FL STUDIO
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   13.05.2018 u 20:59

Evo mojih prvih radova, camilo je ovo dugo u fonu dok nisam kupio jaci fon, koji podrzava export/import midi fajlova. A kapiram da je ovo staro nekih 10 godina lagano. Uzivajte u gluposti. Msm, nije ovo toliko lose koliko je j**eno dosadno. Vrti se i vrti i vrti ista melodija. Idemo. Poredjao sam ih po tome kako ja mislim da su nastale. Od starije ka novijoj.

Traka 1. Msm da je najstarija od ovih koje sam nasao. Ideeeemo, koja improvizacija na 1:19 ahahahahahaha, koje govno ali imao sam i tada smeka.

Traka 2. Ahahahaha, koliko dosadno. Ja hteo da napravim nesto kao akusticna gitara, znate ono kad krenu da sviraju freestyle. Donekle sam i uspeo, ali na 3:55 sam usrao sve. Kad sam ubacio "elektricnu" Ono odzvanja sineeee.

Traka 3. Aaaa vec sam nabacio 0,1 promil skila. Ali i dalje govno dosadno. Vidim vec sam prostudirao ritam. Uglavnom mi ritam najbolje i ide. Iscukam na keca sve sto sam zamislio.

Priloženi fajl : 1526238063.mp3 (2.79 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   13.05.2018 u 21:05

Nisam mogao da nadjem cuvene meksikance koje mislim da sam kacio vec ovde. To mi je na vajbu bila ja mislim najveca ukenjaza. Ono je uspelo j**alo majku, perverzija teska. I to i jedan military bit koji je bas bio u fazonu 2pacovog when we ride on our enemies. Ta dva bih mozda mogao i da editujem sada kada znam sta se radi sa zikom, ali dzaba kad ih nema vise.
FoX FoX   13.05.2018 u 23:01

Uuuu ovo i nije toliko loše brate
Ova prva je super, već čujem vokal i eto ti kul pesme uz malo dorade, ubacivanje bass-a itd...

Druga, poznata mi ova melodija. Okej je. A od 3:55, podsetilo me na neki od soundtrack-ova vrućeg vetra
Treća ima dobar bit da, stvarno imaš osećaj za bit

Brate, ako su ti ovo početni radovi onda si stvarno talentovan za pravljenje muzike.. Kad bi se malo više potrudio i imao volje, čuda bi pravio...šteta da ne iskoristiš talenat
Cranium Cranium   13.05.2018 u 23:37

FoX (13.05.2018/21:01)
Uuuu ovo i nije toliko loše brate
Ova prva je super, već čujem vokal i eto ti kul pesme uz malo dorade, ubacivanje bass-a itd...

Druga, poznata
Ahahahahaha, ma gde malo dorade, mnoooogo dorade treba za ovo. Ali u moju odbranu, midi i ne moze da zvuci bolje.

Recimo da su ove 3 u prvih 10 traka koje sam napravio. Sve su bile duge po minut, minut ipo, ove su prve ozbiljnije svakako. Secam se bas bas prve. Ajoooooj, ti si Sopen za mene. Ortak mi se zamalo ugusio od smeha. Ali dobro, tad sam ucio kako funkcionise to djubre od aplikacije.
Mada je i ovo zesce neozbiljno, vidis da nisam ni znao sta je bas.

Druga, i meni melodija vuce na neku pesmu j**em li ga sada (ali meni sve pesme vuku na neku drugu) Koji soundtrack iz vruceg vetra? Ahahahahaha, ti poceo kao ja.

Treca je bolje zvucala kao midi veruj mi.

Ma sada sam mnogo bolje potkovan, ali to mi nekad i predstavlja problem. Znam sta hocu, pa ne ekperimentisem kao onda. A to znaci manje originalnosti.
FoX FoX   14.05.2018 u 00:31

Pa dobro, ako je hip-hop u pitanju i ne treba puno dorade

hahaahha mislim da ništa ne može da nadmaši moju prvu pesmicu u fl studiju blackfoxwap.tk/forum/i ... =5578 koja distorzija jbt i kakvo sranje
Voleo bih da čujem taj tvoj prvenac

Pa dobro ali ok su ti melodije, bit Već u prvim radovima si znao kako šta...

Evo npr ovaj youtube.com/watch? ... 3U0KY vuče malo tvoja gitara na ovu njihovu ahhah ili se meni samo učinilo

E pa to je zeznuto jbg...ma treba posvetiti dosta vremena...

Eeee a sad sam provalio zašto mi ova prva melodija kul i na koju melodiju me podseća... Kerber-Jos Samo Ovu Noc Mi Daj početak
Djomla97 Djomla97   14.05.2018 u 01:00

Uf. Meni se ovo prvo svidja. Posebno mi se svidja ovaj deo, kad se menja klavir. na 1:30.

Koje pluginove si koristio za ovo? I koji Fl koristis?
Welicak94 Welicak94   14.05.2018 u 02:08

Brate, prva je vrhunska! Odlicna Svaka cast. I ovo ostalo je skroz okej.
Ovu trecu zamisljam kao savrsenu pozadinsku muziku za neki anime. :3
Cranium Cranium   14.05.2018 u 10:24

Auuu jbt, koji vam je ku**c.

Ahahahahaha, lisice. Vruc vetar. Tripujes brate, mene ne podseca. Ali ti si to prostudirao (vruc vetar) pa verovatno ima nesto sto podseca.

Djomla, kakav bre plugin. Ovo je napravljeno na java telefonu pre 10 godina, u aplikaciji vibe koja je bila teska 50 kb. Midi fajl koji je nastao iz aplikacije sam davnih dana konvertovao u mp3 , a rezultat konvertovanja je ovaj.

Weki, imao sam ja i svojih db pokusaja. Ona zika kad Vegita raznese sebe protiv majin buu-a. Ne secam se vise. Dobro je ispala matra, ali tad sam znao note za glavnu melodiju jer logicno, nije moja melodija. "Ukrao" sam je.

Eeeee koliko imate niske standarde. Ali ako, hvalite me hvalite.
Djomla97 Djomla97   14.05.2018 u 14:39

A jeb' se Kran. Ja reko Fl Studio. I sta ga koji klinac kacis ovde
Inace, dobro si se setio, da konvertujes ovo. I ono, dobar je rezulatat.

Kad ovako dobro radis na telefon, probaj nesto sa Fl Studiom.
FoX FoX   14.05.2018 u 20:30

To mu i ja pricam al slaba vajda

A kran, nisu nam niski standardi, bar ne meni, nego msm da svi mi komentarisemo samo tvoje melodije koje su dobre a naravno da je ovo prilozeno siromasno

Forum početna