Linkin Park
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   14.10.2017 u 15:58

FoX (13.10.2017/22:39)
Ovaj video nastao je samo šest dana pre Beningtonovog samoubistva

Bend Linkin Park je 14. jula snimio epizodu popularne emisije "Carpool Karaoke" k
Odgledao. Vidis da su bili kao jedna veeelika porodica. Kao deca se ponasaju jedni prema drugima. To je lepo videti, ali evo vidis da i to moze da nestane.

Chester nasmejan, peva, zaj**ava se. Mike kao dete, ne moze da veruje sta se desava. Pokida se od smeha. Za njega sam u par videa saznao da je dobrica pravi. A Joe se smorio, ko ne bi pored one budale. Nije mi legao onaj voditelj. j**ote kao da se zaljubio u Majka. Samo njega bocka, samo o njemu prica.
FoX FoX   14.10.2017 u 17:03

Jeste brate...prosto ne mogu da verujem da je Chester to sebi uradio posle par dana...ovako kad ga pogledaš, nema šanse da bi rekao da je u nekoj depresiji ili slično...ali opet, to u videu je njegova druga ličnost, ličnost za medije..a ovako privatno verovatno nije baš tako veseo...mada i to je pitanje...

hahaahah strašno brate gde nađoše ovog debila haos...Mike je baš lik kad je izdržao ono sprdanje...Dzo žešće smor

Inače, ova nova, Talking to myself nije loša refren je dobar
Cranium Cranium   14.10.2017 u 17:53

FoX (14.10.2017/15:03)
Jeste brate...prosto ne mogu da verujem da je Chester to sebi uradio posle par dana...ovako kad ga pogledaš, nema šanse da bi rekao da je u nekoj depr
Jbg brate, ne znam kako izgleda depresija ali pricali su mi neki bliski ljudi. Da je i nemoguce moguce. Biti veseo nije gluma, jednostavno imaju zesce promene raspolozenja. Ja to i dalje ne mogu da skapiram, kako neko ko se 95% dana smeje i zaj**ava, uziva u zivotu uspe da suzbije srecu u tih j**enih 5% Aloooo bre.

A sto se Majka tice, gledao sam klip gde on reaguje na "reakcije klinaca o LP" Onaj klip sto smo gledali. Lik je dobrica klasicni. Pozitiva. Bole ga ku**c.

A sta je bilo sa starim carpool-om?
Cranium Cranium   29.10.2017 u 02:11

Evo tebra, bio livestream sinoc. youtu.be/9VoLHdADma8
FoX FoX   29.10.2017 u 03:12

Moraću da odgledam tu majkovu reakciju Ma da, deluje kao kul lik.

Pogledaću i ovaj livestram..

Baš me zanima šta će biti sa LP..
FoX FoX   04.12.2017 u 20:18

Crawling (One More Light Live) - Linkin Park

ehhh...još nisam video ovakvo poštovanje prema fanovima..totalna opuštenost i u isto vreme kida kako peva..
Taj zagrljaj na kraju...jbt naježim se kad gledam ovo..
Cranium Cranium   05.12.2017 u 17:04

FoX (04.12.2017/19:18)
Crawling (One More Light Live) - Linkin Park
youtube.com/watch? ... sRg9g

ehhh...još nisam video ovakvo poštovanje prema fanovim
Au pm, sad sam se smorio.
Cranium Cranium   12.03.2018 u 18:28

youtu.be/Xk_2NB0RIaA Mislim da bi trebali poslusati ovu pesmu.
FoX FoX   12.03.2018 u 22:03

Lepo...
Jedan od komentara... "The whole song I was waiting for Chester to scream" baš tako :/

Znači Mike krenuo sa solo karijerom?
Cranium Cranium   12.03.2018 u 22:38

FoX (12.03.2018/21:03)
Lepo...
Jedan od komentara... "The whole song I was waiting for Chester to scream" baš tako :/

Znači Mike krenuo sa solo karijerom?
I ja isto, kakva tragedija jbt. Takav bend ode u istoriju. I ako budu nastavili, to vise nikada nece biti isto. A Majk?? Pa ja mislim da je samo hteo da radi nesto, da skrene misli. Izbacio EP sa 3 pesme. I to je to. Pfffff, koji smor. Posle tog klipa sam naleteo na jos jedan koji me je skenjao u sekundi, a nije LP.

Forum početna