u poslednje vreme i slusam radio jer bas nema neki izbor ,Radio S pustim ali retko kada,Gogi radio nema u zadnje vreme,dzenarika,fokus,flesh itd
garac garac   09.03.2016 u 22:31

Kod mene se slušaju Radio Enigma,LunaNaxi Radio,problem oko prijema Zlatar radija imam već godinama,Radio Koran ne slušam jer je počeo da smara sa programom. Sluša se i BN i Bobar radio iz Bosne i Hercegovine.
FoX FoX   09.03.2016 u 23:17

@Zvezdas (09.03.2016/18:00)
sta fali snagi krajine?

opasno ti je kada covek nema sluha kao recimo fox no elem,recimo mema onih stanica koje su pre bile popuklarne,ja retko kada u poslednje vreme i slusam radio jer bas
Pravo pitanje je sta ne fali jest da svako ima svoj ukus ali krajisnike da slusam ,pre cu operu da slusam ako treba nego to
ali ok..
Što ti zvez kažeš,da to valja ne bi se samo kod nas slušala ta muzika nego i u drugim državama
Zvezdas Zvezdas   10.03.2016 u 08:53

@FoX (09.03.2016/22:17)
Pravo pitanje je sta ne fali jest da svako ima svoj ukus ali krajisnike da slusam ,pre cu operu da slusam ako treba nego to
ali ok..
Što ti zvez kažeš,da to valja ne bi se samo kod nas slu
a prvo pitanje je sta fali? ima svoj ukus ali ima krajiskih pesama koje mogu da se slusaju ...ne sve ali ima ih puno kako mozes da znas da ne valja ako nisi slusao pozabavicu se ovih dana da te naucim

Pa slusa se i u drugim drzavama ne slusa se samo kod nas sve te krajiske grupe osim mozda jedne sve su iz bosne,Repiblike Srpske,Slovenije itd onda koliko znam da se naj vise slusa u Americi,Kanada,Austrija itd tamo pretezno ima tih koji slusaju tu vrstu muzike i ima dosta nasih ljudi tamo,cim su kod nas nema da prave te zurke ,dugina posela itd nego idu u te drzava znaci da ih tamo vise ima mozda i bolje pare
FoX FoX   20.01.2017 u 23:57

hahhh zvez...Sluša se u stranim zemljama od strane naših ljudi

Inače napokon sam skinuo Online fm aplikaciju
FM Radio
koliko radio stanica iz sveta jbt Holandjani su najbolji ubedljivo

Slam non stop radio je odličan
Cranium Cranium   21.01.2017 u 00:40

Skinuo sam onu aplikaciju. . Pogledaću posle. A što se zveza tiče, j**iga. Zavoliš ono što slušaš kao dete. Zvez jel ti ćale, buraz ili neko u okruženju puštao te pesme? Tako smo i mi fox brate. Meni su kao detetu od 6-7 godina puštali 2Pac-a i Nas-a. To su mi slušala dva starija burazera kad bi došli na raspust. I kasnije sam sam provalio stranu ziku. Epilog, danas slušam ono što slušam. Lisica je kao malo starije dete provalio morandi i rumune. Evo sada sluša EDM.

Forum početna