atom atom   07.05.2018 u 18:08

Djomla97 (03.05.2018/22:13)
Atom
Zaj**i sve ove igrice. Probaj ti Zombie Catchers Znaci, ima da se zarazis sa ovim, samo tako. Po meni, jedna od boljih igrica.
you
Probao sam Zombue Catcher.Vrhunska je igra,lovim zombije i pravim sok od njih,i pri tom sam vanzemaljac
Deus Deus   08.05.2018 u 18:30

atom, slazem se sa tobom, Ja ga igram na mob je da je 718mb ali je igrica pre zakon svaka im cast ima nesta u njoj premda nisam bio nesta za pvp igre zbog ove bi mogo da zavolim pvp
atom atom   28.05.2018 u 18:54

Zarazna igra za ubijanje vremena
Bloody Harry play.google.com/store/ ... Z74BA
FoX FoX   28.05.2018 u 21:16

Djomla97 (03.05.2018/22:13)
Atom
Zaj**i sve ove igrice. Probaj ti Zombie Catchers Znaci, ima da se zarazis sa ovim, samo tako. Po meni, jedna od boljih igrica.
youtube.com/watch? ... 0GDFU
Ovo izgleda extra moraću da probam nadam se da ne zauzima puno i da nije zahtevna
Djomla97 Djomla97   14.10.2018 u 22:07

Au, koliko je ovo dobra igrica. Zaraza ziva. Odavno nisam igrao ovako dobru igricu. Obavezno ovo da probate. Lepa grafika, odlicna ideja za igricu. Ima dosta razlicitih oruzja, lokacija itd. Tako da nije monotona. Ma sve pohvale.
play.google.com/store/ ... arine
atom atom   16.10.2018 u 14:54

Evo jedne kul igre Ukoliko neko želi da pikamo dok ne izađe pubg lite,nek se javi da pravimo server sa password-om

Edy Edy   16.10.2018 u 21:42

Ja igram za sada Dungeon Keeper (dev: EA)

Nije loša.
atom atom   26.10.2018 u 20:12

Wtf,Stalker na androidu ovo ako ima multiplayer je brutala!

atom atom   18.02.2019 u 17:06

CS 1.6,na androidu

Welicak94 Welicak94   19.02.2019 u 21:46

Ponovo sam instalirao Asphalt 9 i evo nalozio se na igricu
Mame im ga, cist "pay to win" fazon...
Moram da igram barem pola sata dnevno da bih eto mukotrpno sakupio neki blueprint za neki bolji auto.
Iste staze/trake igrao sam po 100x do sada, a presao sam svega 9% karijere... ima pun k istih trka sa drugacijim nazivima... Multiplejer ocajan, uvek te spoje sa nekim Lambordzinijem koji ima rejting 2500 dok ti recimo imas 1000 sa Micubisijem Lanserom... Ali evo koliko vec igram, uspeo sam otkljucam jedno 10-ak automobila
Svakako je bolja od NFS No Limits cije su trke jos besmislenije, traju po 20-30 sekundi a gubis po 2-3 minuta dok se nakupis nekih bodova, tokena ili sta znam vec...

Nerviraju me ove danasnje Android igrice jer je svaka na bazi tokena, bodova, novcica itd i vecno se sakuplja nesto i otkljucava nesto na kapljicu da bi posle 10 sati igranja uspeo da napunis soljicu radi jednog automobila (oruzja, ako je akciona igrica nbt)... I uvek nude gledanje video reklama kako bi uspeo da dobijes vec pomenutu "kapljicu"...
Naravno, uvek postoji nacin da to isto kupis za nekih 5-6$ i lepo se opremis. j**em ti ja takvu igricu.
Takodje, svaka igra/trka skida "benzin" kojih ima 6, a da bih dopunio jos benzina moram da gledam reklame ili da platim... na taj nacin usporavaju proces i teraju te da igras u prazno jednu istu igricu mesecima, da bi eto otkljucao nesto. Odvratno

Blueprint-e mi daju po njihovoj zelji i daju mi automobile koje oni zele... pa tako recimo, one najbolje automobile da bih otkljucao, vrv moram da igram jedno 2 godine
Jednostavno na Androidu nema dobre igrice.

CSR2 sam takodje bio instalirao, igrao sam 15min j**eni tutorijal... klikni ovde, otkljucaj ovo, da bih nadogradio ono... i tako sve u krug... da bih odigrao trku koja traje 20 sekundi... deinstalirao sam je a nisam ni presao tutorijal za jednu obicnu trkacku "drag" igricu... izem ti toliku mudrologiju radi jedne drag igrice. Uistinu, grafika je odlicna bila, ali toliko su smorili sa istim sistemom igranja (pay to win) koji je kod 99% aktuelnih u prodavnici.

Forum početna