Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
FoX FoX   03.01.2016 u 21:13

Hahah e ne koristis spojlere ma nisam sj**ao predvidljiva je serija anyway..lionel is back
Cranium Cranium   03.01.2016 u 21:19

Veruj mi da si sj**ao. :-)
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   03.01.2016 u 22:01

A to da jbg..
Cranium Cranium   03.01.2016 u 22:08

Eeeeeeeeeeh,
. Videćeš već.
FoX FoX   18.01.2016 u 01:21

Završavam sa 5sezonom..mislim da je ovo najgora sezona do sad msm ima par ok epizoda ali brate...

Cranium Cranium   18.01.2016 u 10:02

Kažem ti ja, Leks je zaj**an igrač. Jbg, istrošili su se više sa forama iz uvodnih epizoda, prava Supermen akcija predstoji kad se ubace likovi i negativci iz stripova. Bar je meni bilo do jaja. Ne znam kako da te pitam a da ne lupim spojler. Pogledaću na netu. Treba da se desi nešto, neki radikalni preokret. A što se tiče Marte i Dzonatana, pffffffff. Gube svrhu. A i nerviraju me. Draža mi je Luthor familija. :-)
Cranium Cranium   18.01.2016 u 10:21

Da, uskoro tebra uskoro. Nemoj da gledaš po netu ali šesta sezona je ta od koje se zakuvava. Jel se pojavio Zod??? Pošto piše da se pojavio u petoj, a ja ga se ne sećam u petoj. Uglavnom, zamrzećeš novih par ljudi.
Cranium Cranium   18.01.2016 u 10:32

Neeeeee, Zod se samo spominje u petoj i ostalim sezonama. Dolazi mnogo kasnije. Ali se u šestoj pojavljuje Green Arrow. Malo nešto, ali se pojavljuje. Posle upada u seriju kao protagonista. Ček da razgledam još malo.
FoX FoX   18.01.2016 u 18:42

Hhhhaha da u petoj se pojavio zod,kao hteo je da predje u nas svet pa klark prekinuo konekciji sta vec
Tebi taj zod bas bio gotivan?
Cranium Cranium   18.01.2016 u 20:16

Mislim ovaj iz Smallvilla je retos (glumac) , ali mi je Zod kao general armije sa Kriptona bio kralj. Čovek koji ne bira sredstva da uspe u namerama za koje on smatra da su ispravne. Za svoje vojnike bi dao i ruku i nogu i glavu ako treba. Ali ovaj iz Smolvila glumac nije fizički dorastao pravom Zodu. Recimo Zod iz Man Of Steel je brutalno izabran. Ovaj iz Smolvila je nekako previše običan.

Forum početna