The Sopranos (Obitelj Soprano)
Forum Zabava Serije

Tommy Tommy   12.01.2014 u 19:11

Dobitnik pet nagrada Zlatni Globus, "Soprano" je jedna od najuspešnijih serija na svetskom televizijskom tržištu.
Izuzetno vešto, scenarista Dejvid Čejz kombinuje dramu i ironiju, kako bi nam prikazao apsurdno u savremenom životu gangstera u Nju Džersiju. Realistična priča o životu Tonija Soprana - šefa gangsterske organizacije u Nju Džersiju, koji shvata da više ne može da podnese stres pričinjen od njegove porodice i gangsterskog života, i nakon nekoliko neuspešnih pokušaja obraća se za pomoć psihijatra.
Serija ne krije ni najmanje detalje stvarnosti Tonija Soprana. Kad se krene od svakodnevnih dužnosti gangsterskog bosa, pa sve do napetih odnosa unutar porodice gde ima sve manje razumevanja. Da ne zaboravimo i njegova dosta opisna otkrovenja pred dr. Dženifer Melfi, njegovim psihijatrom. I sve to potpomognuto sa neophodnom dozom humora.
Seriju "Soprano" mnogi kritičari izabrali su kao najveću američku dramu svih vremena.
Tommy Tommy   12.01.2014 u 19:11

još mi je ostalo 22 epizode za pogledati.
Tommy Tommy   29.01.2014 u 17:40

pogledao sam seriju, dobra je ne bas napeta ko neke serije koje sam gledao, kraj serije je sj**an. ali gledao sam za badava, zato nemam razloga da kukam.
Tommy Tommy   30.01.2014 u 06:09

Dobro ljudi dal je ova tema samo meni vidljiva ili stvarno neznate kja bi napislai?
Edy Edy   30.01.2014 u 12:15

šta da napiešm Sopranos mu zvuči kao neka sapunica... Kao ona španska što @cranium voli
Edy Edy   30.01.2014 u 12:17

ispravka to su Seranovi (seru-seranovi... tako ću da pamtim ) ... a ovo su sopranovi znači lahko se pomiješa...

trenutno još gledam Doctora Who da ne govorim da nisam završio Revolution, a uskoro kreće i The Walking Dead pa nemam za sada vremena...
Cranium Cranium   30.01.2014 u 16:42

Tommy (30.01.2014/05:09)
Dobro ljudi dal je ova tema samo meni vidljiva ili stvarno neznate kja bi napislai?
Gandolfini je tata. Slabo sam pratio seriju iskren da budem. Pogledam 3 epizode, pa propustim 33. Onda bolje da ne gledam.
Cranium Cranium   30.01.2014 u 16:45

Edy (30.01.2014/11:15)
šta da napiešm Sopranos mu zvuči kao neka sapunica... Kao ona španska što @cranium voli
Hehehe. Tipican Edy style. Nit' su Seranovi sapunica, nit' seru. Jednostavno nisu na tvoj kalup naucne fantastike. A i pre bi slusao onaj bangavi Engleski u Doctor Who nego Spanski. Da ne pocinjem ja da hejtujem.

Forum početna