Kako bi izgledao vaš horor film. :)
Forum Zabava Film

DR_
Dr_Psycho  
 11.05.2015 u 08:13

Jao sprave za mucenje! Manijak koji ubija i siluje zene mucno
Cranium Cranium   14.08.2015 u 23:20

Jbt, ja nisam završio one ideje o filmu.
Welicak94 Welicak94   15.08.2015 u 00:35

Ja sam sa drugarima jos na onim pocetnim fonovima sa kamerama nesto kao snimao horor film
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 00:38

@Welicak94 hahaha de posalji da vidimo,mozda je ekstra
DzO DzO   15.08.2015 u 00:40

Ja bih napravio horor o slendermenu zvao bi se Remind me i isao bi ovako: jednog najobicnijeg dana jedan sumar je ostao u sumi do kasno u noc i tako on sece drva pusi cigarete i slusa britney spears i onda bum slender uskace brise sumaru um i secanja sva ali slender oseti slabost i oseti bol kakav do sada nije osetio slender bezi i ovaj lik se budi bez mozga bukvalno ima samo jaku glavobolju i mucninu. taj dan su se ljudi koji zive u okolnjem selu zalili na vriske iz prosle noci. vracamo se na sumara. on dolazi do nekog sela gde upita jednog seljanina gde je ovaj mu rece samo ovo je slender okrug, ti nebi smeo biti ovde, bezi dok te jos nije pronasao. sumaru je sve bilo cudno i pitao je ljude gde da bezi ali svi bi rekli bilo gde samo sto dalje od ovog mesta. i tako sumar pocinje bezati i pitati se ko je on, zeleo je saznati sve o sebi i o tim ljudima tamo. i to je to za sada ako je cool da nastavim?
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 00:41

ajd nastavi
DzO DzO   15.08.2015 u 00:55

nemam inspiracije sada vise evo nesto ovako: on pronalazi neki grad koji je bio ogroman i onda na znaku pise welcome to SLENDERVILLE on se zaprepasti i pocinje da misli da je slender neka bitna licnos. i tako dolazi noc svi spavaju svetla ugasena mir samo sumar na ulici nocne more seca se svog susreta sa slenderman-om on razmislja o toj noci i shvata da je bio u nekoj sumi i da taj lik iz te noci ima nesto da radi s ovim. i tako on u nadi da ce saznati sve krece u potragu za slenderom i vraca se on u to selo sunce tek izlazi a iza njega stoji neka cudna baba-vestica i kaze mu da trazi stranice koje su ispisane jos od srednjeg veka i da one otkrivaju veliki deo svega sto on zeli znati ali mu je rekla to da su sve one u sumi u koju niko ne ulazi od dana rimljana
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 00:58

aj joos
DzO DzO   15.08.2015 u 00:59

sutra nastavak strpljenja molim hahahaha
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 01:00

opusteno bitno je da stigne nastavak

Forum početna