Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
atom atom   10.04.2019 u 13:03

FoX (10.04.2019/10:09)
Ponižavala i seksualno iskorišćavala srpsku princezu: Sad plače i izvinjava se na sudu

Glumici iz serije "Smolvil" preti do 40 godina zatvora, a pr
Sad će Vučić da sazove hitnu sednicu za nacionalnu bezbednost
Cranium Cranium   11.04.2019 u 11:33

FoX (10.04.2019/10:09)
Ponižavala i seksualno iskorišćavala srpsku princezu: Sad plače i izvinjava se na sudu

Glumici iz serije "Smolvil" preti do 40 godina zatvora, a pr
Ma pitanje je sta je uopste bila njena uloga, i kako je to sve izgledalo. Pazi naslov.

Eeee Kloi, Kloi. Ko cuva Klarkovu tajnu toliko dugo, mora da prsne.
Cranium Cranium   28.10.2020 u 17:15

Malo sam istraživao malopre, Kloi nam je u kućnom pritvoru, kod svojih roditelja. Čeka sudjenje i dalje, zabranjen joj je pristup internetu. Preti joj 40 godina robije iako se još ne zna tačno zašta je kriva. Kako sam skapirao, one prve optužbe da je vrbovala devojke za seks kult su odbačene. j**ote kako možeš da sj**eš sebi život iz gluposti. Ko zna šta je onaj manijak njoj napravio. Ova se zacopala u njega fazon i krenula da mu pomaže nekako. On je dobio 120 dina robije. Ima još nešto interesantno u ovome. Lanica nam je takodje bila deo ovog kulta. Kapiram otprilike kako je teklo sve ovo. Alison (Kloi) i Kristin (Lana) buduci da su snimale seriju zajedno, provodile su dosta vremena zajedno i neko ih je spojio sa ovom "fondacijom". Kao neki support program. Buduci da su tada bile klinke, depra, stresan posao, poznate licnosti itd...njih dve se prikljucile. Kristin kako kaze na twiteru napusta neksijum posle 5 godina i to je to. Minimalni kontakt odrzava sa ostalim clanovima. Alison je izgleda zaglibila malo jace. Njoj je bilo potrebnije da bude deo neke pravedne misije. A iza te pravedne misije se krilo nesto drugoooo. Jbg, sta da se radi. Kriva je sama.

Evo i link do tweeta Lane.

twitter.com/MsKristinK ... ?s=20
FoX FoX   28.10.2020 u 23:13

Cranium (28.10.2020 / 16:15)
Malo sam istraživao malopre, Kloi nam je u kućnom pritvoru, kod svojih roditelja. Čeka sudjenje i dalje, zabranjen joj je pristup internetu. Preti joj 40 godin
Ala nam je ostarila Lana jbt
Deluje mi da je Kristin, kao i u seriji a tako i u stvarnom životu, dosta senzitivna. Verovatno je videla već na početku šta se dešava pa zbrisala
Kloi je živa vatra tako da ko zna šta se tu izdešavalo
Cranium Cranium   29.10.2020 u 15:26

FoX (28.10.2020 / 22:13)
Ala nam je ostarila Lana jbt
Deluje mi da je Kristin, kao i u seriji a tako i u stvarnom životu, dosta senzitivna. Verovatno je videla već na početku št
Sad deluje kao žena prava...konačno. Ono je bio babyface ranije, ne provališ koliko ima godina. Malo je smršala, čini mi se da joj je jedan pramenčić osedeo. Ali i dalje izgleda top. Za svoje godine...38 skoro....kida. Ko zna kako Clark izgleda. On je i pred kraj serije krenuo da se menja. ????
Cranium Cranium   04.12.2021 u 20:36

Alison osudjena na 3 godine zatvora, već je u tvorzi od septembra. Ne znam jel se računa kućni pritvor itd. Verovatno ne. Osudjena za reket i vrbovanje. Doobro je i prošla.
FoX FoX   29.11.2022 u 20:04

Pre par meseci sam se nekako naterao i nastavio da gledam Smallville od sezone 7 gde sam i stao pre par godina.
Uskoro završavam sa sezonom 10 i konačno stavljam tačku na ovu seriju.

Ufff, nije lako. Baš su napravili sapunicu od serije. Ima ok epizoda ali uglavnom kad se radi konkretno o životu Clarka. Ove detektivske su mi težak smor.
Stavim brzinu na 1.30x i cepam. Drugačije nema šanse da bih gledao.

Bukvalno je cela serija mogla da stane u par sezona i bila bi baš dobra serija. 

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   12.12.2022 u 18:09

Završio sa zadnjom, sezonom 10!
Pa dobro, sad mi već nedostaje cela ekipa.

Tako se smorim kad završim sa bilo kojom serijom (jedino se nisam smorio kad sam odgledao zadnju epizodu The Walking Dead, sem Derila, niko od likova nije vredan pažnje).

Dobro se završio Smallville. Zadovoljan sam kako se sve odvilo. Nedostajaće.
Sad se bacam na film "Batman v Superman: Dawn of Justice" 
Cranium Cranium   13.12.2022 u 23:51

FoX (12.12.2022 / 17:09)
Završio sa zadnjom, sezonom 10! Pa dobro, sad mi već nedostaje cela ekipa. Tako se smorim kad završim sa bilo kojom serijom (jedino se nisam smorio kad
I koja sezona je bila najjaca? Jel da kad je dosao Zod sa svojom vojskom. Previse su zbrzali seriju, u stripovima su sezone sa zodom i doomsday mnogo gotivnije. Jbg, ipak je smallville serija za tinejdzere, baziraju se na ljubavisanje i skolu. Kad je Klark odrastao to vise nije zanimljivo. Pa su ga zbrzali.
Cranium Cranium   13.12.2022 u 23:59

I jel se secas kad si napusavao Lanu. Ja sam rekao nesto u fazonu da ces je zavoleti. Kakav je njen odlazak iz serije? Nije ona ni trebala da bude ovoliko dugo u njegovom zivotu, u stripu je skoro nebitna. Ali lepo su to napravili, igrala je rolu do kraja. Dok Lois nije stigla. Imam mnogo pitanja ako si slobodan da pises o seriji. Hahahahahsh, davno sam je gledao. Vise se ni ne secam.

Forum početna