The Flash
Forum Zabava Serije

Cranium   03.04.2015 u 13:05

Zato se i zovu superheroji. ;) Jer imaju "supermoći"
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   23.02.2016 u 17:41

@Cranium (02.04.2015/21:19)
Kao što sam i u temi za zelenu strelu rekao. Jedan je Smolvil. Ovi svi junaci su ma ni 5% supermena. The Flash mi se ne svidja, a Green Arrow je kul lik ali izbegavam da gledam seriju. ;)
Superman je ništa naspram nekih kao što su Black Adam, The Silver Surfer, Martian Manhunter i pogotovo Doctor Strange.

Da ne spominjem Green Lantern, bilo koji Lantern ustvari. Superman je zaštitnik planete zemlje? E pa Green Lantern je zaštitnik intergalaktičnog mira. I zadužen za jedan od 3600 sektora na koje je svemir podjeljen. Superman je jedan od najjačih heroja kada se uporedi sa normalnim ljudima, ali kada ga uporedite sa drugim vanzemaljcima ili bilo kakvim nadnaravnim pojavama, on je ništa posebno.

The Flash je poznat kao "The fastest man alive", toliko brz da negira zakone prostora i vreman i može da putuje kroz vrijeme. Green Arrow je doduše bezveze, lik koji koristi luk i strijelu i nema neki naročit kodeks za superheroja. Nije vala nešto posebno. Inače, u TV seriji green arrow je playboy i razmaženi milioner. Što je najgore, isti je takav i u privatnom životu, i kao superheroj.

Ipak, superman nije ni 5% nekih drugih heroja

Što se serije Flash tiče, odlična je. Gluma je u neku ruku postala bolja, plot je mnogo kompleksniji i istražuje puno zanimljivije koncepte u sezoni dva. Preporučujem, odlična serija Bio sam malo skeptičan na početku, ali je itekako zaslužila slavu.
Deus Deus   23.02.2016 u 18:53

The Flash gledo sam sada svaki puta cekam da izbace epizodu u 2 sezoni

Forum početna