Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
FoX FoX   17.06.2018 u 14:40

Dafak Kloi

Glumici preti doživotna robija zbog seksualnog zlostavljanja žena

Priložena slika:

Američka glumica Elison Mak, koju naša publika najviše pamti po ulozi u seriji "Smolvil", u martu mesecu je uhapšena pod sumnjom da je seksualno zlostavljala desetine žena.

Zvezda televizijske serije "Smolvil", 35-godišnja glumica Elison Mak Sumnjiči se da je kao članica sekte Nxvin, zajedno sa vođom Kit Ranerom,pomagala u krijumčarenju, trgovini i podvođenju ljudi.

Glumica je uhapšena u martu mesecu u Meksiku, a sada se po drugi put pojavila na sudu gde je negirala krivicu. Elison je u utorak na sud došla iz kućnog pritvora jer je nakon što je platila pet milona dolara kaucije dobila puštena da se brani slobode.

Kako pišu američki mediji, Kitu Raneru je ista molba odbijena, jer se pretpostavlja da se u sekti Nxim nalazi veliki broj ljudi koji bi mogili da mu organizuju beg iz države. Sumnja se da je Kler Bronfman, ćerka milionera Edgara Bronfmana umešana u slučaj, a policija trenutno radi na prikupljanju dokaza.

Iako će ovaj slučaj tek u narednim mesecima dobiti svoj epilog, mediji pišu da ako se Elison ne nagodi sa tužilastvom, preti joj kazna od 15 godina zatvora do doživotne.
Cranium Cranium   17.06.2018 u 14:52

FoX (17.06.2018/12:40)
Dafak Kloi

b92.net/news/pics/ ... 1ae17
Leeeeeeeleeeeeee. Koji ku**c, ali bas koji ku**c. Bas me zaintrigiralo ovo.
atom atom   17.06.2018 u 16:54

FoX (17.06.2018/12:40)
Dafak Kloi

b92.net/news/pics/ ... 1ae17
Ima neki video tog sex zlostavljanja?
Cranium Cranium   18.06.2018 u 00:27

telegraf.rs/zanimlj ... video

Citiram....Među hiljadama klijenata seminare i obuke organizacije su prošle i neke slavne ličnosti, poput Linde Evans, Ričarda Brendona i glumice Kristin Kruk, kao i ćerka bivšeg meksičkog predsednika Visentea Foksa.

Kristin Kruk???? Eeee moja lisice. Pola cast-a Smallville-a bilo na "seminaru"
Cranium Cranium   27.06.2018 u 11:23

Satro lista poznatih koje je "Kloi" pokusavala da vrbuje u kult. vanityfair.com/sty ... nxivm
Edy Edy   24.10.2018 u 02:57

Ljuudi moji, prvi put vidim ovo za kult. Ccovjece... samo mi nije skroz jasno ovo "sex zlostavljanje" od strane Kloi...

Auu evo citam clanke, pa ova krijumcarila i prodavala ljude.
Cranium Cranium   24.10.2018 u 16:33

Edy (24.10.2018/00:57)
Ljuudi moji, prvi put vidim ovo za kult. Ccovjece... samo mi nije skroz jasno ovo "sex zlostavljanje" od strane Kloi...

Auu evo citam clanke, pa ov
Nismo dugo update-ovali temu, mozda ima novosti sto se ovoga tice.
FoX FoX   20.03.2019 u 03:05

Ima

"Smallville star Allison Mack are arguing that she isn’t guilty of inducing forced labor if the Church of Scientology isn’t guilty of the same charge."
google.com/amp/s/d ... /amp/

Eee, krenuo sam jovo nanovo sa sezonom 7, iako sam pre možda godinu dana stigao do 5epke.. Ja pustio danas i jbt, kao da nisam gledao prvih pet epizoda.. nepoznato mi Tako da ću ispočetka Mada ću morati da čekiram i sezonu 6, za svaki slučaj...
Cranium Cranium   20.03.2019 u 19:13

