Smallville
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Cranium Cranium   18.01.2016 u 20:17

Ali to se tiče samo izgleda, što se tiče same pojave, nemam nikakvu zamerku. Ekstra je dočaran Zod.
FoX FoX   22.01.2016 u 04:34

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Inače,pojavio se Oliver Queen,sa sve robin hood kostimom
Cranium Cranium   22.01.2016 u 13:33

Ahahahahahahahahah, neeeemoj da čitaš j**ene spojlere. Pa greška matori, ko je rekao da će joj reći uopšte? Oliver se pojavljuje na par epizoda sada, kasnije dolazi za stalno. Lois počela da balavi za njim? Š'a radi Lex?
FoX FoX   22.01.2016 u 16:24

Pa slucajno jbg
jaooo nije valjda da ce biti fora kao sa kloi -_- jaoo

aha e bzvz..dobar lik ovaj oliver
jeste malo

a leks..ma u dogovoru sa caletom testira laninu odanost
Cranium Cranium   22.01.2016 u 17:16

Nije fora kao sa Kloi. Videćeš već, tjst slično je, nemam pojma. Ne sećam se kako je Kloi saznala. Znam da ga je videla na delu kako zaustavlja kola u vazduhu. E sad neke detalje, ne sećam se tačno. Kažem ti ja, on je kul verzija Klarka , a plus je samo čovek. Klark bi bio kompletna p**ka da nema moći. Ovako je samo emotivna p**ka. Aaaaa daaaa, to je deo kad Leks počinje da bude onaj Leks. Gad. Jadna Lana.
FoX FoX   23.01.2016 u 01:07

Haahahaha cek bre...green arrow nema moci?jel si siguran deluje mi kao da ima neke moci sta ti ja znam..ili je stvarno dobar sa strelama
E jbg,leks mi pre bio bas extra...sad vec smara sa njegovom tamnom stranom
A lana aaaaaa kao glumi neku opasnu ribu sad kad je sa leksom
Cranium Cranium   23.01.2016 u 09:47

Nema Green Arrow nikakve moći. Samo je precizan u pm i ima sve one gedzete sa strelama. Strela sa ovim, strela sa onim. Fora je u tome da je morao da nauči kako se koriste luk i strela, videćeš. I mnogo je postao dobar u tome. A i bio je član neke tajne organizacije kojima je primary weapon luk i strela gde se utrenirao za medalju. I stalno trenira i usavršava se na gajbi. Da ima moći ne bi morao. Ti si se istripovao jer kad obuče kostim promeni glas. To ni ja ne kapiram zašto. Ima neka caka.
Cranium Cranium   23.01.2016 u 09:53

Ahahahahahahaha, nije krava tebra. Samo gledaj. Ja sam je zgotivio ponovo nakon ove sezone. Ti si kao one babe sa meksičkim serijama, navijaju za jednog lika i sve koji ne rade u njegovu korist zamrze. Recimo ja sam Leksa zamrzeo do jaja, a Lanu zgotivio ponovo. Klark je standardno gotivan, njega ne računamo. On je glavni lik. E baš me zanima kako ćeš prihvatiti Tess Mercer kad se bude pojavila. Ona je baaaaš bitch na prvi pogled. Meni je bila ekstra.
FoX FoX   24.01.2016 u 21:54

Aha da ovaj stvarno nema moći a to kad promeni glas msm da postoji neka spravica ili slično How does Oliver Queen change his voice when he becomes the vigilante?

Jeste krava čim je vidim smorim se mazi se previše hahah nisam meksicka baba ,samo kazem...ne vidim njenu poentu u seriji ako nije sa klarkom..sta sad mene zanima privatan zivot lexa...
verujem da ce i meni lana biti ok ali za sad..baš me smara i krava je
Cranium Cranium   25.01.2016 u 00:32

Verovatno ima neka sprava. ;-) Jesu prikazali kako je maltretirao Leksa kao klinac. Njih dvojica se znaju iz škole za bogataše. Kako god, justice league je nešto najgotivnije kod DC heroja. Kao Klark je glavni, ali uvek je bolje kad ih ima više.

Laaaana Lana Lana. Svako od njih ima svoju poentu, ima je i ona. Sad, to što ti navijaš da na kraju završe zajedno, to je drugo.

Forum početna