Omiljena Radio stanica
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   21.01.2017 u 02:04

Radio slušam isključivo noću, pred spavanje, radio BG 202, imaju gotivan noćni program, svake noći druga tema, često gosti uživo, muzika je kvalitetna ali ne baš po mom ukusu, dominiraju stariji rock, pop i blues hitovi. Što se muzike tiče, trenutno ne postoji stanica po mom ukusu ali najbliža njemu je Play radio, mada je nekako sterilan, imam utisak da nema nikog u studiju, samo cirkuliše programirana muzika. Na poslu retko (2put mesečno) delim kancelariju sa jednom koleginicom koja sluša radio S a na prethodnom radnom mestu svakodnevno je svirala ozbiljna muzika Ja lično ne puštam radio kad radim iako na stolu imam muzički plejer
Zvezdas Zvezdas   21.01.2017 u 11:33

Cranium (20.01.2017/23:40)
Skinuo sam onu aplikaciju. . Pogledaću posle. A što se zveza tiče, j**iga. Zavoliš ono što slušaš kao dete. Zvez jel ti ćale, buraz ili nek
a jeste,to su meni slusali u kuci a krajisku sam poceo u osnovnoj,cak su mi neki drugari pustali te pesme,ja poceo da slusam i eto navikao sam na tu vrstu muzike,e sad...meni malo pocinje da smeta ta narodna pesma,jer nema pesama kao ranije,i zato mi se neke EDM pesme a snagu krajine retko kad pustim,obicno pustim radio S ili HIT radio
FoX FoX   21.01.2017 u 15:20

PARTYzan, skini FM Radio aplikaciju i nadji radio po svom ukusu Preko 10.000 radio stanica iz celog sveta..
Ima SLAM non stop radio koji je veoma sličan Play radiju...samo je 100x bolji od play radija jer pušta raznovrsnu muziku tu je i Funx Dance gde puštaju progresivu,big room i tako to

Jedina mana ovoga je što ti treba internet konekcija..
PARTYzan PARTYzan   21.01.2017 u 16:29

Nema potrebe da je skidam, bila je fabrički instalirana kad sam kupio fon. Ne volim da slušam strane radio stanice, volim kad mi naš voditelj, između pesama, kaže koliko je sati, vlažnost vazduha i temperatura Za razliku od tv, radio mi je intimniji medij i u obzir dolazi samo patriotski izbor a kad bih slušao strani, to bi bio BBC radio 1. Takođe ne volim da slušam radio na mobu, čak ni kompu (online) već tjuneru
FoX FoX   21.01.2017 u 16:45

PARTYzan (21.01.2017/15:29)
Nema potrebe da je skidam, bila je fabrički instalirana kad sam kupio fon. Ne volim da slušam strane radio stanice, volim kad mi naš voditelj, između
Pa ja povežem mob sa muzičkim stubom i eto ti...
A ovo za voditelja..pa nznm brt ...ima na play radiju voditelja..ja preferiram S2 iliti stari Index...mada sad kad sam otkrio ove strane radio stanice..mislim da neću više slušati domaće stanice
PARTYzan PARTYzan   21.01.2017 u 18:56

I onda te ja pozovem i slušaš mene na stubu Za S2 nisam ni znao da postoji (i S3) dok nisam proširio SBB "tv" paket e to je perverzija na tv-u gledaš radio Bilo je ranije i obrnuto na radiju slušaš MTV. Kad smo kod MTV-ja a ti si u radio-raspoloženju ovih dana evo i prigodne pjesme youtube.com/watch? ... z2Hu8
OPT
optimus  
 09.03.2017 u 11:20

TDI
Gintoki-sama Gintoki-sama   09.03.2017 u 12:42

Radio Republike Srpske i Radio Doboj.
Gendza Gendza   10.03.2017 u 20:07

radio karolina 106.3
Exile Exile   28.06.2019 u 22:06

Defjay, Monte Carlo 2, Capital Xtra, Mouv', Skyrock, m2o i Superfly, BBC 1xtra - slusajte sve

Forum početna