Cranium   17.06.2015 u 00:00

I izašla je igrica WORLD CONQUEROR 3

Tjst, izašla je za Iphone i Ipad, windows phone i to.

Za android tek treba da izadje, jer imaju problema sa gugl plejom nešto.

Kako god. Gledao sam video prezentaciju na jutjubu. Ono kao reklama i oduševio sam se.

Ima:

1.Military Career
2. Conquer World.

U military career predpostavljam da su istorijske bitke i ratovi koje su velike sile vodile.

Ima 32 istorijske kampanje i 45 izazova nekih.

Što se tiče kampanja, u video klipu se vidi:

Nacistička Nemačka i blitzkrieg tjst njihov pohod na Evropu za vreme hitlera.

Vidi se otadzbinski rat Sovjetskog saveza,

Vidi se neka kampanja Red Shadow NATO-a i Amerike. Nemam pojma šta to predstavlja, vidi se Korejski rat iz doba hladnog rata.

Iz gejpleja se vidi Ruski napad na Berlin, Italijanski i Madjarski artiljeriski napad na Beograd i Jugoslaviju, Nemački napad na Otavu.

Biće obuhvaćene 4 ere.

Verovatno WW2 na početku i na polovini, hladni rat pedesetih,šezdesetih. Možda bude i raspad Jugoslavije u kampanji.

Što se tiče conquer elementa igrice, tu se sve zna. Izaberi naciju i pokori svet.

Ne znam samo koliko nacija će biti u ponudi. Na gejmpleju se vidi kako Jerusalim bombarduje Aleksandriju. Bombardovanje Manile, kkako Aleksandrija gadja Jerusalim atomskom bombom, Ujedinjena Rusija i Kina itd. Biće svašta. Gejmplej se bazira na European War 4. Ako ste igrali, znate na koju je foru igrica. Gejmplej savršen. Ima i brdo pravih generala koji vam mogu voditi vojsku. Brdo oružja koje se može unaprediti itd. Tenkovi, mornarica, artiljerija, avijacija. Svega ima. Video sam čak i satelite. I na kraju gejmplej kako Moskvu pogadja neko novo oružje, a Amerika je y okruženju. Jedva čekaaaaam. :-)
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   14.07.2015 u 00:27

Konačnoooooooooo!!!!!!

DANAS JE EASYTECH PUSTIO WORLD CONQUEROR 3 U PRODAJU NA GOOGLE PLAY-U , a ja imam apk da podelim sa vama. Ako može da se ubaci uopšte.
Cranium Cranium   14.07.2015 u 00:27

Evo da probam
Welicak94 Welicak94   14.07.2015 u 01:26

Cranium , to ovo? Vidim proizvodjac EasyTech... ovde je besplatno... skini slobodno
rugame.mobi/android/35965/
Welicak94 Welicak94   14.07.2015 u 01:27

Ups izgleda da nije, brisi i ovaj post a i prethodni
Cranium Cranium   14.07.2015 u 01:32

Jeste, to je to. Fala Welicko.
Cranium Cranium   14.07.2015 u 01:33

Imam ja to već, sutra počinjem da pikam.

Forum početna