Linkin Park
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   15.03.2018 u 19:22

Evo ovaj kanal što pratim sa animacijama i CGI, izbacio ovaj mini klip :

Cranium Cranium   01.04.2018 u 13:34

Mike Shinoda - Nothing Makes Sense Anymore
youtu.be/xMTsul4UFl8

Logicno, lik je malo prso. I ovo je jedini nacin da se izbori sa traumom. Ko zna sta bih ja radio na njegovom mestu.
Cranium Cranium   03.05.2018 u 13:59

Posle dosta vremena ja sam konacno sposoban da poslusam LP bez neke jace teskobe u stomaku. Probao sam da slusam moju meteoru, ne ide mi nesto. To ce sacekati neko drugo vreme. Ali zato Living Things mi je bas doneo neku "radost" iako nije radostan. Tek sada kada slusam te pesme, drugacije mi zvuce...nekako lepse, mocnije. Koji je to Bog bio.
Cranium Cranium   20.07.2018 u 20:14

Ode cela godina. Kako vreme leti. U to ime, rock am ring 2004 i legendarni live

youtu.be/5BMe_UP5R9I
FoX FoX   09.09.2018 u 20:49

Kakav koncert! Gledao sam ga par puta...

Naleteo sam na ovo

Linkin Park - In The End - Cinematic Cover (feat. Jung Youth & Fleurie)

super i ovaj ženski vokal ali mogli su majka i čestera da ubace
Cranium Cranium   10.09.2018 u 10:08

FoX (09.09.2018/18:49)
Kakav koncert! Gledao sam ga par puta...

Naleteo sam na ovo

Linkin Park - In The End - Cinematic Cover (feat. Jung Youth & Fleurie)
https:
Eeeeeh, bilo nekada.

Nije losa ova obrada, samo fale originalni vokali sto kazes ti.
Cranium Cranium   23.10.2018 u 02:29

Sad sam naleteo na ovaj kanal, pao je sub.

Lik otkriva na kojim "formulama" funkcionisu odredjeni bendovi. Koje seme imaju za komponovanje itd. Zasad sam pogledao samo video o Linkin Parku.
Cranium Cranium   13.01.2019 u 03:22

Izasla pre par dana, provukla mi se iako sam je ocekivao ovih dana.

Chester u metal fazonu, koji glas, iako mu vise lezi nu metal. Ne volim metal.
Cranium Cranium   21.07.2019 u 01:43

Citiracu sam sebe

1. Somewhere I Belong.

I apsolutni pobednik što se mene tiče, pravedno ili nepravedno, ne zanima me. Za mene je ova pesma vrednija od 1000 nekih novijih koje će snimiti neko. Neću da detaljišem, da skrnavim pesmu. Verovatno sam subjektivan ali ono, i ova pesma je zaslužna što ja slušam muziku koju slušam. Ono jeste da sam ja i pre toga slušao , ali ova pesma mi se čini kao prekretnica od "slušam jer mi se trenutno svidja taj fazon" do "slušam jer ću slušati dok ne umrem". 14 godina kasnije, ja i dalje slušam taj fazon, a nisam više klinac. Dakle, to nije bila trenutna faza. I zato me nerviraju mnogo danas. Jer su navikli generacije poput moje da zavole odredjenu vrstu muzike, da odrastemo u takve ljude, a sada snimaju one "gluposti"

Dve godine prodjose od onda, pitam se ponekad sta ce biti sa njima sada. ????
Cranium Cranium   02.04.2020 u 00:02

Mike u karantinu, stay home challenge, pravi lajvove za njegov tjub kanal. Finalni produkt na 1:11:55.

j**ote koliko je ovaj lik talentovan. Za sat vremena napravio okej traku koja moze da se nazove Linkin Park trakom.

Forum početna