FL STUDIO
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   18.04.2017 u 00:04

@FoX, Ma na onu tvoju proba1 bila bi dobra za ton na fonu
Cranium Cranium   18.04.2017 u 00:15

FoX (17.04.2017/21:44)
ahahhah ali meni nije jasno kako si zapamtio tu muziku jbt

tnx,moraću da instaliram fl na laptopu pa ležeći da petljam...ubi me ovo sedenje
Ahahahahahah, pa kad su ga prikazivali milion puta. Ima milion pesama koje me podsećaju na neku drugu pesmu.

Evo petljaću uskoro po tom tvom midiju. .

Veruj ti meni, prvo odradi ritam.
FoX FoX   18.04.2017 u 02:17

ahahaha pa dobro da ali gde baš zapamti tu nebitnu melodiju

E brate,našao sam jedan kul sajt sa raznim dodacima za fl a ima i dosta efekata,tipa bass loops,drum hits itd...

megasamples.wordpress.com/

jest da ima puno reklama na download stranicama ali vredi biti uporan Ja sam skinuo dosta toga sa ovog sajta...mada opet..gledam da budem originalan
Ima brutalno dobrih preseta za ovaj Sylenth1.
Cranium Cranium   18.04.2017 u 02:49

FoX (18.04.2017/00:17)
ahahaha pa dobro da ali gde baš zapamti tu nebitnu melodiju

E brate,našao sam jedan kul sajt sa raznim dodacima za fl a ima i dosta efekata,t
Ahahahahahaha, pa j**iga. Meni je očigledno bitnija od onog kolca.

Recimo Base Unique - Cambodia youtu.be/ZRGEYEBwo8k me tako podseća na neku Merlinovu pesmu. Intro samo.

Svaka pesma ima svog sličnog brata. Samo što mi ne znamo sve pesme. .

Skidaj skidaj. :-). E evo malo sam čeprkao malopre, malo doradio melodiju. Ali dzaba kad ja nemam mogućnosti kao ti na kompu. .

Priloženi fajl : midi.ogg (1.73 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   18.04.2017 u 02:55

Evo ti kratki midi

Priloženi fajl : midi.mid (0 MB.)
FoX FoX   18.04.2017 u 03:21

hahahhaha ja sam taj film samo jednom gledao

uuu cambodia meni je to jedna od omiljenih pesama iz '80-ih..mm ne znam da li je merlin ali jest ,vuče na neku našu pesmu.

aaa nije loše a kako si obradio ovaj moj midi?tjst jel seciraš deo po deo ili kako?

Predji na komp brt,mogu da ti pošaljem link od full fl studija.
Mada je FL stvarno moćan,treba mu jači procesor i ram...meni nekad zna da štuca kad ubacim gomilu dodataka..
Cranium Cranium   18.04.2017 u 10:09

FoX (18.04.2017/01:21)
hahahhaha ja sam taj film samo jednom gledao

uuu cambodia meni je to jedna od omiljenih pesama iz '80-ih..mm ne znam da li je merlin ali jest
Ne seciram ništa. Ubacio ga, izbrisao ono što mi se nije svidelo, dodao nešto drugo i tako.

Ma slab mi je laptop, baguje i jutjub ponekad a kamoli fl. A i nekako me ne privlači. Jeste, podseća na neku domaću. Msm da je Merlin. Sad me baš zanima.
FoX FoX   19.04.2017 u 06:43

e jbg,bez kompa neces biti profi producent

Brate mogao bi da zaradjuješ od ovoga
Kačiš matre ili slično na soundcloud tjst beatport i svaka matra po 1$,nakupi se
Iskoristi talenat.

Auuuu..
Napokon sam prešao tih mojih famoznih 11 sekundi (Svi moji pokušaji su otprilike te dužine )
Videću ovih dana kad završim da ubacim moj novi pokušaj u trajanju od nadam se 1minuta
Skapirao sam kako sve to funkcioniše i evo ja mislim da polako ali sigurno napredujem

E daaa,juče sam nastavio onaj moj prvi pokušaj blackfoxwap.tk/forum/i ... d=525

i evo ga nastavak ispod
jest da sam protivnik ovih "glasića" ali nisam mogao da odolim a da ne ubacim..a eto dodao sam i niske tonove,moje veliko otkriće jbt tek sam danas slušajući radio skapirao da se većina pesama bazira na tim niskim tonovima u pozadini..

Priloženi fajl : first.mp3 (0.33 MB.)
Cranium Cranium   19.04.2017 u 11:52

FoX (19.04.2017/04:43)
e jbg,bez kompa neces biti profi producent

Brate mogao bi da zaradjuješ od ovoga
Kačiš matre ili slično na soundcloud tjst beatport i svaka
Ma boli me ku**c što neću biti producent. Nikada nisam ni planirao. Opaaaaaaaaaaaa, nije loše. Ja nikada nisam pokušao da ubacim voice synth. Moraću i ja kad budem imao vremena da izčeprkam nešto.
Cranium Cranium   09.05.2017 u 12:56

Jel te podseća na nešto?

Priloženi fajl : indila.ogg (1.7 MB.)

Forum početna