Lisičja dolina...
Forum BF Zajednica O članovima

Edy Edy   27.07.2013 u 00:45

...Brkati zastade i kaže: "Sad mi reci, koje su tvoje namjere prema mom kralju, jer ako želiš da mui naudiš, onda ćeš morato da prođeš pored mene, čak iako to značilo moju sm..."
- "Dosta priče!" - zagrmi stranac - "nemam zle namjere prema tvom kralju, znaj da ga neće nikakvo zlo snaći, a sada idi, i ostavi nas..."
Kapetan Zvezdaš isprva nije znao da li da mu vjeruje, ali onda je kao hipnotisan pošao niza kulu da se spušta.... Stranac je otvorio drvena vrata koja zaskripaše i zatim ušao u prstoriju....
Edy Edy   27.07.2013 u 00:53

Stranac uđe...u prostoriji se nalazilo mnoštvo zlatnih predmeta okačenih po zidovima... tkani ćilim poklonjen od strane Princeze Nate je visio na zidu suprotno od njeg, na lijevo se nalazio drveni krevet sa crvenim zavjesama na njemu... na prvi pogled se činio prazan ali u njemu su bile dvije crvenokose djevojke koje su plele nešto što je ličilo na vunene čarape... bilo se gotov gole! .. na desno se nalazio veliki jajasto-oblikovan stol, na njemu naslonjen je bio mladi čovjek sa kratkom bradicom i krunom.. veliki rubin u obliku slova "F" mu je visio oko vrata... to je bio Kralj Fox, koji reče: "Ko si ti!?"
Edy Edy   27.07.2013 u 01:07

... stranac skide kapulju, i po prvi put u mnogo proljeća se pogledaše dvojica starih poznanika...
- "... ti? .. ali kako? Zar si živ?"- reče Kralj Fox.
- "Zar može biti drugačije Kolega ;)" - odgovori ovaj drugi
- "Edyka! Toliko vremena je prošlo a ti se nisi promjenio! Gdje si bio u PM?!" - dreknu se Fox...

Edyka: "Duga je to priča,, putovao sam kroz dimenzije, ojačao sam svoje moći znaš? ... ali sad je došlo vrijeme da ti pomognem... Drevne mudrosti su ono što sam ja izučavao, dok si ti izučavao ono " - Edyka pokaza na krevet... "Došlo je vrijeme da se prevagne ovaj rat i donese pravda! Izdajnici Kranivoje i Maxi će da osjete gnjev drevnih i njihovu moć" ;)
Cranium Cranium   27.07.2013 u 01:10

Ahahahahaha, tacno sam znao da si ti taj.
Edy Edy   27.07.2013 u 01:10

dok su njih dvojica razgovarali o starim vremenima u dvorcu, nekih 500 slonskih lakata dalje na istoku se nalazio logor i u njemu ratni šator u kojem je grof Kranivoje planirao svoj sljedeći potez @cranium preuzmi odavde ;)
Cranium Cranium   27.07.2013 u 01:29

Car Kranivoj pije rujno vino. Bese to nadasve prek covek. Grubih crta lica, koje su odavale njegov karakter. U rukama mu mach, iskovan od legure chelika i titanijuma. , poklon njegovog oca. Delovao je smireno, bar dok mu lose vesti ne stigose od dousnika. Najednom mu oci zasijase. Kipti od besa.
"Ceo svoj zivot znam samo za borbu. Oduvek su mi tudjini krojili sudbu, oduvek sam bio ponizavan. Delio sam sudbinu naroda, uvek sam bio uz narod" Sta je sada ovo??? Zar narod ne veruje u slobodu? "
dousnik mu tiho prosapta: "grof Edy se vratio gospodaru"

"STAAAAA?"
Secam se legendi, jos u pelenama sam slusao o njemu. Moj otac ga je jednom zamalo pobedio. Sukobili su se na danasnji dan, pre tacno 50 godina.
Svet takav sukob nije zapamtio. Svesni posledica, izabrali su neutralni teren......Skoplje. Mozda je moja sudbina da ga na ovaj dan rasporim. Ooo Milivoje, oduvek si mi bio odan, pozovi ga u moje odaje.
Da upoznam tog maga. Mozda ima nade za njega.
Cranium Cranium   27.07.2013 u 01:42

Saznavsi da se narod polako deli na Kranijevce i Foxovce car Kranivoj odluci da mu je vreme delati. Naredi svim svojim vojskovodjama da budu u pripravnosti.
"Ako zele rat, imace ga"
"ali gospodaru, ljudi zele svojim kucama." procedi kroz zube dousnik.
DOSTA BRE j**eM LI VAM SEME I PLEME! OVO JE NJIHOVA KUCA! OVO! NAJMANJE STO MOGU DA URADE ZA SVOJU DOMOVINU JE DA SE BORE ZA NJU!
KO ODBIJE DA TO URADE, LICNO CU GA UBITI, OVOGA MI MACA.
ZOVITE MI TOG EDYJA!
Osecao se prezir u njegovom glasu.
Ustao je, otisao do ogledala. Pogledao svoje umorno ali snazno telo i prosaputao sebi u bradu.
"Jednom se mora umreti, ali ja necu biti taj"
FoX FoX   27.07.2013 u 02:14

Hahahahah ludnica sa zadovoljstvom ovo citam,bas je zanimljivo
Samo tako nastavite:apl:
Cranium Cranium   27.07.2013 u 05:37

Car Kranivoj posla maleroznog Milivoja, svog konjusara, dousnika i kuma u opasnu misiju. Proci neopazeno pored straze kralja Danimira, usunjati se u dvorac i pronaci grofa Edyja.
Milivoje gorke suze roni, jer je glup k'o ku**c. Nije ni usao u posed kralja Danimira a vec je provaljen.
Sa sobom je poneo amajliju sa likom dragog mu cara Kranivoja, malo sira , prsute, kajmaka, pogace, kulena , i kantu Ruske salate. Dug je to put, citavih 500 lakata. (slonskih) Straza je krenula na njega, a on zakuka kao sinja kukavica.
"OOOOO TUZNE LI SUDBINE, MLAD SAM DA KREPAM, MLAD DA ODEM U RAKU"
Straza se na to razalosti i pusti ga da im objasni kojim poslom dolazi.
Tu je Milivoje potanko ispredao sta je i kako je. Ponudio im sira i prsute...za pokoj mu dusi. Jer je straza ipak odlucila da ga ubije. Medjutim, eto ti obrta. Sir je bio od konjskog mleka. DA DAAAAA, NA TO MISLIM. Straza se brzo upokojila. Milivoje je nastavio svoj put ostavljajuci pustos za sobom svojom maleroznoscu.
Gendza Gendza   27.07.2013 u 09:23

Ha ha luda prica

Forum početna