Linkin Park
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   02.04.2020 u 21:50

Cranium (01.04.2020/22:02)
youtu.be/v0_Mp4NS7RU

Mike u karantinu, stay home challenge, pravi lajvove za njegov tjub kanal. Finalni produkt na 1:11:55.

j**ote kol
Odslušao sam "finalni produkt" a ovih dana ću odgledati ceo projekat.
Extra jbt! Stvarno vuče na pesme sa starih LP albuma.

Ufff, sad mi se javila želja da slušam nove LP pesama na fazon Meteora albuma
Valjda će izbaciti ovu pesmu pa koga god izabrali za vokalni deo...
Bitno je samo da se vrate na stari žanr

Jest da je Čester nezamenljiv ali šta je tu je...
Po meni, treba nastaviti dalje sa bendom jer kao bend imaju jedinstven fazon i šteta je da propadne talenat.
Neka promene naziv, čisto da stave tačku na jedan projekat, jer LP bez Čestera...nije to to.
Promeniš naziv benda, isti članovi su tu i teraš dalje sa pričom..a pritom su sa tom izmenom naziva, sačuvali LP od mogućeg "skrnavljenja" sa novim vokalom.
Cranium Cranium   02.04.2020 u 23:09

Ovo trazis? Ma ne znam, ja mislim isto. Da bi mogli nastaviti, ali ne kao Linkin Park. Nema poente.

Priloženi fajl : hybridtheory.m4a (2.73 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   04.04.2020 u 16:34

Krenulo se lagano sa iskoriscavanjem lika i dela Chestera Beningtona. Njegov nekadasnji bend Grey Daze u junu izdaje album "Amends" koji nije nista drugo do kompilacija njihovih demo pesama. Mozda se uradi neki kvazi remaster i to je to.

Sumnjam duboko u plemenite namere bivsih kolega i njihovih menadzera ako ih imaju uopste.

Kako se uvek sete nekoga kada on umre?

Sledeci na redu su momci iz Dead By Sunrise, pazite sta sam vam rekao. I na kraju ce Linkin Park izdati album sa neobjavljenim pesmama. I onda ce se desiti ili prestanak postojanja Linkin Parka ili totalna promena svega sto Linkin Park predstavlja.
FoX FoX   04.04.2020 u 23:14

Cranium (02.04.2020/21:09)
Ovo trazis? Ma ne znam, ja mislim isto. Da bi mogli nastaviti, ali ne kao Linkin Park. Nema poente.
Pa da, ali čekam ovu traku sa vokalom Ehhh kad pustim ovu pesmu i kad krene vokalni deo, čujem Čestera u glavi jao bre!

I ja se pitam kako se uvek sete nekog kad umre... Čista komercijalna namera al ajd možda i želja da podele neobjavljene pesme u ovom slučaju demo...
Tako će i biti brate, ne sumnjam...

Inače, dobra fora za spot... Nije loše...

Pazi Čestera sa dugom kosom, dredovima Kakav outfit je furao tada
Cranium Cranium   05.04.2020 u 08:43

FoX (04.04.2020/21:14)
Pa da, ali čekam ovu traku sa vokalom Ehhh kad pustim ovu pesmu i kad krene vokalni deo, čujem Čestera u glavi jao bre!

I ja se pitam kako se
Videcemo kako ce se stvari odvijati. I ja isto cujem Majka na onim mirnijim delovima, chestera kako se dere na onim delovima sa gitarom. Cudno nekako se osecam.

Hahahahah, ma to vreme je bilo haos. Kraj devedesetih, pocetak dvehiljaditih. Posebno u Americi. Kod nas je i dalje bio jak uticaj dizela. Ali i kod nas si mogao da vidis ponekog lika sa dredovima, ofarbanom kosom u plavo plavo. Baggy stvari, itd. Eeeeeeh, nostalgija.
FoX FoX   03.06.2020 u 12:09

Ne znam, svaki put kad čujem posle nekog vremena Easier To Run probude se neke emocije. Intro je moćan (što sam napisao više puta, gledam sad )
Na onoj mojoj top listi sam je stavio na 7 mesto ali lagano može u top 3.
Cranium Cranium   09.08.2020 u 14:37

Dobar cover, sad se u meni probudila zelja da odradim svoj cover. Produkcijski naravno, sa pevanjem veze nemam.
Cranium Cranium   11.08.2020 u 02:15

Šta li je to??? @fox

Priloženi fajl : linkin.jpg (0.36 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   11.08.2020 u 02:58

Hahhah ne znam na šta tačno misle

Mislim, sajt im je u fazonu desktopa Windows 95-ice. Ništa neobično sem tog dizajna nisam video na njihovom sajtu
Cranium Cranium   11.08.2020 u 03:01

FoX (11.08.2020 / 00:58)
Hahhah ne znam na šta tačno misle

Mislim, sajt im je u fazonu desktopa Windows 95-ice. Ništa neobično sem tog dizajna nisam video na njihovom sajtu
Neke stare trake ili tako nešto. Bacam pogled sutra.

Forum početna