Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   26.12.2015 u 11:38

Koji je? Onaj tornado?
FoX FoX   26.12.2015 u 15:16

Aha...taman sam se ponadao da ce klark reci svoju tajnu lani.. ali opet ista prica -_-
Cranium Cranium   26.12.2015 u 16:04

Ja rekoh u prvom postu da je p**ka. Ti nisi skapirao. Polaaaako.
FoX FoX   27.12.2015 u 22:40

Hahaah jbg
E zvanicno mogu da kazem da sam "Hooked" sto bi ameri rekli ceo dan gledam smallville i evo jos malo pa i drugu sezonu zavrsavam..i mogu reci da me je vise smorilo ovo izmedju klarka i lane jbtttt...
Cranium Cranium   27.12.2015 u 22:55

Ahahahahahahah, p**kaaaaa. Polako matori, samo gledaj. Svašta bih rekao, ali spojleri spojleri.
FoX FoX   28.12.2015 u 01:48

ahahaha a dobro,nije mu lako kad pogledas..plasi ga kako ce da reaguje itd..kad joj kaze,skapirace da je on "kriv" za smrt njenih....itd itd e jbg ,svasta se desava ovde baš zarazna serija moraću da smanjim dnevnu dozu
btw...ovi lutherovi su ludi
Cranium Cranium   28.12.2015 u 02:03

Kakav ćale, takav sin. Bogataši, jbg. Šta radi Kloi?
Kako je ona ostala živa do kraja serije ja pojma nemam. Sva sranja na nju i Lanu idu.
Cranium Cranium   28.12.2015 u 20:04

Dodao glasanje, imao sam 4 osobe i jedva sam se odlučio da izaberem Chloe. Drugo mesto dele Oliver Queen, Tess Mercer i Lois Lane. Mada i Lana je laganica medju ovo troje. Nerviraju me ćale i keva Klarkovi.
FoX FoX   28.12.2015 u 20:41

Kloi se cesto svadja sa klarkom...zbog lane
Ja izabrao kloi isto extra je ona

jbt ja pola ovih likova ne znam
a ostala mesta...pa nznm jos,kloi je ostavila najjaci utisak...cekam te tvoje likove
pa meni je ćale ok,keva ništa posebno...nekad imam osećaj kao da gledam špansku sapunicu
Cranium Cranium   28.12.2015 u 21:54

@FoX (28.12.2015/19:41)
Kloi se cesto svadja sa klarkom...zbog lane
Ja izabrao kloi isto extra je ona

jbt ja pola ovih likova ne znam
a ostala mesta...pa nznm jos,kloi je
Auuuu matori, videćeš.
Tess Mercer je klasična kučka u seriji. Biznis žena. Vrlo moguće da ti bude antipatična neko vreme, ali je meni do jaja. Nema zaj**avanja sa njom. Fazon ženski Leks.

Oliver Queen iliti Green Arrow je sve ono što Klark nije. Dobar dečko, plus kul. Milijarder koji se opija, ide u strip barove i troši gomilu para na gluposti. Kao klinac se družio sa Leksom.

Lois Lane, lujka sa prgavim karakterom i teškom rukom. Da Lana nije nežna bila bi ovakva.

Forum početna