Omiljena Radio stanica
Forum Zabava Muzika

Exile   28.06.2019 u 22:06

Defjay, Monte Carlo 2, Capital Xtra, Mouv', Skyrock, m2o i Superfly, BBC 1xtra - slusajte sve
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Gendza Gendza   29.06.2019 u 20:20

I DALJE SLUSAM KAROLINU
Welicak94 Welicak94   29.07.2022 u 01:12

Već par puta sasvim slučajno pustim "WTF" radio i bude prava klubska haus muzika. Mnogo dobro odabrana muzika. U dnevnim terminima, WTF je isti kao i Play i Radio S2 npr... Ista muzika po ceo dan.

TDI odavno više ne valja ničemu. Ranije je bilo dobro u toku tzv. emisije "Guarana Party Time-a" koju je vodio tada popularni voditelj na TDI-u, Bojan. Odabir muzike monoton, ujednačen i često se u toku dana ponavljaju numere, kao i na S2, Play i gore pomenutom WTF-u. To znam jer se na poslu od 08-16 slušao radio...
AS FM mi se dopada jer ubaci s vremena na vreme neku stariju dobru numeru, a ne samo pop limunade koje se vrte na svim stanicama. Kako su me prijatno iznenadili sa Sander Van Doorn-ovom numerom. TOP FM za nijansicu bolji od TDI-a u tom pogledu. TDI definitivno može u penziju. Radio emisije me svakako ne zanimaju, tako da sada komentarišem samo odabir muzike.

Recimo, u poslednje vreme ja u jutarnjim satima volim da slušam Naxi Caffe. Kvalitetan i vrlo prijatan odabir muzike, bez voditelja i reklama. Preporuke.
Welicak94 Welicak94   29.07.2022 u 01:16

Cranium (20.01.2017 / 23:40)
A što se zveza tiče, j**iga. Zavoliš ono što slušaš kao dete. Zvez jel ti ćale, buraz ili neko u okruženju puštao te pesme? Tako smo i mi fox brate.
Ovo je izgleda istina... To šta ti puštaju dok si dete, to izgleda i slušaš. Ja se sećam baš davno, jedan komšija je imao vrlo jake zvučnike i regularno je u popodnevnim satima gruvala strana muzika i tada sam prvi put čuo za pesmu "Papi Chulo", na koju se i dan danas oduševim. Potom znam da mi se jako dopadala pesma "Toxic" od Britni Spirs, pa "Waterman" od Olav Basoski... Ih... I evo sad čisti EDM, bez izuzetaka.
PARTYzan PARTYzan   29.07.2022 u 03:27

htedoh da ostavim kom ali proverim posto mi tema zvuci poznato i vidim da sam pisao pre 5 i po godina. Ni slovo ne bih dodao niti oduzeo, situacija nepromenjena, e sad nzm da li je to dobro ili lose ali to je - sto je

Forum početna