FoX (20.03.2019/02:05)
Ima

"Smallville star Allison Mack are arguing that she isn’t guilty of inducing forced labor if the Church of Scientology isn’t guilty of the sa
Opaaaa, nastavljamo ha? Pa pazi, moze da proba sa tim stavom. Ne znam hoce li uspeti.
FoX FoX   10.04.2019 u 12:09

Ponižavala i seksualno iskorišćavala srpsku princezu: Sad plače i izvinjava se na sudu

Glumici iz serije "Smolvil" preti do 40 godina zatvora, a presuda će biti izrečena u septembru.
Priložena slika:

Glumica Alison Mek (36) priznala je da je kriva za zaveru za ucenjivanje vezano za njenu ulogu koju je imala u organizaciji Neksijum (Nxivm), grupi koja je tvrdila da se bavi programima za samopomoć.

Zapravo je u pitanju bila piramidalna prevara u kojoj su neki regruti eksploatisani "seksualno, kao i radno, u njenu korist", što je bilo i sa sa srpskom princezom Indijom Oksenberg, unukom Jelisavete Karađorđević.

Glumica koja je igrala u seriji "Smolvil" priznala je i optužbe za iznudu i prisilan rad. Ona je uhapšena u aprilu prošle godine i optužena za navodno učešće u pomenutoj organizaciji. Mekova je optužena da je regrutovala žene da se pridruže onome što im je ona opisivala kao žensku mentorsku grupu, koju je osnovao i vodio Kit Ranijer, u grupi poznat i kao Vangard.

Prošle godine se Mekova izjasnila da nije kriva po tačkama za koje je optužena. Kako se navodi, ona je bila ko-autor programa unutar Neksijuma, koji je bio usmeren ka glumcima.

Za ovu sektu se saznalo 2017. godine, kada je priču objavio Njujork tajms. Mekova je navodno bila desna ruka Ranijeru. Njena uloga bila je da vrbuje nove žrtve za sektu i privodi ih vođi. One su tamo prisiljavane na fizički rad i seks, a pritom su verbalno ponižavane, pa čak i žigosane njegovim inicijalima. Žene su izgladnjivali dok ne bi postigle telesnu težinu koju je vođa kulta smatrao idealnom. Takođe su bile fotografisane gole. Ranijer je 2003. godine započeo sa radionicima u kojima se, između ostalog, govorilo da muškarci moraju da imaju više seksualnih partnera, a da žene moraju da budu monogamne.

Bila obmanuta

"Bila sam izgubljena. Preuzimam punu odgovornost za svoje ponašanje. Iskreno žalim zbog svoje uloge u ovom slučaju. Žalim zbog svoje porodice i dobrih ljudi koje sam povredila jer sam bila obmanuta učenjem Kita Ranijera", rekla je Mekova, koja je priznala da je bila članica tajne grupe zvane DOS, unutar sekte.

Priznala je da je držala grupu žena u ropstvu i da im je naređivala da obavljaju usluge za nju.

"Bila sam članica tajnog društva koje je osnovao Ranijer. Krila sam da je on vođa. Verovala sam da su njegove namere dobre, da želi da pomogne ljudima, ali bila sam u zabludi", rekla je Mekova na sudu i obećala da će biti bolja osoba.

Ona je toliko plakala tokom ispitivanja da je sudija nekoliko puta prekidao suđenje i pitao je da li dobro. Glumici nekad popularne serije preti do 40 godina zatvora, a presuda će biti izrečena u septembru.

Katarina Oksenberg, zvezda serije "Dinastija" i ćerka Jelisavete Karađorđević, je za magazin "People" ispričala kako je njena 26-godišnja ćerka potpala pod uticaj lidera sekte pod nazivom Neksijum. Posle mukotrpne borbe, Jelisaveta i njena ćerka Katarina uspele su da srpsku princezu Indiju spasu od opasne sekte čiji je član bila.

Forum početna